Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

MEXIC BARRET

MÈXIC

14 dies. Sortida 2 de juny

3.465
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


2 JUNY. TERMINAL · BARCELONA · MÈXIC

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona . Presentació 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia acompanyant i sortida en vol regular via Washington. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

3 JUNY. CIUTAT DE MÈXIC

Sortida per realitzar visita de la ciutat i Museu d’Antropologia: Sòcol, Catedral, Palacio Presidencial (Frescs de Diego Rivera), Plaza de Santo Domingo, Palacio de Belles arts, Passeig de la Reforma, Tercera Secció del Bosc de Chapultepec, Zona Residencial de les Llomes, etc. Finalitzem en el Museu d’Antropologia, considerat com un dels tres més importants del món en el seu gènere. A la tarda, visita Basilica de Guadalupe i de Teotihuacan. Allotjament.

4 JUNY .CIUTAT DE MÈXIC · POBLA · OAXACA

Sortida a primera hora cap a Pobla dels Àngels per visitar Santa María Tonantzintla, temple bellament decorat per les mans indígenes, ja al seu centre històric visita de Plaça d’Armes, Catedral, Capella del Rosario, Casa de les Nines, Companyia de Jesús, Universitat, Placeta i Carreró dels Gripaus, Casa del Alfeñique, temps lliure en el Parián, colorista centre artesanal. Menjar benvingut de grup. Continuem, a través de panoràmics paisatges, cap a Oaxaca, terra de jade i or. Allotjament.

5 JUNY. OAXACA · MUNTI ALBAN

Al matí anirem a Muntanya Albán, zona arqueològica construïda sobre una muntanya, on trobarem manifestacions de les cultures Olmeca, Zapoteca i Mixteca: la Gran Plaza, l’Observatori, la Tomba Nº 7, els Deixants dels Danzantes. Ja a Oaxaca visitarem el seu centre històric colonial incloent el magnífic Temple de Santo Domingo, El Andador Turístic ens condueix entre monuments arquitectònics, galeries, tendes, restaurants, etc. fins a l’Albereda, la Catedral i el Sòcol. Finalitzem als mercats Benito Juárez i 20 de Novembre. Allotjament.

6 JUNY. OAXACA · TULE · TLACOCHAUYA · TEOTITLAN DEL VALLE · MITLA · TEHUANTEPEC

Sortida per recórrer el més atractiu de les Valls Centrals. A Santa Maria El Tule, podem admirar el ahuehuete (arbre) mil·lenari més antic del planeta. En Tlacochauaya podem veure el conjunt religiós dominico del S. XVI. En Teotitlandel Valle llueix sempre colorit amb els seus tapets de llana de telers domèstics i amb tints naturals com el añil, la grana cochinilla, la molsa de roca. Finalment arribada a Mitla, la ciutat dels morts, important lloc de bella decoració a força de grecas simbòliques. Serpenteandoentre les valls pintades de cactus de la Serra Mare, arribem en fosquejar a Tehuantepec. Allotjament.

7 JUNY. TEHUANTEPEC · CANÓ DE L’EMBORNAL · SANT CRISTÓBAL DE LAS CASAS

Sortida cap a l’Estat de Chiapas. Al migdia, a bord de llanxes, remuntem el riu Grijalva a través de l’imponent Cañon De l’Embornal: les Cuevas de l’Home i del Silenci, la Cascada Gran, el Castell i l’Arbre de Nadal, veritable capritx de la mare naturalesa. Temps lliure en Chiapa de Cabirol. Continuació cap a Sant Cristóbal de les Cases. Allotjament en hotel i temps lliure.

8 JUNY. SANT CRISTÓBAL DE LES CASES · COMUNITATS INDÍGENES

Visita del poblat indígena de Sant Joan Chamula i Zinacantán, poblacions indígenes típiques que conserven les seves tradicions, creences religioses i organització social. L’església, habitatge i vestimenta són molt pintoresques. Temps lliure, per caminar per aquesta bella ciutat i visitar el mercat, Santo Domingo, la Catedral, el Museu del Jade, on es troba una rèplica de la tomba del Rei Pakal. Allotjament.

9 JUNY. CRISTÓBAL DE LAS CASAS · AGUA AZUL · PALENQUE

Sortida a través d’un paisatge de tupida vegetació cap a les Cascades d’Aigua Blava, on es podrà nedar i gaudir de les càlides aigües i el seu impressionant color blau. Allotjament.

10 JUNY. PALENQUE · CAMPECHE

Visita de la zona arqueològica de Palenque, enclavada en la selva. Una de les més importants del Món Maya. Dins de la Piràmide de les Inscripcions es va trobar el sarcòfag del Rei Pakal, amb una làpida gravada en relleu. Temple de la Cruz Foliada, Temple del Sol i el Palau.
Continuació cap a Campeche i visita panoràmica on ens trobem amb una bella panoràmica del Golf de Mèxic. Allotjament.

11 JUNY. CAMPECHE · UXMAL · MÉRIDA

Sortida cap a Uxmal, per visitar aquesta impressionant zona arqueològica, famosa per ser un dels centres cerimonials maya més llegendaris. Visita de la Piràmide de l’Endeví, el Quadrangle de les Monges, el Palau del Governador i el Joc de la Pilota. Continuació cap a Mèrida “la ciutat Blanca” on realitzarem un recorregut panoràmic: el Passeig de Montejo, el monument a la Pàtria, la Plaça Principal amb la Catedral i els Palaus de Govern. Sopar de comiat amb menjar típic del Yucatán. Allotjament.

12 JUNY. MÉRIDA · CHICHEN ITZA · RIVIERA MAYA

Sortida al matí cap a la interessant zona arqueològica de Chichen Itza, antiga capital dels Toltecas. El Castell, Joc de Pilota, etc. Temps lliure per poder nedar en un típic Cenote (Ik Kil). Continuació cap a Riviera Maya. Arribada i allotjament en règim de tot inclòs.

13 JUNY. RIVIERA MAYA

Dia lliure per realitzar activitats personals. Allotjament.

14 JUNY. RIVIERA MAYA · CANCÚN · BARCELONA

A l’hora indicada trasllat a l’aeroport de Cancún per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Washington. Nit a bord.

15 JUNY. BARCELONA · TERMINAL

Arribada i trasllat a la nostra ciutat. Fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllats Manresa – aeroport Barcelona – Manresa
 • Guia acompanyant des de Barcelona
 • Guia de parla castellana en destinació
 • Bitllet aeri, Barcelona/Mexico i de Cancún/Barcelona amb American
 • Airlines – Transporti terrestre com especificat en autobus amb AC (minibús en el cas de 15 pax)
 • 12 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
 • Pension completa segons itinerari
 • 10 desdejunis, 10 esmorzars i 9 sopars en hotels + 1 sopar en rte,
 • Règim de Tot Inclòs en Riviera Maya
 • Visites com s’indica en l’itinerari
 • Sopa i regal d’acomiadada
 • Taxes aèries
 • Propines a guias i conductor
 • Assegurança de viatge.

Serveis no inclosos

 • Begudes als àpats

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 3.465

3.465
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »