Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

PARTENÓ

GRÈCIA / CREUER ILLES EGEU

9 dies. Sortida 15 de setembre

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


Dia 1. MANRESA · BARCELONA · ATENES

Sortida de la nostra ciutat amb un autocar especial pel grup amb direcció a l’aeroport de Barcelona, on començarem els tràmits d’embarcament en el vol amb destinació a Atenes. Aterrarem a la capital de Grècia que va ser la seu dels Jocs Olímpics del 2004, i també dels primers jocs olímpics moderns, els de 1896. Assistència i trasllat a l’hotel. Un cop instal·lats, sortirem per fer un recorregut panoràmic per començar a orientar-nos a la ciutat i ens traslladarem al barri marítim de Microlymano, situat al port del Pireu, per sopar i gaudir de la vista del Golf de Saronico. Retorn a l’hotel i allotjament.

DIA 2. ATENES

Esmorzar bufet. Avui començarem la visita a la capital del país, de la qual destaquem l’Estadi Panatenaic, construït a l’emplaçament de l’estadi antic, també visitarem l’Arc d’Adriano, la Plaça Sintagma i l’actual Parlament. A continuació ens desplaçarem a l’Acròpolis, “la ciutat alta”, a 156 metres sobre el nivell de mar. Construcció formada pel temple de Nike, el temple d’Atenea o Partenó i el temple de Erecteión, entre d’altres. A l’entrada d’aquest recinte monumental es troba el nou Museu de l’Acròpolis. Continuarem cap al popular barri de Plaka, on durem a terme el dinar. Temps lliure en aquest barri ple de botigues i terrasses. A l’hora convinguda anirem a sopar a l’hotel i allotjament.

DIA 3. ATENES · CREUER PER LES ILLES DE L’EGEU: EL PIREO · MÍKONOS

Esmorzar bufet. Al matí ens traslladarem cap al port del Pireu per fer els tràmits d’embarcament en el vaixell de la companyia Celestyal Cruise. Allotjament en cabines dobles exteriors. Sortida del creuer a les 11.30 hores. Dinar a bord. Als voltants de les 18 hores arribarem a l’illa de Míkonos al centre de l’arxipèlag de les Cíclades. Possibilitat de gaudir amb la nostra guia d’un passeig a peu per la ciutat. El vaixell salparà de nou a les 23.00 hores. Sopar i allotjament a bord.

DIA 4. CREUER PER LES ILLES DE L’EGEU: KUSADASI (TURQUIA) · PATMOS

Pensió completa a bord. Arribada a Kusadasi a la costa turca a les 07.00 del matí. Sortida d’excursió per visitar la zona arqueològica de Efes. Temps lliure. A les 13.00 hores el vaixell sortirà cap a l’illa de Patmos on arribarem a les 16.00 hores i estarà parat fins a les 21.00 hores. Visita del monestir de Sant Joan i la cova Apocalipsi.

DIA 5. CREUER PER LES ILLES DE L’EGEU: RHODES

Pensió completa a bord. Atracarem a Rodes a les 07.00 del matí on estarem aturats fins a les 18.00 hores. Avui el mati gaudirem d’una visita a l’illa de Rodes. A la tarda podrem gaudir de les instal·lacions del vaixell.

DIA 6. CREUER PER LES ILLES DE L’EGEU: CRETA · SANTORINI

Pensió completa a bord. Avui el vaixell ancorarà a la gran illa de Creta a les 07.00 del matí i on sortirem a visitar el palau de Cnossos. Sortida de nou a les 11,30 hores. A la tarda arribarem a l’espectacular illa volcànica de Santorini a les 16.30 hores on i estarem fins a les 21.30 hores. Sortida d’excursió per fer una visita a l’illa i Oia.

DIA 7. ATENES · DELFOS · KALAMBAKA

Arribada a primera hora del matí al port del Pireu. Esmorzar a bord. Tot seguit anirem cap a Delfos, ciutat on es combinen la natura amb les llegendes. Al Santuari d’Apol·lo, déu de la bellesa i de la música, es podien comunicar els homes i els déus a través de l’oracle. Visitarem el museu en el qual veurem l’Auriga de Delfos, en bronze i el Agias de Lisipo, entre altres obres mestres de l’època. Visita de les zones arqueològiques de Delfos. Dinar en ruta. Després sortida cap al nord per arribar a la ciutat de Kalambaka, travessant en el camí petits pobles tradicionals. En aquesta ciutat destaca la seva catedral del segle XII, on es poden admirar nombroses pintures i frescos del segle XVI de gran qualitat. El color gris i la solitud de les seves fortaleses és la porta d’entrada a un lloc que, de lluny crida els visitants més àvids d’experimentar la bellesa a través del misteri d’una religió. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8. KALAMBAKA · METEORA · ATENES

Esmorzar i sortida cap a Meteora amb els impressionants monestirs bizantins emplaçats sobre les roques. En aquest lloc de boscos, gorges i pintorescs poblets, en plena regió de Tessàlia, es troben des de fa més de 600 anys, 24 monestirs bizantins. Sobre una gran plana, la de Tessàlia, sorgeixen nombroses muntanyes de roca fosca, estretes i de considerable alçada perpendiculars a la terra, on en algun d’ells es troben els monestirs inaccessibles, construïts allà per motius defensius. Aquí, anem a visitar 2 dels monestirs més importants abans de prendre el camí de tornada a Atenes. Passarem per Termòpiles veient en el camí l’Oracle del rei Espartà Leònides. Dinar en ruta. A la tarda arribada al nostre hotel a Atenes. Aquest vespre anirem a sopar a un restaurant al barri de Plaka amb espectacle folklòric. Allotjament a l’hotel.

DIA 9. ATENES · BARCELONA · MANRESA

Esmorzar a l’hotel i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport d’Atenes per fer els tràmits d’embarcament en el vol de retorn a Barcelona. Arribada a la ciutat comtal. Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on posarem punt final al viatge, del qual esperem que puguin guardar un magnífic record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trobada prèvia de tots els companys de viatge per conèixer el nostre guia acompanyant i rebre l’itinerari i els detalls finals del viatge.
 • Bitllet d’avió Barcelona – Atenes – Barcelona de la Cia Vueling en classe turista.
 • Transport en bus privat pel grup.
 • Estada a règim de pensió completa als hotels de 4* durant l’estada a Atenes (cèntric) i el circuit.
 • 5 dies/4 nits de creuer a règim de pensió completa.
 • Acomodació en cabines dobles exteriors al creuer.
 • Visites esmentades a l’itinerari durant l’estada a Atenes i el circuit.
 • 5 visites a les illes durant les parades del Creuer (Kusadasi · Patmos · Rhodes – Creta · Santorini).
 • Guies locals de parla hispana durant les visites.
 • 1 dinar a Atenes a una Taberna.
 • 1 sopar amb espectacle folklòric a Atenes.
 • Taxes aèries i del creuer.
 • Propines al vaixell.
 • Begudes al creuer.
 • Trasllats Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa.
 • Guia acompanyant de l’agència tot el viatge.
 • Assegurança de viatge i d’anul·lació.

Serveis no inclosos

 • Entrades a possibles llocs a visitar no esmentats a l’itinerari.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble en elaboració

INFORMACIÓ / RESERVA