Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

INDIA IOGA

ÍNDIA DEL NORD · BOMBAI · RAJASTHAN

13 dies. Sortida 18 d'octubre

PDF
3.770
INFORMACIÓ / RESERVA

18 OCTUBRE. MANRESA · BARCELONA · MUMBAI (BOMBAI)

Sortida de la nostre ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona.  Tràmits d’ embarcament  i sortida en el vol de linea regular  amb destinació  a Mumbai. Tarda/nit a bord.

19 OCTUBRE. MUMBAI (BOMBAI)

Arribada  als voltants de les 03,00 de la matinada a Mumbai “la porta de l’India” a mes de ser el principal port del país, es una ciutat cosmopolita, un gran centre industrial i comercial de l’India. Trasllat a l’hotel. Allotjament. Esmorzar a l’hotel  i sortida sobre les 11’30h. per començar la visita de la ciutat, es la capital financera, motor principal de l’emergent economia.Recorrerem l’aerea colonial, amb edificis victorians i la Porta de l’ India. Pasarem per Dhobi Ghat, la major concentració de safreixs del mon.  Dinarem en un restaurant local durant la visita. Visitarem el Mani Bhavan es un sensill i encantador museu creat a la casa que va viure Mahatma Ghandi.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

20 OCTUBRE. MUMBAI · UDAIPUR

Molt aviat trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Udaipur . Tindrem esmorzar en capsa. Arribada a Udaipur i trasllat a l’hotel per deixar les maletes. A continuació sortirem per visitar la ciutat més romàntica del Rajasthan, plena de  palaus de maharajas construïts a la vora o enmig de llacs. Visitarem el Palau de la Ciutat, el Temple i passejarem pels jardins de les donzelles Saheliyon ki Bari. Dinarem en un restaurant local i a la tarda farem una passejada amb barca pel llac Pichola i pararem a fer una cervesa en una illa al mig del llac on es va filmar una famosa pel.lícula de James Bond. Retorn a l’hotel per sopar i allotjament .

21 OCTUBRE. UDAIPUR · RANAKPUR · JODHPUR

Esmorzar a l’ hotel i sortida en autocar cap a Ranakpur . Aquí  s’hi  troben una gran quantitat de temples jaïnistes  construïts a principis del segle XV. Sobresurt el Temple Adinath per l’extraordinària perfecció  i complexitat de la seva arquitectura. És sens dubte un dels millors temples jaïnistes que es pot visitar. Dinarem en un restaurant local i seguirem cap a Jodhpur, la ciutat blava del Rajasthan. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

22 OCTUBRE. JODHPUR

Esmorzar a l’ hotel i sortida per visitar el Fort Mehrangarh, un dels més espectaculars del Rajasthan. A la part més alta, un magnífic mirador ens farà comprendre perquè Jodhpur és coneguda com la ciutat blava. Visitarem els memorials de Jaswant Thada i dinarem en un restaurant local. A la tarda farem una passejada pel mercat de la plaça del rellotge, especialment vistós i colorista tant a la part de menjars com a la part de robes ja que hi van a comprar tots els habitants dels poblets del voltants amb els seus típics vestits.  Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

23 OCTUBRE. JODHPUR · JAIPUR

Esmorzar  a l’ hotel.  A primera hora sortida per carretera cap a Jaipur. Dinar en un restaurant local. Arribada a la capital del Rajasthan, coneguda com la ciutat rosada i trasllat a l’hotel. Primer contacte aquesta ciutat que, fascinant i turbulenta, reuneix molts basars i un gran comerç local. Al capvespre assistirem a una cerimònia al bonic temple Birla. Sopar i allotjament a l’hotel.

24 OCTUBRE. JAIPUR

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Amber, que un dia va ser la capital de l’estat de Jaipur.  Pujarem fins al Palau-Fort a lloms d’ elefants. Visitarem les dependències del palau amb els seus jardins i sales de gran bellesa. Tornarem a Jaipur per dinar en un restaurant local. A la tarda començarem la visita a la ciutat amb  la típica fotografia al Palau dels Vents, visitarem l’ observatori astronòmic del segle XVIII i el Palau de la Ciutat on encara hi resideix avui la família del Maharaja. Més tard farem un passeig a peu i amb rickshaw per contemplar els diferents carrers i tenir un contacte més proprer amb la gent .  Sopar i allotjament a l’hotel.

25 OCTUBRE. JAIPUR · FATHEPUR SIKRI · AGRA

Esmorzar  a l’hotel.  Sortida per carretera cap a Agra. Pel camí pararem per fer la visita de Fathepur Sikri, les restes de la ciutat fantasma, cèlebre per la seva curta ocupació imperial. Dinarem en un  restaurant local . Arribada a Agra i trasllat a l’hotel. Sortida per visitar el Taj Mahal , el monument més famós de l’Índia , mausoleu en marbre blanc amb incrustacions de pedres semiprecioses. També visitarem el Fort Vermell , magnífica obra militar amb doble muralla i bells palaus. Sopar i allotjament.

26 OCTUBRE. AGRA · JHANSI · KHAJURAHO

Esmorzar  a l’ hotel.  Sortida per agafar el tren cap a Jhansi. Un cop allà trasllat per carretera a Orchha . Antiga capital d’un estat que compta en bonics palaus  i temples. Destaca el palau de Raj Majal i el Temple de Lakshminarayan.  Dinarem en un  restaurant en ruta. A la tarda continuació per carretera cap a Khajuraho on arribarem al vespre just per veure els temples il.luminats. Sopar i allotjament a l’hotel

27 OCTUBRE. KHAJURAHO · BENARÉS

Esmorzar a l’hotel.  Sortida per visitar els dos grans complexos de temples de la dinastia Chandela. Aquest temples són famosos per les seves escultures eròtiques. Al migdia trasllat a l’aeroport per volar a Benarès. Arribada trasllat a l’hotel  on dinarem. A la tarda visita de la ciutat  amb bus fins un punt en que continuarem amb rickshaw fins al Ganges per assistir a la cerimònia del Aarti.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

28 OCTUBRE. BENARÉS · DELHI

De matinada i després de prendre un cafè o te anirem  al Ganges, el riu més sagrat de l’Índia, per fer una passeig amb barca i veure, al seu moment més  àlgid, el bany ritual i les ofrenes dels pelegrins. Després caminarem pels carrerons propers al riu i als crematoris. Retorn a l’hotel per esmorzar.  Temps lliure per visitar alguna botiga de seda natural típica d’aquesta ciutat. Després de dinar sortida cap a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

29 OCTUBRE. DELHI

Esmorzar  a l’hotel . Sortida per visitar la Vella Delhi, amb la mesquita Jama Masjid, la més gran de l’Índia i els carrerons que l’ envolten, sempre plens d’activitat. Farem un passeig amb rickshaw pel Chandni Chowk enmig de gent , cotxes, bicicletes i botigues. Veurem el senzill memorial de Mahatma Gandhi amb la seva flama eterna i farem una visita panoràmica de la Nova Delhi,  construïda pels anglesos l’any 1911, on veurem el Palau Presidencial, el Parlament, la Porta de l’Índia, els ministeris i les ambaixades . Després de dinar en un restaurant local visitarem el temple sikh de Bangla Sabih i tindrem temps per les últimes compres al famós mercat tibetà. Al vespre , després de sopar en un restaurant local trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn. Nit a bord

30 OCTUBRE. DOHA · BARCELONA · MANRESA

Arribada a la ciutat comtal, assistència i trasllat a la nostre ciutat , on donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Bitllet d’ avió de  Barcelona-Mumbai i Delhi-Barcelona, via ciutat europea.
 • Vols regulars Mumbai- Udaipur , Khajuraho-Benarès i  Benarés-Delhi en classe turista.
 • Bitllet de tren Jodhpur-Jaipur i Agra-Jhansi
 • Tots els trasllats, privats per al grup, en vehicle amb aire condicionat.
 • Estada a  hotels de 5* i  4* Sup.
 • 11 dinars en restaurants locals .
 • 10 sopars als hotels on ens allotjarem.
 • Totes les visites citades a l’itinerari amb entrades incloses .
 •  Passeig en rickshaw a Jaipur .
 • Assistència a la cerimònia del temple Birla de Jaipur
 • Passeig amb barca pel llac Pichola.
 • Passeig nocturn en rickshaw i barca a Varanasi.
 • Assistència a la cerimònia Aarti al riu Ganges.
 • Passeig en barca per veure sortir el sol a Varanasi
 • Guies locals de parla hispana .
 • Taxes aèries
 • Visat de l’ India
 • Guia acompanyant des de Barcelona.
 • Assegurança de viatge.
 • Dossier especial  del viatge

Serveis no inclosos

 • Begudes alcohòliques, vi, cerveses, refrescos, aigua embotellada.

Preu:

 • Preu per persona: 3.770€
 • Suplement habitació individual: 650€
3.770
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »