Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

FEZ

MARROC

10 dies. Sortida 12 de novembre de 2018 (dilluns)

PDF
PREU: 1815
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


12 NOVEMBRE. MANRESA · BARCELONA · TANGER

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament en el vol regular a Tànger. Arribada, lloc on espera el nostre guia marroquí que els acompanya durant tot el recorregut. Visita panoràmica de Tànger incloent Cap Espartel i l’Alcazaba. Sopar i allotjament.

13 NOVEMBRE.  TANGER · CHAOUEN · FES

Esmorzar i sortida cap a Xef Chaouen, ciutat emblemàtica del Rif marroquí, on podran caminar pels seus enfilats carrers. Dinar en restaurant típic d’aquesta ciutat. Continuació de la ruta cap a Fes creuant la serralada del Rif. Arribada a final de la tarda. Sopar i allotjament.

14 NOVEMBRE.FES

Esmorzar i visita completa de la ciutat incloent les portes del Palau Reial, el barri jueu i finalment la gran medina, on els clients podran experimentar la volta a l’edat mitjana en un monument viu de la humanitat on els seus carrers laberíntics serveixen d’escenari a més de 300.000 habitants que la poblen. Dinar en palauet típic de la medina. Sopar i allotjament.

15 NOVEMBRE. FES · MARRÀQUEIX

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, sortida en autocar cap a la ciutat de Marràqueix. La ruta fins a arribar a aquesta ciutat està plena de poblets característics del Medi Atles, com ara Ifrane, Khenifra, Kasbah Tadla i Beni Mellal. Dinar en restaurant típic de Beni Mellal. Arribada a Marràqueix. Sopar i allotjament.

16 NOVEMBRE. MARRÀQUEIX

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la visita de la ciutat, l’anomenada “perla del Sud”. Aquesta visita comença en els grandiosos Jardins de la Menara, lloc on es diu aprenien a nedar els guerrers que posteriorment creuaven l’estret de Gibraltar per envair la península ibèrica. Posteriorment es realitza una vista exterior del minaret de la Koutoubja, germana bessona de la Giralda de Sevilla. Un cop dins de la part semi-antigüa de la ciutat, es realitza la visita al Palau del Badia, lloc on els nostres clients poden admirar la distribució d’un antic palau d’una persona adinerada de la ciutat. Tornada a l’hotel. Ja a la tarda, es realitzarà un recorregut caminant per l’autèntica part antiga de la ciutat, els socs i la medina. Barris d’artesans de fusta, ceràmica, pelleters etc. seran visitats pels nostres clients. Sopar i allotjament.

17 NOVEMBRE. MARRÀQUEIX · CASABLANCA · RABAT

Esmorzar a l’hotel. A l’hora prevista, sortida en autocar cap a Casablanca. A l’arribada, panoràmica dels llocs més interessants com els exteriors de la mesquita de Hassan II, Bv Corniche o plaça de les Nacions Unides. Dinar de peix en aquesta ciutat. Després continuació cap a Rabat, arribada i visita de les portes exteriors del Palau Reial, el Mausoleu de Mohamed V, la torre de Hassan i les ruïnes de les Mudayes. Sopar i allotjament.

18 NOVEMBRE. RABAT · ASILAH · TANGER

Esmorzar. Sortida cap a Tànger, en ruta visita de la ciutat d’Asilah, on tindran temps lliure per realitzar compres. Tot seguit realitzen un dinar de peix a Asilah. Arribada a Tànger i visita dels llocs més interessants d’aquesta. Sopar i allotjament.

19 NOVEMBRE. TANGER · BARCELONA · MANRESA

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Tànger on agafarem el vol de tornada cap a Barcelona. Arribada a la ciutat comtal i trasllat cap a la nostra ciutat.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Bitllets d’avió Barcelona – Tànger – Barcelona amb la Companyia Air Arabia.
 • Autocar amb aire condicionat tot el recorregut des de Tànger.
 • Guia marroquina tot el recorregut parla hispana.
 • 7 nits d’hotels seleccionats.
 • Dinar i sopars esmentats en programa.
 • Visites esmentades en programa.
 • Trasllats a l’aeroport de Barcelona.
 • Guia acompanyant tot el viatge.
 • Assegurança de viatge.

Serveis no inclosos

 • Begudes en els menjars.

Preu:

 • Preu per persona: 1.815€
PREU: 1815
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »