Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

NEPAL KATMANDU CUPULA

NEPAL AMB POKHARA

9 dies. Sortida 7 de desembre de 2018 (divendres)

PREU: 2295
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


7 DESEMBRE. MANRESA · BARCELONA · DOHA · KATMANDÚ

Sortida des de la nostra ciutat, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de fer els tràmits de facturació, sortirem  en vol de la companyia Qatar Airways destí Katmandú, via Doha. Nit a bord.

8 DESEMBRE. DOHA · KATMANDÚ

Arribada a l’aeroport de Doha i connexió amb vol a Katmandú. Arribada a l’aeroport de Katmandú, tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat. Temps per descansar del viatge. Sopar a l’hotel. Allotjament.

9 DESEMBRE. KATMANDÚ · SWYAMBUNATH · PATAN · KATMANDÚ

Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar visita de dia complet a Katmandú. La plaça Durbar, amb els seus conjunts de temples, patis, monuments i els antics palaus dels antics Reis del Nepal. Se situen en Basantapur, al cor de la ciutat. Les més importants són el Palau Reial Hanuman Dhoka, el magnífic Temple Taleju que s’eleva a més de 40 metres; Kumari Ghar la residència de la Deessa Vivent Kumari; el Temple de Ashok Vinayak dedicat al senyor Ganesh i Kal Bhairav el Déu de la Ira. Es veurà la pagoda gegant de Kasthamandap, una estructura que es diu que va ser construïda amb un sol arbre. El nom de la capital es deriva en realitat de Kasthamandap. A continuació passeig en tricicle (rickshaw) durant uns 20 minuts aproximadament fins al centre de Thamel, passant pels seus carrers estrets, petites botigues, restaurants, etc. Seguirem la visita per la Stupa de Swayambhunath, que té al voltant d’uns 2000 anys i es troba a la part alta d’un turó a 2 quilòmetres a l’oest de Katmandú. És coneguda com el “Temple dels micos” a causa de la presència d’una gran quantitat de micos a la zona. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a Patan, situada a 5 km al sud-est de Kàtmandu, popularment coneguda com “la ciutat dels artesans” i que alberga una magnífica plaça que alberga els edificis palatins de la llavors reialesa, patis artístics i elegants temples de pagodes. En l’arquitectura Newari es pot observar les talles de fusta i pedra, estàtues de metall i una arquitectura ornamentada que inclou dotzenes de temples budistes i hindús. Retorn a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

10 DESEMBRE. KATMANDÚ · BHAKTAPUR · PASHUPATINATH · BOUDHANATH · KATMANDÚ

Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Bhaktapur situada a 12 km a l’est de la capital, que significa “la ciutat dels devots” i és la ciutat més petita de la vall de Katmandú. La seva plaça principal és famosa pel palau de 55 finestres tallades del segle XV amb el Pont Reial com a entrada. Enfront de l’edifici del palau es troben innombrables temples i obres mestres de l’arquitectura com la Porta dels Lleons, l’estàtua del rei Bhupatindra i el Temple de Pieda de Vatsala Devi. Un altre lloc bonic de veure és la Campana “dels gossos lladradors”, erigida en 1737 pel rei Ranjit Malla. Dinar en un restaurant local. Visita a continuació de Pashupatinath, que és un dels temples més antics dedicats al déu Shiva, el déu superior segons la mitologia hindú. Situat a 5 km a l’est de Kàtmandu, enmig d’un entorn natural exuberant a la riba del riu sagrat Bagmati. Temple construït en dues plantes, amb sostre daurat i portes de plata ricament tallades. A continuació visita de Boudhanath, un dels monuments budistes més antics i més grans mai construïts al Nepal; una estructura de estupa esfèrica que s’imposa amb una alçada de 36 metres amb tres enormes plataformes d’estil Mandala. Situada a uns 8 km a l’est de Kàtmandu, es creu que l’estupa amb quatre parells d’ull en les quatre direccions cardinals. Construït sobre una base octogonal amb 108 rodes d’oració, el santuari està envoltat de cases de refugiats tibetans que van arribar aquí a la dècada de 1950. Retorn a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

11 DESEMBRE. KATMANDÚ · POKHARA

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a Pokhara. Dinar en ruta. Arribada a Pokhara, paratge d’extraordinària bellesa natural, a una alçada més baixa que Katmandú i que té una sensació de molt més tropical en el seu ambient i que es ressalta per les belles flors del seu entorn. La ciutat té diversos bells llacs i ofereix unes impressionants vistes dels pics de l’Himàlaia. Les valls que l’envolten són la llar d’espessos boscos, rius, llacs color maragda i pel seu lloc vistes de la famosa serralada. La serenitat dels llacs i la magnificència de l’Himàlaia que s’eleva darrere d’ells creen un ambient de pau. Arribada a l’hotel a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

12 DESEMBRE. POKHARA · LLAC PHEWA · POKHARA

Sortida molt d’hora de l’hotel (sobre les 05h00) en direcció Sarangkot, situat a 9 km al nord-oest de Pokhara, a la part alta d’una carena a 1592 metres d’altura. El serè complex de pujols ofereix un espectacular panorama de tota la serralada de l’Annapurna que s’estén d’est a oest i els assentaments rurals just sota d’aquests imponents pics. Es tenen unes vistes de l’estreta vall de Pokhara, del Llac Phewa. Retorn a l’hotel per realitzar l’esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada per realitzar un passeig en barca pel Llac de Phewa, als peus de la Muntanya Annapurna i Machhapuchhre. Podran veure que a l’illa del centre se situa un temple. Finalitzat el passeig en barca, es visitarà el Basar de Pokhara, brillant i colorit, igual que els seus comerciants ètnicament diversos. Dinar en un restaurant local. Situat a uns 4 km del llac, és un lloc agradable, ple de botigues que venen de tot, des de comestibles i teles fins cosmètics i altres. Es veurà a continuació el Temple Bindebasini, de gran importància religiosa per als hindús. El temple en sí està dedicat a la deessa hindú Durga, que és la deïtat guardiana de Pokhara. Seti significa blanc en nepalès i així és com el famós riu Seti va rebre el seu nom amb les seves aigües blanques i platejades. Flueix silenciosament al centre de la vall formant una meravellosa gola. El congost de Seti comprèn les esquerdes profundes de les muntanyes conglomerades i tallades fins a 40 o 50 metres de profunditat, que majoritàriament poden ser presenciades des del pont Singh a Bagar. Visitarem la cascada Devi a la carretera a Tansen. Es veurà a continuació la Cova Gupteshwar les més gran del sud d’Àsia que es troba al nord-oest del districte de Pokhara. Aquesta cova és avui dia una destinació religiosa i turística de les més importants del Nepal. Els hindús la visiten per adorar el senyor Shiva, el déu superior segons la mitologia hindú. Retorn a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

13 NOVEMBRE. POKHARA · KATMANDÚ

Esmorzar a l’hotel. Sortida de retorn cap a Katmandú. Dinar en restaurant local en ruta. Arribada a Katmandú, trasllat a l’hotel. A l’hora indicada sortida per realitzar el Sopar al Restaurant Krishna Arpan de l’Hotel Dwarika’s. Finalitzada sopar, tornada a l’hotel. Allotjament.

14 NOVEMBRE. KATMANDÚ · DOHA · BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a disposició dels clients. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Katmandú per prendre vol amb destinació Barcelona, via Doha. Arribada a l’aeroport de Doha.

15 NOVEMBRE. DOHA · BARCELONA · MANRESA

Sortida de matinada en direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona, i trasllat fins al nostre punt de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllat des de la nostra ciutat a l’aeroport de Barcelona i retorn
 • Bitllets avió amb la cía Qatar Airways
 • Recorregut amb guia de parla castellana
 • 6 nits d’estada en hotels de 4*, amb esmorzar inclòs
 • Pensió completa
 • Visites panoràmiques a Katmandú, Bhaktapur, Pokhara, Llac Phewa, Swayambhunath
 • Entrades als monuments especificats a l’itinerari
 • Passeig en Rickshaw a Thamel
 • Taxes aèries
 • Assegurança mèdica de viatge

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 2.295 €
 • Suplement habitació individual: 350 €

PREU: 2295
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »