Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

INDONESIA CHAN DEP

INDONÈSIA

16 dies. Sortida 15 d'octubre de 2018 (dilluns)

PREU: 4790
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


15 OCTUBRE. TERMINAL · BARCELONA · YOGYAKARTA

Sortida de la nostra ciutat fins al aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament on el vol de Singapur Airlines SQ 387 a les 12:05h amb destinació Singapur. Arribada a les 07:00h i connexió cap a Yogyakarta en el vol SQ 5152 a les 08:20h. Nit a bord

16 OCTUBRE. ARRIBADA YOGYAKARTA

Arribada a Yogyakarta, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament a Yogyakarta.

17 OCTUBRE. YOGYAKARTA

Esmorzar. Visita al temple de Borobudur, monument budista més gran del món, i els temples de Prambanan, dedicats als déus Brama, Visnu i Shiva o trinitat hindú. Dinar en ruta. Tornada a l’hotel i allotjament a Yogyakarta.

18 OCTUBRE. YOGYAKARTA

Esmorzar. Visita de la ciutat: el palau del sultà, el castell d’aigua, el mercat d’aus i Kotagede entre d’altres racons de la ciutat. Dinar en ruta. Retorn a l’hotel. Allotjament i sopar.

19 OCTUBRE. YOGYAKARTA · BROMO

Esmorzar. Trasllat a l’estació TUGU per agafar el tren de les 6:15h amb destinació a Mojokerto a Executive Class (durada aproximada 5h). Dinar en ruta en un restaurant local. Arribada i trasllat per carretera cap a Brom (Est de Java). Allotjament i sopar a Bromo. Nota: tren disposa d’AC i bany. Es repartirà te o cafè durant el viatge.

20 OCTUBRE. BROMO/EST DE JAVA · SURABAYA · UJUNG PANDANG

De matinada (sobre les 04 hrs), sortida per carretera fins al peu del volcà de la muntanya Bromo. Ascens combinat, en cotxe, a cavall i a peu fins al mateix cràter del volcà, des d’on contemplarem una magnífica sortida del sol. Retorn a l’hotel i esmorzar. Sortida en cotxe cap a l’aeroport de Surabaya per prendre el vol amb destinació a Ujung Pandang (Cèlebes). Arribada a l’aeroport de Hasanuddin Ujung Pandang, assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament i Sopar.

21 OCTUBRE. UJUNG PANDANG · RANTEPAO (TORAJA)

Sortida per la carretera cap a Tanah Toraja, en ruta visitarem la fortalesa Rotterdam, alçada en 1545 pel desè rei del regne de Goa, coneguda per aquest nom després del pas dels holandesos per l’illa. Seguim amb la visita al port tradicional de Paotere i les seves típiques barques conegudes com Pinisi. Continuació fins al nostre destí (8h aprox), Tana Toraja. En ruta pararem per dinar a Pare Pare així com a Puncak Lakawan per gaudir d’una espectacular panoràmica. Arribada a Rantepao (Tanah Toraja) al vespre. Sopar i allotjament.

22 OCTUBRE. TANAH TORAJA

Dia complet de visita al país Toraja. Aquest poble encara conserva íntegres les seves tradicions, les seves cases sobre pilars amb parets de fusta policromada i teulades corbs orientats al nord (Tongkonan) així com la seva cultura funerària, el màxim exponent són les tombes enclavades a la roca amb ninots dels seus avantpassats. Es visitaran les localitats de LEMO (les tombes penjants excavades a la roca), Suaya (antiga tomba de pedra del setè regne), SANGGALA (arbre dels nadons morts). Dinar en un restaurant local. Seguim visitant Londa (antiga tomba natural amb ninots representant al mort) i Kete KESU (poble tradicional de Toraja). Sopar i allotjament.

23 OCTUBRE. TANAH TORAJA

Continuem la visita d’aquesta regió tan peculiar amb poblacions com ara Batutumonga (impressionant paisatge de muntanya arrossars) i Palawa (antic poble Toraja). Després de dinar coneixerem els anomenats BORI (Pedra funerals) i Marante (Tomba penjada a la roca). Sopar i allotjament.

24 OCTUBRE. TORAJA · UJUNG PANDANG · UBUD

Retorn a Ujung Pandang (8h aprox). Dinar a Pare Pare. Arribada i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a Denpasar (Bali). Arribada i trasllat a Ubud. Allotjament i Sopar.

25 OCTUBRE. KINTAMANI

Esmorzar. Sortida de l’hotel per fer una excursió de dia complet. La nostra primera parada serà Goa Gajah o cova de l’elefant seguit de la visita a Sebatu, un temple deu sagrada. Continuarem fins Tegalalang on podrem contemplar una meravellosa panoràmica de les terrasses d’arròs i des d’on ens acostarem a Desa Penglipuran, poble típic de balins. Dinar en ruta. Continuarem cap a la regió de Kintamani on contemplarem la muntanya Batur, encara actiu, i el llac del mateix nom. A la tarda visitarem el Poble Mas, popular centre artístic de llaurats de fusta. Acabarem el dia al centre d’Ubud i les seves conegudes galeries i estudis pintura. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

26 OCTUBRE. TEMPLE MARE BESAKIH

Sortida de l’hotel cap a Besakih. En ruta gaudirem d’una representació de dansa Barong i Kris al poble de Batubulan. El Temple Mare de Besakih és el més sagrat de tots els temples de Bali, es troba a les vessants de volcà Agung proveint un complex de 30 temples construït per Empu Markandya. Des del temple Mare baixarem per Bukit Jambul i els seus sorprenents paisatges. Dinar en ruta. A la tarda visitarem Klungkung, antiga residència dels reis de Bali. Farem també una parada al poble Celuk, famós pels seus treballs en or i plata. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

27 OCTUBRE. UBUD · BEDUGUL Y TANAH LOT

Sortida al matí cap a Tanah Lot. Pel camí coneixerem el temple real de Taman Ayun, envoltat per un estany al poble de Mengwi, veurem el Mercat públic Baturiti (destaquen les orquídies salvatges i fresques fruites tropicals que es venen). Continuarem cap a la població de Bedugul, bell escenari en el qual en pujar a la part alta del turó podran veure el llac Beratan que ha omplert l’antic crater de la muntanya Beratan amb el seu temple de Ulundanu. Dinar en ruta. Posteriorment seguirem fins Ales Kedaton o bosc sagrat dels micos per acabar el dia al temple de Tanah Lot, construït sobre un illot rocós a l’oceà des d’on gaudirem d’una magnífica posta de sol. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

28 OCTUBRE. UBUD · HOTEL DE PLATJA

A l’hora indicada, trasllat de l’hotel d’Ubud cap a l’hotel de Platja. Dinar en ruta. Sopar i allotjament a NUSA DUA / JIMBARAN / Kuta.

29 OCTUBRE. BALI

Matí lliure per gaudir de l’hotel. Dinar. A la tarda farem una visita al Temple de Uluwatu, situat sobre un penya-segat amb vista a l’oceà Índic, des d’on contemplarem una magnífica posta de sol i coneixerem els seus divertits habitants, els micos sagrats. En aquest lloc gaudirem d’una espectacular representació de Dansa Kecak i dansa del foc. Acabarem la visita amb un sopar a la platja de Jimbaran. Allotjament en NUSA DUA / JIMBARAN / Kuta.

30 OCTUBRE. BALI · SINGAPUR

Esmorzar. Matí lliure. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada SQ 947 a les 20:05h en destinació Singapur. Arribada a les 20:40h i connexió en el vol SQ 388 a les 23:45h.

31 OCTUBRE. SINGAPUR · BARCELONA · TERMINAL

Arribada a la Ciutat Comtal a les 06:30h (hora local). Assistència i trasllat cap a la nostra ciutat on donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllats Terminal – aeroport de Barcelona – Terminal
 • Vols internacionals i domèstics
 • Circuit amb guia i transport en privat
 • Pensió Completa
 • 1 Sopar Mariscada a la platja de Jimbaran
 • 1 Visita al temple de Uluwatu + Dansa Kecak i dansa del foc
 • A Yogyakarta 2 Sopar a l’Hotel
 • 2 Sopar a Restaurant Local
 • 3 Dinars en Restaurant
 • Hotels
 • A Gili Terawangan tots els àpats (esmorzar, dinar, i sopar) estan previstes dins de l’Hotel
 • Totes les visites de l’itinerari.
 • Guia local de parla hispana a Yogyakarta i Bali

Serveis no inclosos

 • Maleters
 • Begudes en els menjars
 • Allò no indicat a l’apartat anterior

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 4.790€

PREU: 4790
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »