Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

IRLANDA

IRLANDA

8 dies. Sortida 4 d'agost

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


4 AGOST. MANRESA · BARCELONA · DUBLÍN

Sortida de nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Arribada dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia en els mostradors de Vueling. Sortida del vol regular amb destinació Dublín.

Arribada i visita la fàbrica Guiness: El magatzem de Guinness (Guinness Storehouse) va ser construït en 1904 per ser utilitzat com a lloc de fermentació de la cervesa Guinness. L’edifici va complir amb la seva comesa fins a 1988 i l’any 2000 va obrir les seves portes al públic per mostrar les seves exposicions.

A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

5 AGOST. DUBLIN · GLENDALOUGH · KILLENNY

Sortida per al tour panoràmic de la capital d’Irlanda. Visita del Trinity College. Aquesta biblioteca fundada en 1601, és una de les biblioteques més gran del món i posseeix la major col·lecció de manuscrits i llibres impresos d’Irlanda. A la biblioteca s’exhibeix el famós Llibre de Kells, manuscrit del segle IX i obra dels monjos del monestir de St. Columba. El llibre els fascinarà per la seva bella ornamentació i els servirà com a introducció als principis de l’art cristià irlandès.

A la tarda, sortida pel comtat de Wicklow. Aquesta zona situada al sud de Dublín és famosament coneguda com “El jardí d’Irlanda”. No tots els paisatges impressionants d’Irlanda es troben en l’oest. Visita al lloc Monàstic de Glendalough, “la porta de les dues valls”, màgic lloc. Antic assentament monàstic amagat després de dos llacs foscos i l’ombra de les escarpadas pendents d’una vall profunda. Es considera com un dels més pintorescs paisatges de Wicklow. Es diu d’ella que és la unió de tots els paisatges i colors d’Irlanda.

Sopar, allotjament a l’hotel en Kilkenny.

6 AGOST. KILKENNY · CASHEL · CAHIR · CORK

Continuem pel comtat de Tipperary. Visita de la Roca de Cashel. Un imponent pujol de pedra calcària que s’alça a uns 20 metres d’altura, dominant els camps de Tipperary, on trobem espectaculars restes arquitectòniques de l’època medieval (nota: la capella de Cormac es troba en restauració).

A la tarda, parada i visita del castell de Cahir. Es tracta d’una enorme estructura de pedra arenisca que data de 1164, construïda sobre roca enmig del riu. Hi ha excursions guiades i una representació audiovisual en el vestíbul.

Sopar i allotjament a l’hotel en Cork.

7 AGOST. ANELL DE KERRY

Sortida a través de el “Anell de Kerry”, un estupend viatge per la Península de Iveragh que li donarà l’oportunitat de descobrir l’Anell de Kerry. Es tracta d’una de les rutes turístiques més conegudes del sud d’Irlanda que ofereix espectaculars vistes sobre l’oceà. Passarem per Killorglin, Cahirsiveen, Waterville i Sneem.

Parada en els jardins de la Muckross House. Es tracta d’una esplèndida mansió victoriana i una de les cases senyorials més importants d’Irlanda. Els jardins de Muckross House són mundialment coneguts per la seva bellesa.

Retorn a l’hotel.

Sopar i allotjament a l’hotel en Cork.

8 AGOST. PENYA-SEGAT DE MOHER · BURREN · GALWAY

A continuació ens dirigim cap al nord cap als impressionants Penya-segats de Moher. S’alcen a 203 metres sobre el nivell del mar i estenen la seva massa al llarg de 5 km entre Hag’s Head i el mirador d’O’Brien. Continuem per l’estrany paisatge lunar de la regió del Burren, terres de pedra calcària i interessants jaciments arqueològics.

Sopar i allotjament en Galway o voltants.

9 AGOST. CONNEMARA

Salida a través de la inhóspita región de Connemara, famosa por la inalterable belleza de sus lagos y montañas. Atravesamos el pueblecito de Oughterard, entrada a la región de Connemara, para continuar a la ciudad de Clifden, llegando hasta la magnífica Kylemore Abbey, con su magnífica iglesia gótica. En la actualidad, la abadía es el hogar de las monjas de la orden benedictina irlandesa

Regreso al hotel.

Cena y alojamiento en el hotel en Galway o alrededores.

10 AGOST. GALWAY · KILBEGGAN · DUBLÍN

Sortida amb adreça Dublín. Durant el recorregut efectuarem una parada en Kilbeggan per visitar la Kilbeggan Distillery. Kilbeggan és conegut principalment per la Locke’s Distillery, fundada en 1757 i dedicada a l’elaboració de whiskey de malt tradicional. Va tancar les seves portes en 1954 i la companyia Cooley va tornar a obrir-la en 1987. La destil·leria ha estat convertida en un museu arqueologia industrial en el qual es mostra el procés de destil·lació del whiskey en barriques i la història social dels seus treballadors.

A la tarda retorn a Dublín.

Sopar de comiat amb xou en directe de ball irlandès. Allotjament a l’hotel a Dublín.

11 AGOST. DUBLÍN · BARCELONA · MANRESA

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per prendre el vol de retorn amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat a la nostra ciutat.Fi del viatge.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Guia acompanyant des de Barcelona.
 • Bitllet aeri, Barcelona/Dublin/Barcelona amb Vueling.
 • Trasllats amb assistència de parla castellana.
 • 7 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.
 • Pension completa segons itinerari.
 • Visites com s’indica en l’itinerari.
 • Sopa i regal d’acomiadada.
 • Taxes aèries.
 • Trasllats Manresa – aeroport Barcelona – Manresa.
 • Assegurança de viatge.

Serveis no inclosos

 • Propines ni maleter.
 • Begudes en els menjars.
 • Tot allò no indicat a l’apartat anterior.

Preu:

 • Preu per persona en elaboració
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »