Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

HAKONE

CAPITALS DE JAPÓ

13 dies. Sortida Octubre 2018

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 1. MANRESA · BARCELONA · TOKIO

Sortida del nostre punt d’origen als voltants de les 07.00 hores cap a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia que ens ajudarà amb els tràmits de facturació i ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida en vol a les 10.05 hores amb destinació una ciutat europea. Arribada i connexió amb el vol de la mateixa companyia amb destinació Tokio. Nit a bord.

DIA 2. TOKIO

Aterrarem a l’aeroport internacional de Tokio a les 09,30 hores (hora local) i després dels tràmits d’immigració i duana, trobada amb el guia local i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda ens començarem a introduir en aquest fascinant país, anirem en metro fins la zona de Shinjuku així podrem veure com els japonesos utilitzen el modern i eficaç transport col·lectiu i arribarem a una de les zones amb més vida nocturna. Pujarem a la Torre Metropolitana fins al pis 46 des d’on tindrem una fantàstica vista de la ciutat. Sopar de benvinguda a un restaurant local. Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 3. TOKIO

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per visitar amb el nostre guia local aquesta impressionant ciutat. La seva frenètica activitat, els seus barris ultramoderns, conviuen amb zones plenes de pau. Passarem per les muralles i jardins del Palau Imperial. Visitarem el Santuari sintoïsta Meiji, dedicat als esperits de l’emperador Meiji i la seva esposa. A Yasukuni Jinja reflexionarem sobre la pau, en el santuari construït en record dels 2,5 milions de japonesos morts a la segona guerra mundial. Travessarem el barri de Akihabara, la “ciutat elèctrica”, el centre del Manga i Anime japonès; passarem pel Kokugikan, l’estadi de Sumo, l’esport japonès. Coneixerem també el temple budista de Sensoji, el més antic i important de Tokio, amb la seva pagoda de 55 metres d’alçada. Disposarem d’una mica de temps lliure al barri tradicional d’Asakusa ple de vida comercial. Dinar. A la tarda seguirem visitant la ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4. TOKIO · HIROSHIMA · MIYAJIMA · ITSUKUSHIMA · HIROSHIMA

Esmorzar a l’hotel. Al matí agafarem el tren bala cap a Hiroshima, en poc més de quatre hores recorrerem els quasi 800 km que ens separen d’aquesta ciutat. Seguim ruta i ens embarcarem en un ferri fins a Miyajima, l’illa “on conviuen homes i Deus”, amb el santuari d’Itsukushima dedicat a la guardiana dels mars, construït parcialment sobre el mar. Temps per visitar el temple, fer un passeig pel centre i dinar . A la tarda seguirem cap a Hiroshima, ciutat tristament coneguda pel bombardeig atòmic que va sofrir el 1945 i que va destruir per complet la ciutat. Passarem pel memorial de la pau, la cúpula de la bomba i visitarem l’impressionant Museu de la Pau. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5. HIROSHIMA · MATSUYAMA

Esmorzar a l’hotel. Al matí agafarem un ferri cap a l’illa de Shikoku, una molt agradable travessia d’unes dues hores i mitja i entendrem que el Japó és un país format per múltiples illes. A Matsuyama, agafarem el telefèric per pujar al seu impressionant castell. També visitarem Ishiteji, magnífic temple budista, lloc de pelegrinatge. Dinar. A la tarda anirem al Dogo Onsen, tradicional bany japonès construït al segle XIX. Després anirem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6. MATSUYAMA · KOTOHIRA · TAKAMATSU · NARUTO · TOKUSHIMA

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem cap a Kotohira, santuari Sintoïsta dedicat al Déu dels mariners, lloc de pelegrinatge edificat al Mont Zosu i on s’hi accedeix tot pujant 785 graons. Posteriorment a Takamatsu visitarem Ritsurin, un dels jardins més bonics de Japó. Dinar. A la tarda veurem Naruto, un impressionant pont que creua el mar, pararem a conèixer la construcció i caminarem pel seu terra de vidre per contemplar els remolins impressionants del mar des de 450 metres d’altura. Seguirem a Tokushima, coneguda per albergar la festa més gran del Japó amb les seves danses Awa Odori. Allí veurem un espectacle de dansa, amb els colors i ritmes de Japó. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7. TOKUSHIMA · KOBE · OSAKA · MONT KOYA

Esmorzar a l’hotel i sortida a primera hora per una bonica autopista en què veurem grans ponts sobre el mar fins arribar a Kobe on visitarem Kawasaki World, un impressionant museu on coneixerem els avenços tecnològics d’aquesta empresa constructora de motos, avions, trens d’alta velocitat i alta tecnologia de construcció. Seguirem cap a Osaka per fer una visita panoràmica de la ciutat amb el seu Castell d’Osaka (vista exterior). Dinar a un restaurant local. A la tarda anirem a la muntanya sagrada de Koya, el centre més important del budisme Shingon a Japó. En aquesta muntanya, lloc de pelegrinatge i màgic, hi ha 120 temples i monestirs. Visitarem el Mausoleu d’Okuno, lloc espiritual i immens cementiri enmig de la natura amb més de 200 000 tombes. Visitarem també el temple de Kongobuji construït el 1593. Aquesta nit ens allotjarem en un monestir budista. Els monjos ens faran una pràctica de meditació zen (Ajikan). Sopar vegetarià.

DIA 8. MONT KOYA · NARA · KYOTO

Els qui ho desitgin podran assistir de bon matí a la cerimònia religiosa del temple. Esmorzar japonès. Al matí sortirem a primera hora cap Nara per fer la seva visita del temple budista Todaiji construït l’any 752 amb el seu Buda gegant i podrem veure i alimentar els cérvols que passegen pel seu parc. Seguirem cap a Kyoto que va ser capital de Japó des de l’any 794 fins 1868 i va acollir la cort Imperial. Aquesta ciutat durant la segona guerra mundial fou l’única gran ciutat japonesa que no va ser bombardejada i per aquest motiu conserva el seu riquíssim patrimoni artístic; a Kyoto fou firmat el 1997 el protocol que busca limitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle. Farem una visita dels principals punts de la ciutat. Coneixerem el meravellós santuari sintoïsta de Fushimi Inari; el Palau Imperial i el temple de Kinkakuji, “el pavelló d’or” amb els seus magnífics jardins. Dinarem durant la visita. A la tarda anirem a fer un passeig per Gion, el tradicional barri ple de vida i popular per les seves Geishes. Al vespre anirem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9. KIOTO · TSUMAGO · MATSUMOTO

Esmorzar a l’hotel. Al matí anirem entre paisatges rurals fins a Tsumago, petit poble de fusta i un dels més bonics de Japó. Temps lliure per passejar. Dinar. Després seguirem cap a Matsumoto, ciutat turística en la qual visitarem el seu impressionant castell del segle XVI, conegut com “el castell dels corbs” i un dels més béns conservats. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10. MATSUMOTO · NAGANO · PARC DELS MONOS · KUSATSU · TAKASAKI

Esmorzar a l’hotel. Avui ens endinsarem als bonics alps japonesos fins a Nagano coneixerem Zenko-ji, lloc de pelegrinatge on es troba la primera imatge budista de Japó. Participarem a la cerimònia Gomakuyo per atreure la sort. Després entre altes muntanyes anirem al parc dels monos de Jigokudani on dinarem i passejarem entre boscos, rius i fonts d’aigües termals on a vegades es banyen els “macacos” japonesos. Seguirem per paisatges d’alta muntanya fins a 2172 metros i passarem a la vora de volcans semiactius. Arribarem a Kusatsu, atractiva ciutat termal amb la seva plaça central plena de vida. Assistirem a un espectacle de Yumomi en el qual les seves actrius i els seus cants ens parlen del mètode tradicional que existia per refredar les aigües termals. Farem un passeig pel parc de la ciutat que té un Onsen a l’aire lliure. Seguidament continuarem cap a Takasaki. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 11. TAKASAKI · NIKKO · TOKIO

Esmorzar a l’hotel. Primer pujarem al turó on es troba Byakui Daikannon, una estàtua gegant en honor a la Deessa de la Misericòrdia. Després continuarem cap a Nikko. En aquesta fantàstica població visitarem l’impressionant temple de Nikko-Toshogu on destaca la sala amb el so del dragó. Coneixerem també el mausoleu de Taiyuinbyo, un impressionant paratge carregat de pau. Farem un passeig per la vora del riu a Kanmangafuchi, on centenars de Jizos ens observen! Tindrem una mica de temps lliure al centre de la ciutat abans de sortir cap a Tokio. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 12. TOKYO · HAKONE · CREUER PEL LLAC ASHI · AEROPORT TOKYO

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Hakone on realitzarem un agradable creuer pel llac Ashi , pujarem al Mont Komagatake en telefèric on, si el temps ho permet, podrem tenir unes espectaculars vistes panoràmiques del Mont Fuji. Dinar. A la tarda sortirem cap a l’aeroport de Tokio per embarcar en el vol de les 22’55 hores amb destinació a una ciutat europea. Sopar i nit a bord.

DIA 13. CIUTAT EUROPEA · BARCELONA · MANRESA

Arribada i connexió amb un vol de la mateixa Cia. amb destinació a Barcelona. Arribada a la ciutat comtal als voltants de les 09,10 hores . Seguidament trasllat cap a la nostre ciutat, on donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un gran record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Bitllet avió.
 • Bitllets de tren alta velocitat.
 • Trasllats amb autocar.
 • Estada als hotels en règim de mitja pensió.
 • Visites amb guies de parla hispana.
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona.
 • Taxes aèries.
 • Guia acompanyant tot el viatge.
 • Assegurança de viatge

Serveis no inclosos

 • Visites no citades a l’itinerari.

Preu:

 • Preu per persona: en elaboració
INFORMACIÓ / RESERVA