Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

ARROSSALS

LAOS I CAMBOJDA

15 dies. Sortida En ruta

3.990
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 1. MANRESA · BARCELONA · LUANGPRABANG

Sortida en direcció l’aeroport de Barcelona. Fer tràmits d’embarcament en el vol amb destí a Luang Prabang. Nit a bord.

DIA 2. LUANGPRABANG

Arribada a l’aeroport de Luang Prabang i seran rebuts pel nostre personal i traslladats a l’hotel. Luang Prabang és potser la ciutat tradicional millor conservada al sud-est asiàtic. La tranquil•litat i l’encant d’aquesta ciutat amb els seus esplèndids monuments i els seus paisatges naturals i culturals fan que sigui un dels llocs més encantadors per visitar a Laos. Dinar en restaurant local.

Després d’un breu descans assistirem a una cerimònia local, coneguda com Baci. Durant la cerimònia, s’invoquen als esperits perquè ens beneeixin i ens proporcionin felicitat, sort i prosperitat. Menjar tradicional es serveix després de la cerimònia. Retorn a l’hotel.

DIA 3. LUANGPRABANG (COVES DE PAKOU)

Esmorzar. Dia complet de visita amb barca remuntant el Mekong a les coves de PakOu, santuaris que consisteixen en dues grans cavernes, ambdues repositoris durant milers d’anys, d’imatges de Buda de totes mides i formes. També ens aturarem en alguns pobles locals durant el dia, incloent-hi BanXangHai, on es produeix el vi d’arròs local. Dinar. A la tarda, retorn a l’hotel. Sopar en restaurant local. Allotjament.

DIA 4. LUANGPRABANG

Al voltant de les 5 del matí sortida per assistir a les donacions matinals als monjos i visitar el mercat de fruites i verdures fresques. Retorn a l’hotel per esmorzar. Dia complet de visita a la ciutat incloent els temples de WatXiengThong, WhatMai, WhatSene, WhatAhan, WhatVisun, Museu Nacional i Muntanya Phoussy. Retorn a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament.

DIA 5. LUANGPRABANG · VIENTIANE

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Vientiane. Arribada i trasllat a l’hotel. Dia complet de visita als edificis més significatius de la ciutat: Thatluang, WatSisaket, What Per Keo i Patuchai. Retorn a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament.

DIA 6. VIENTIANE · PAKSE · KONG ISLAND

Esmorzar . Trasllat a l’aeroport i vol a Pakse. Arribada i trasllat per carretera a Kong Island, visitant en ruta el temple de WatPhou. Arribada a l’hotel. Dinar i sopar en restaurant local. Allotjament.

DIA 7. KHONG ISLAND · STUNG TRENG · SRAEM (TEMPLE DE PREAH VIHEAR)

Esmorzar. Al matí, trasllat per carretera a la frontera de Dom Krolor. Arribada al voltant de les 9 del matí. Cruïlla de la frontera i continuació a Sraem, via Stung Treng. Arribada. Dinar en restaurant local. A la tarda, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. Retorn a l’hotel.
Sopar i allotjament.

DIA 8. SRAEM · C. DE BANTEAY CHHMMAR · BATTAMBANG

Esmorzar. Sortida a les 7 del matí. Trasllat per carretera fins al àrea dels temples més remots de Cambodja, la Ciutadella de Banteay Chhmmar. Visita. Continuació fins Sisophon. Dinar en restaurant local. A última hora de la tarda, arribada a Battambang. Sopar i allotjament.

DIA 9. BATTAMBANG

Esmorzar. Al matí sortida cap a l’estació del tren de bambú. Trasllat a la plataforma ferroviària durant 7 km travessant els camps d’arròs fins a la segona estació on visitarem una fàbrica local de maons. Retorn a la primera estació. Trasllat en cotxe fins al temple d’Ek Phnom, visita i retorn a la ciutat travessant bellíssims paisatges i poblets i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). Dinar en restaurant local. A la tarda, visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Sopar en restaurant local. Retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 10. BATTAMBANG · SIEM REAP

Esmorzar. Trasllat per carretera a Siem Reap visitant en ruta al poble d’artesans de la pedra de Phnom Chong Cheng i el centre de producció de la seda de Puok. Arribada a l’hotel. Dinar al restaurant Cafè Indoxina.
A la tarda trasllat a 12 km de la ciutat per visitar el complex de temples preangkorianos de Roulous. Retorn a la ciutat. Sopar al restaurant Viroths. Allotjament.

DIA 11. SIEMREAP (ANGKOR)

Esmorzar. Sortida cap al complex d’Angkor per visitar la ciutat d’Angkor Thom incloent els temples de Bayon, Baphuon, Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Dinar al restaurant Cafè d’Angkor enfront de Angkor Wat. A la tarda, visita als temples de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup des d’on contemplarem la posta de sol. Retorn a Siem Reap. Sopar al restaurant Square 24. Allotjament.

DIA 12. SIEM REAP (ANGKOR)

Al voltant de les 5 del matí, Trasllat a Angkor Wat per la sortida de sol. Retorn a l’hotel per esmorzar. Visita dels Temples Ta Prohm, Takeo i Ta Nei. Dinar en restaurants locals. A la tarda, Trasllat d’uns 37 quilòmetres de Siem Reap per Visitar Banteay Srei, El temple que té les millors escultures de tot l’art khmer. Retorn a la Ciutat visitant l’interessant Museu de les Mines Terrestres i El Temple Banteay Samre. Arribada a l’hotel. Sopar amb Danses Tradicionals al teatre Apsara. Allotjament.

DIA 13. SIEM REAP

Esmorzar .Pel matí trasllat fins l’ embarcador de Phnom Krom per un relaxant passeig en barca pel poble flotant de Chong Knies. Dinar al restaurant de l’Oasi Italiana. Trasllat al aeroport.

 

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Bus Manresa / aeroport / Manresa.
 • Bitllets d’avió internacionals i domèstics.
 • Taxes d’aeroport domèstiques i internacionals.
 • Tots els trasllats aeroport – hotel – amb transport privat.
 • Trasllat l’últim dia hotel – aeroport amb transport privat i sol conductor.
 • Tots els trasllats terrestres entre ciutats amb vehicle privat i guia.
 • Totes les visites detallades a l’itinerari amb vehicle privat i guia.
 • Entrades als llocs a visitar.
 • Cerimònia “Baci”.
 • Pensió Completa. Dinar i sopars segons itinerari.
 • Hotels segons categoria escollida en règim d’habitació i esmorzar.
 • Guia local de parla hispana.
 • Guia acompanyant de l’agencia durant tot el viatge.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació de viatge.
 • Visat d’entrada a Laos i Cambodja.

Serveis no inclosos

 • Begudes en els menjars.

Preu:

 • Preu per persona: 3.990
3.990
INFORMACIÓ / RESERVA