Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

RUSSIA MOSCOU CATEDRAL BLANCA

RÚSSIA

8 dies. Sortida 12 d'agost

PDF
2.610
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


12 AGOST. TERMINAL · BARCELONA · SANT PETERSBURG

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Presentació en els mostradors de Aeroflot, almenys 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol regular directe amb destinació Sant Petersburg. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

13 AGOST. SANT PETERSBURG

Visita Panoràmica de Sant Petersburg. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. Sant Petersburg va ser declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Podrem apreciar la Perspectiva Nevsky, amb els seus prestigiosos edificis: Palacio Anichkov, Palacio Belozersky, Catedral de La nostra Senyora de Kazán, Eliseev, l’antic Palau d’Hivern, imponent residència dels Tsars, transformat en el Museu del Hermitage. A l’altre costat del riu s’alça la inconfusible silueta de la Fortalesa de Pedro i Pablo. Acabarem davant la bella catedral de Sant Nicolás dels Marins, envoltada de canals. A la tarda, Visita de la Catedral de Sant Isaac. Dissenyada i construïda per prestigiosos arquitectes, entre els quals destaquen l’espanyol Agustin de Betancourt i el francès Auguste de Montferrand, la Catedral de Sant Isaac és una de les majors d’Europa per la seva grandària, i també per la riquesa i majestuosidad dels materials emprats en la seva construcció.
Visita de la Catedral de San Salvador sobre la Sang. Erigida en 1882 a la vora del canal Griboyedov, per ordre d’Alejandro III en memòria del seu pare, Alejandro II, assassinat en un atemptat en aquest mateix lloc. Aquest fet va donar nom a l’església. A l’interior es conserva el fragment d’empedrat on el tsar va caure mortalment ferit.

14 AGOST. SANT PETERSBURG

Al matí realitzarem la visita de la Fortalesa de Pere i Pau. Situada en una petita illa enfront del Palau de l’Hivern, dominant els tres braços del Neva, la Fortalesa estava destinada a protegir la ciutat de les incursions per via marítima. Els Tsars la van utilitzar després com a presó política, empresonant allí als seus principals opositors, principalment intel·lectuals. Des de les seves muralles, diàriament, un dispar amb canó marca les dotze del migdia. A la tarda, seguirem amb la Visita del Museu del Hermitage, situat en l’antic Palau d’Hivern, residència dels Tsars. El Hermitage és el més gran museu de Rússia, així com un dels més importants del món, comptant amb més de tres milions d’obres d’art. Els seus suntuosos interiors sor el marc ideal para tan àmplia col·lecció de peces mestres. Allotjament.

15 AGOST. SANT PETERSBURG

Al matí Visita del Palacio Petrodvorest, residència d’estiu de Pedro I el Gran (situat a 30km de Sant Petersburg) amb col·lecció de pintures. Sovint cridat “El Versailles Rus”, aquest conjunt arquitectònic ofereix un bellíssim panorama dels seus jardins situat en el litoral mateix del mar Bàltic. Són especialment conegudes les seves capritxoses fonts construïdes seguint les tècniques més modernes del segle XVIII. Tarda lliure per poder realitzar les últimes compres o simplement passejar amb el nostre guia. Sopar de comiat en el Palacio Nikolaev, aquesta joia arquitectònica va ser construïda a mitjan segle XIX per al gran duc Nicolás, tercer fill de tsar Nicolás I pel famós arquitecte rus Andrei Stakenschneider. Allotjament.

16 AGOST. SANT PETERSBURG · MOSCOU

A l’hora prevista trasllat a l’estació per sortir al nou tren d’Alta Velocitat “Sapsan”. (Una dels menjars pertanyents a aquest dia, podria realitzar-se a bord en forma de “pícnic”). Arribada a Moscou. Recorregut a peu pel centre històric. Començarem al costat de la plaça “Manezhnaya”, antic mercat de bestiar, on es trobaven les quadres de la cavalleria imperial. Passarem al costat de el “quilòmetre zero de Rússia”. Ens pararem davant la façana del teatre Bolshoi i recorrerem les callecitas de l’antic barri de mercaders Kitai Gorod, amb les seves típiques esglésies i catedrals com la de La nostra Senyora de Kazan. Arribem per fi a la fabulosa Plaça Vermella, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Finalitzarem vorejant les muralles del Kremlin, el Jardí d’Alexander, el més antic de Moscou; la tomba del soldat desconegut amb la “flama eterna” i el monument a les víctimes de l’II Guerra Mundial. Seguirem amb la visita de la catedral de Sant Basilio. Situada en plena Plaça Vermella, enfront de les muralles del kremlin, és l’autentica “targeta de presentació” de la ciutat. Les seves cúpules multicolors en forma de bulb han estat reproduïdes infinitat de vegades en postals, fotografies, il·lustracions, fins al punt que molts la confonen amb el propi Kremlin. La llegenda diu que Iván el terrible admirava tant l’obra, que mano encegar a l’arquitecte perquè mai pogués realitzar una altra igual. Allotjament.

17 AGOST. MOSCOU

Al matí, Excursió a Serguiev Poseu i visita del Monestir. Situat a uns 70 Km. al nord-est de la capital russa, en la ruta Imperial de l’Anell d’Or, Serguiev Poseu (abans anomenat Zagorsk) és un dels centres més importants de la religió ortodoxa. Serguiev Poseu ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  Seguirem amb la Visita del Metre de Moscou. Inaugurat el 15 de maig de 1935 pel poder soviètic com a símbol de l’avanç tecnològic i industrial del sistema polític, el Metre de Moscou era el “Palau del Poble”. Visitarem les més importants, construïdes amb luxosos materials. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

18 AGOST. MOSCOU

Visita Panoràmica de Moscou. Presa de contacte ideal amb la ciutat, el seu centre històric i els seus principals monuments. A través d’àmplies avingudes com la cèlebre Tverskaya, arribarem a la Plaça Vermella, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Molt a prop es troben el cèlebre teatre Bolshoi, la Catedral de San Salvador, l’imponent edifici de la Lubianka, seu de l’antic KGB, i les petites esglésies del vell barri “Kitai Gorod”. Posteriorment realitzarem la visita interior de la Catedral de Crist Salvador, la catedral ortodoxa més alta el món, preciosa reconstrucció de l’antiga catedral destruïda per Stalin en 1931 per construir el seu “Palau dels Soviets”. A la tarda, realitzarem la visita del Kremlin amb una de les seves Catedrals. La paraula “Kreml” significa fortalesa en rus. El de Moscou, bressol de la ciutat, és el més important del país, i ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Àdhuc en l’actualitat alberga tots els òrgans principals del govern polític i religiós. A la nit, sopar de comiat en el Cafè Pushkin, és una mica més que un simple restaurant. És un lloc pintoresc que no podeu deixar de visitar. Aquest restaurant, està dividit en tres diferents pisos, cadascun d’ells amb una decoració del segle XIX, encara que el restaurant data de finals de 1990. Els cambrers també porten una vestimenta d’acord amb la decoració. Allotjament.

19 AGOST. MOSCOU · BARCELONA · TERMINAL

Al matí visita del parc Daereungwon, es poden observar les grans tombes de monarques i nobles de la Dinastia Silla. Dins d’aquest parc se situen 23 tombes enormes, entre les quals es destaquen les tombes Cheonmachong i Hwangnamdaechong, les més grans i antigues. Trasllat a Busan on visitarem la Torre de Busan al parc Yongdusan, que ens oferirà unes vistes espectaculars del vell port de la ciutat. Seguirem amb la visita del mercat de peix Jakalchi, un dels mercats més grans de peix i marisc (encara vius i frescs) de Corea. Allotjament.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllats Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa
 • Bitllet aeri línia regular cia Aeroflot, Barcelona/Moscu i de Sant Petersburg /Barcelona
 • Guia acompanyant de parla castellana
 • Trasllats
 • 07 Nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
 • Visites com s’indica en l’itinerari
 • Pensió completa segons itinerari amb menjars reforçats (sopar en el Palacio Nikolaev i en el Cafè Pushkin)
 • Guia local de parla castellana
 • Taxes aèries
 • Regal de comiat
 • Propines per chofer i guia
 • Segur bàsic de viatge

Serveis no inclosos

 • Maleters
 • Begudes en els menjars
 • Visat a Rússia: es necessita passaport original + fotografia recent + formulari emplenat
 • Quant no indicat a l’apartat anterior· Begudes en els menjars
 • Quant no indicat a l’apartat anterior

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble: 2.610€
 • Suplement habitació individual: 575€
 • Visat Rússia: 78€

2.610
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »