Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

WAHIBA SANDS

OMAN I DUBAI

9 dies. Sortida 2 de novembre

INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


2 NOVEMBRE. MANRESA · BARCELONA · MUSCA

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Arribada i trobada amb el guia, dues hores abans de la sortida per prendre el vol de Muscat via Dubai. A la seva arribada a l’aeroport internacional de Muscat, es procedirà directament als tràmits d’immigració per obtenir el visat. Nit a bord. El pas de la duana i la tramitació del visat són formalitats senzilles que de vegades poden portar temps.

3 NOVEMBRE. MUSCAT

Visita la capital del sultanat, fundada al segle primer i situada entre la Península Aràbiga, Àsia i Àfrica. Visita de la Gran Mesquita del Sultà Qaboos, obra mestra arquitectònica construïda amb pedra arenisca i marbre. Destaquen una bella aranya de Swarowski i una enorme catifa persa feta a mà que adornen la sala d’oració principal. Sortida cap al Palau Al-Alam, residència del Sultà, per realitzar una parada fotogràfica de l’exterior. Passeig en els voltants per gaudir d’una bonica estampa del Palau i del fort Mirani. Continuació en bus amb una parada panoràmica dels forts portuguesos, Jalali i Mirani (S. XVII) i la costa de fons. Mes tarda, el tour continua cap a la part antiga de la ciutat. Visita del Museu Bait Al Zubair que alberga diverses col·leccions d’objectes representatius de la cultura d’Oman. Sortida cap a la zona de Muttrah i passeig pel soc que manté tota la seva atmosfera oriental. Retorn a l’hotel. Allotjament. Gran Mesquita. Per a la visita, les dames han de vestir roba llarga i un mocador en el cap. Els cavallers han de portar els braços i les cames cobertes. Neteja Ressalta les paraules desconegudes.

4 NOVEMBRE. MUSCAT · JABRIN · AL HAMRA · NIZWA

Parada a la fàbrica de perfums omaní de “Amouage”, que segueix la tradició del perfum àrab, els perfums del qual utilitzen 120 components naturals i es reivindiquen com els més cars del món. Continuació cap a l’interior de Oman. Ens dirigirem a JABRIN, un dels forts més bells de Oman, per visitar el castell construït en 1675 pel Imam Sultà bin Bil’Arab com a segona residència. És famós pels seus sostres pintats, parets decorades amb arabescos, ornamenta en estuc o fusta. Parada fotogràfica del fort de Bahla, patrimoni de la Unesco.

A la tarda, visita de l’antic poble d’Al Hamra per passejar pel seu verd palmerar i carrerons de cases de fang encara intactes. Visita del museu Bait Al Safah. Continuació cap al petit poble de Misfah, una meravella construïda en el cor d’una muntanya on es pot passejar pels seus carrers estrets i conèixer els sistemes de reg tradicionals (Falaj). Arribada a NIZWA, capital de l’interior i antiga capital d’Oman. Va ser la capital de molts imames i va gaudir d’un període pròsper durant el regnat de la dinastia de Ja’ruba, que va estar en el poder al país des de 1624 fins a 1744. Compta amb una de les mesquites més antigues del món (no es pot visitar). Arribada a l’hotel, i allotjament.

5 NOVEMBRE. NIZWA · WAHIBA SANDS

Després de l’esmorzar, visitarem NIZWA. Visita del fort, amb la seva imponent torre de vigilància i des d’on es pot gaudir d’una meravellosa vista del palmerar de Nizwa, les muntanyes, la cúpula de la mesquita… Temps per passejar pel famós soc conegut per la seva artesania: khanjars ceràmica, cistelles… A continuació ens dirigirem cap al desert “Wahiba Sands”.

Parada en el camí al poble de Birkat Al Mauz, que han mantingut la seva atmosfera i caràcter tradicional. Passeig pels palmerars i parades fotogràfiques panoràmiques de la zona on els palmerars s’entremesclen amb els pobles i les muntanyes. Continuació cap al desert de “Wahiba Sands”. Un conductor expert li traslladarà en vehicles 4×4 fins al campament. Passeig per les dunes fins a arribar a l’alt d’una duna per contemplar el capvespre. Temps per relaxar-se i gaudir del desert. Allotjament en el campament.

6 NOVEMBRE. WAHIBA SANDS · RAS AL JINZ · WADI BANI KHALED

Al matí d’hora pot assistir a l’alba des de les dunes. Esmorzar i temps de relax per gaudir de l’ambient del desert. A continuació, sortida en vehicles 4×4. Continuació en bus per arribar a Wadi Bani Khaled a les muntanyes de Hajar, una de les icones naturals més impressionants del Sultanat d’Oman, una vall envoltada de muntanyes, palmerars i petits pobles. És un lloc paradisíac, amb diverses piscines naturals. S’arriba fent una passejada al llarg de la vall. Continuació per carretera fins al parc natural “Al Salil à Al Kamil » per observar gaseles (20’ +/-). Sopar primerenc a l’hotel. A continuació, visita del santuari de la tortuga verda * RAS Al JINZ* on vénen a la nit per posar els seus ous en la sorra després d’un viatge de varis milers de quilòmetres des d’Àsia i Àfrica. Nit a l’hotel.

7 NOVEMBRE.WADI BANI KHALED · WADI SHAAB · MUSCAT · DUBAI

Sortida cap a Sud, vorejant la costa, un paisatge envoltat de pujols. Visitarem la drassana on se segueix fabricant les famoses Dhows de fusta (vaixells de vela tradicional d’origen àrab) i les cases blanques Ayga. Continuació per la carretera costanera cap a Wadi Shaab, des d’on l’aigua del wadi forma un conjunt de belles piscines naturals i cascades de diferents tons verds i blaus protegides per altíssimes muntanyes. L’accés al congost es realitza amb barca i després un passeig de 45 min. +/-. Esmorzar pic-nic o en restaurant local. A la tarda, Visitarem Quriyat, típic poble de pescadors en el qual podrà conèixer les salines i el poble de Sahel. Arribada a Muscat. Retorn a l’aeroport de Muscat entre para el vol a Dubai des de 19.00*. Arribada a Dubai, assistència, transfer. Allotjament.

8 NOVEMBRE. DUBAI

Mescla del nou amb l’antic, Dubai és una ciutat única i espectacular. Explori l’antic barri de Dubai “Bastakiya” amb les seves cases tradicionals i les torres de vent que van servir en el passat com a sistema natural d’aire condicionat. Després visiti el Museu de Dubai situat en el fort “Al Fahidi”. Creuarem el rierol de Dubai amb el traditional taxi aquàtic (Obri) per visitar el mercat d’Or i Espècies. Continuació cap a la zona de Jumeirah on es troben els palaus dels jeques. Parada fotogràfica de la Mesquita de Jumeirah i de l’emblemàtic hotel de luxe Burj Al Arab en forma de vela. A la tarda, continuació per la bonica carretera Jumeirah cap a la illa artificial “The Palm” per a una parada fotogràfica de l’Hotel Atlantis. Retorn a terra a bord del “Monorraíl” per contemplar una bella vista de la illa, la costa i el skyline de Dubai. Després ens dirigirem cap al barri de “Downtown”, a través de gratacel per l’artèria principal de Dubai “Sheikh Zayed”. Explori el centre comercial més gran del món Dubai Mall: observi l’aquari des de l’exterior a través del gegant cristall i passegi per la luxosa “avinguda de la moda”. Podrà realitzar una fotografia de l’escultura de el “Cavall de Botero” i de l’edifici més alt del món Burj Khalifa (828m)… Després d’aquest recorregut a peu, tindrem l’oportunitat de gaudir de l’espectacle nocturn de les fonts musicals. Allotjament.

9 NOVEMBRE. DUBAI

A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dubai 3h abans de la sortida del vol. Sortida en vol regular directe amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat a la nostra ciutat. Fi dels nostres serveis.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Guia acompanyant des de Barcelona.
 • Bitllet aeri, Barcelona/Dubai/Muscat-Dubai/Barcelona amb la cia. Emirates.
 • Trasllats amb assistència de parla castellana.
 • 8 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars.
 • Pensió completa segons itinerari.
 • Visites com s’indica en l’itinerari.
 • Sopa i regal d’acomiadada.
 • Taxes aèries.
 • Trasllats Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa.
 • Assegurança de viatge.

Serveis no inclosos

 • Visat d’Oman (pagament a l’arribada al país 5 OMR (13 usd aprox.) aprox.)
 • Passaport en vigor amb vigència 6 mesos i amb almenys 2 pàgines lliures.
 • Propines ni maleters.
 • Begudes en els menjars.
 • Tot allò no indicat a l’apartat anterior.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble: en elaboració
 • Suplement habitació individual: en elaboració

INFORMACIÓ / RESERVA