Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

AMALFI

NÀPOLS I COSTA AMALFITANA

6 dies. Sortida Octubre 2018

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 1. AEROPORT · ROMA · POMIGLIANO

Sortida de les nostres terminals en direcció a l’aeroport de Barcelona, El Prat. Tràmits d’embarcament i sortida fins a Roma. Arribada a mig matí i visita panoràmica de la ciutat eterna recorrent els seus punts més emblemàtics (Via Venetto, Colisseu, Sant Pere, Pl. Venècia…) i fent una parada a la Fontana di Trevi. Dinar. Sortida cap a Pomigliano, on és on es troba el nostre hotel. Acomodació, sopar i allotjament.

DIA 2. POMIGLIANO · POSITANO · AMALFI · RAVELLO · POMIGLIANO

Esmorzar i excursió pel tram de costa “més bell del món”: La Costa Amalfitana, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat pel conjunt de belles poblacions, paisatges corprenedors i un litoral espectacular. Cales, platges i terrasses cultivades amb vinyes i oliveres. Farem diverses parades per gaudir de les vistes i fer fotos i passarem per Positano. Si les condicions meteorològiques ho permeten proposarem anar en vaixell fins a Amalfi, si no, ho farem per carretera. A Amalfi dinarem, visitarem el conjunt monumental de la catedral i tindrem temps lliure. A la tarda anirem a Ravello, per visitar la Villa Rufolo, per a gaudir d’unes vistes esplèndides i dels seus jardins. Tornada a l’hotel pel sopar i allotjament.

DIA 3. POMIGLIANO PAESTUM · P.N. CILENTO · POMIGLIANO

Esmorzar i sortida cap a Paestum, ciutat fundada pels grecs. Primer visitarem una granja de búfales on s’elabora el famós i autèntic formatge mozzarel.la. Després visitarem el Parc Arqueològic, on admirarem uns antics temples, inclosos al Patrimoni Mundial i més ben conservats que la mateixa Acròpolis d’Atenes. Dinar. A la tarda farem un recorregut pels racons, miradors i pobles més bonics del Parc Nacional de Cilento. En acabar tornarem a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. POMIGLIANO · POMPEIA · HERCULÀ · ABADIA DE MONTECASSINO · POMIGLIANO

Esmorzar i sortida cap a Herculà, per visiar aquesta ciutat que va quedar sepultada per les cendres del Vesuvi i que les excavacions van descobrir en molt bon estat. En acabat ens dirigirem fins a Pompeia , on farem una visita detallada d’aquesta altra ciutat sepultada també per l’erupció del Vesuvi. Dinar a l’hotel i sortida cap a Cassino per visitar la famosa Abadia de Montecassino, bressol de l’ordre benedictina, bombardejada durant la II Guerra Mundial i fidelment reconstruïda als anys 60. El camí ens oferirà fantàstiques vistes de la vall. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. POMIGLIANO · NÀPOLS · POMIGLIANO

Esmorzar i sortida cap a Nàpols. Avui dedicarem tot el dia a conèixer aquesta important ciutat. Primer farem una visita panoràmica recorrent els seus punts més interessants (Posílipo, Plaça del Plebiscit, Passeig Marítim, Galeria Humbert I, etc..). Després visitarem el casc antic amb la Catedral i Capella de San Genaro, el famós carrer de Sant Gregorio Armeno (figures del pessebre) i la increïble Capella de Sansevero, on admirarem l’escultura de Crist Velat, autèntica obra mestra. Dinar. Tarda lliure. A última hora de la tarda , tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6. POMIGLIANO · CAPRI · SORRENTO · POMIGLIANO

Esmorzar i sortida fins al Port de Nàpols on embarcarem direcció l’illa de Capri. Si les condicions del mar ho permeten farem un passeig en vaixell per admirar la bellesa de l’illa. Després pujarem a Anacapri, anirem al seu mirador per tenir una vista espectacular del Golf de Nàpols. Temps lliure i dinar en restaurant. Després baixarem fins a Capri, l’altre nucli urbà de l’illa. Hi passejarem fins als jardins d’August i tindrem temps lliure per gaudir d’aquesta exclusiva població. Seguidament embarcarem fins a Sorrento. Visita de la població, temps lliure i sopar en restaurant. Tornada a l’hotel i allotjament

DIA 7. POMIGLIANO · EL VESUVI · PALAU REIAL DE CASERTA · BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i pujada al Vesuvi, el famós volcà a l’est de Nàpols. Hi anirem en autocar fins a l’aparcament a 1000 m, i la resta fins el cràter, caminant a poc a poc. Vistes impressionants de l’interior del cràter i del Golf de Nàpols. Dinar a l’hotel i sortida cap a Caserta per visitar el fantàstic Palau que el rei Carles III d’Espanya es va fer construir quan encara era Rei de Nàpols i Sicília. A més de les diverses sales podrem recórrer el seu preciós parc. En acabar la visita, ens dirigirem a l’aeroport de Nàpols, tràmits d’embarcament i sopar lliure abans d’embarcar en el vol de tornada. Arribada i trasllats a les nostres terminals.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllat privat des de les nostres terminals a l’aeroport i viceversa
 • Bitllet d’avió amb taxes incloses (a revisar en el moment de l’emissió)
 • Autocar italià per a la ruta
 • Guia acompanyant i Guies locals
 • 6 nits d’Hotel 4****
 • 6 esmorzars, 7 dinars i 6 sopars
 • Excursions i visites segons itinerari amb entrades de pagament.
 • Assegurança bàsica de viatge

Serveis no inclosos

 • Extres a l’hotel, begudes, propines, entrades opcionals o de lliure elecció, vaixells de Positano a Amalfi i de passeig per l’illa de Capri (ja que depèn de l’estat del mar).
 • Tot allò no especificat a l’apartat “Inclou”.

Preu:

 • Preu per persona: en elaboració
INFORMACIÓ / RESERVA