Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

SANTIAGO CHILE

XILE DE NORD A SUD

16 dies. Sortida 14 de novembre de 2018 (dimecres)

PREU: 6965
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


14 NOVEMBRE. MANRESA · BARCELONA · ARUSHA

Sortida de la nostra ciutat als voltants de les 17:00 hrs en direcció a l’aeroport de Barcelona. Arribada i tràmits d’embarcament amb la companyia IB. i sortida en el vol IB2733 a les 21:00 hrs en destinació Madrid. Arribada les 22:25 i connexió en el vol de la companyia LA 705 a les 23:55 hrs en destinació a Santiago de Xile. Nit a bord.

15 NOVEMBRE. SANTIAGO DE XILE

Arribada a les 09:40 hores. Recepció a l’aeroport. A la seva arribada el guia els estarà esperant per dirigir-nos directament cap a la costa del Pacífic creuant les Valls de Casablanca i Curacaví. La nostra primera visita s’iniciarà a Viña del Mar, també coneguda com “la Ciutat Jardí” a causa de la gran quantitat de parcs i cuidats jardins que alberga. Farem una parada a Cinquena Vergara, Palau Carrasco i coneixerem un Moai provinent de l’illa de Pasqua. Prosseguirem recorrent el litoral costaner per conèixer el famós rellotge de flors de la ciutat.

Dinar en restaurant. Continuarem cap a Valparaíso, declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la Unesco, famoses per les seves cases multicolors en els turons, parcs i diversos monuments nacionals. Recorrerem la plaça cívica de la ciutat Plaça Sotomayor situada a la vora d’un dels principals ports de Xile. A la tarda tornarem a Santiago. Sopar a l’hotel. Allotjament.

16 NOVEMBRE. SANTIAGO DE XILE · CALAMA · SAN PEDRO DE ATACAMA

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol cap a Calama. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a San Pedro d’Atacama (aprox. 1h. 30 min.). Sopar a l’hotel. Allotjament.

17 NOVEMBRE. SAN PEDRO DE ATACAMA

Tour Arqueològic Quitor i Tulor, Vall de la Lluna i la Vall de la Mort. Esmorzar. Al matí d’hora sortida cap als llocs arqueològics més importants de la zona per visitar Pukará de Quitor, fortalesa pre-hispànica del s. XVII construïda pels atacameños i la importància rau en la “Batalla de Quitor”, un dels primers enfrontaments entre espanyols i indígenes, en l’inici de la conquesta. A continuació coneixerem l’anomenada “Cultura de San Pedro “en el Poble de Tulor amb més de 2.000 anys d’antiguitat, la qual s’ha conservat gràcies a les condicions naturals del lloc. Aquesta construcció ancestral és probablement el primer assentament de la conca del Salar d’Atacama. Degustarem els sabors típics de la zona amb una família atacameña. Retorn a San Pedro de Atacama. Dinar en restaurant de l’hotel. A la tarda, seguint la serralada de la Sal, visitarem la Vall de la Lluna, famós per les seves escultures salines conegudes com Les Tres Maries i per la semblança del terreny amb la superfície lunar. A continuació visitarem la Vall de la Mort de gran bellesa per les seves formacions salines que semblen escultures naturals. Finalitzarem amb un capvespre des d’un dels punts més alts de la Serralada de la Sal, el mirador de Kari. Retorn a San Pedro. Sopar en restaurant de l’hotel. Allotjament.

18 NOVEMBRE. SAN PEDRO DE ATACAMA

Taconao, Salar d’Atacama, Reserva Nacional Els Flamencs, Llacunes de Miscanti i Miñique. Esmorzar. Iniciarem la visita amb el Salar d’Atacama, un dels més importants del món per la seva gran extensió. Dins del Salar, al sector Soncor i la Llacuna Chaxa, veurem els tres tipus de flamencs que habiten a Xile. Ens endinsarem en l’Altiplano fins als 4.300 msnm per visitar les Llacunes de Miscanti i Miñique, un entorn de gran bellesa. Dinar en una tradicional “Cocinería” al poble de Socaire. Prosseguirem cap a Taconao per visitar la plaça principal, el campanar construït el 1750 amb tova i fusta de cactus i l’església de Sant Lucas, tots dos declarats Monuments Nacionals. Retorn a San Pedro d’Atacama. Sopar en restaurant de l’hotel.

19 NOVEMBRE. SAN PEDRO DE ATACAMA · LLACUNES DE COLORS · ELS FLAMENCS

Esmorzar. Trasllat des de l’hotel de Sant Pere d’Atacama (2400 msnm) cap Hito Cajón a la frontera amb Bolívia (1 hora de viatge aprox.) a 4100 ms. Ingressarem al Parc Nacional Eduardo Abaroa, per visitar la Llacuna Verde, el Desert Salvador Dalí, les aigües termals, geysers, Llacuna Colorada (4250 msnm) i l’arbre de pedra. En el trajecte a més visitarem la Llacuna Honda i Llacuna Chiarcota. Pernoctarem a l’Eco-Hotel Els Flamencs. Després d’arribar a l’hotel i acomodar-nos farem una passejada a la vora de la llacuna, en la qual podran apreciar les tres varietats de flamencs a tan sols escassos metres de distància. Allotjament a Los Flamencs Eco-Hotel. Dinar Box-Lunch i sopar a l’hotel.

20 NOVEMBRE. ELS FLAMENCS · SALAR · COQUESA

Esmorzar. D’hora sortirem per visitar la Llacuna d’aigua salada de Cañapa, el mirador del volcà Ollagüe, la comunitat de San Juan, el Museu de Quinua i ingressarem al salar. En ruta visitarem l’Illa de Incahuasi (3.660 msnm) situada a la part central del Salar d’Uyuni, que és l’hàbitat natural de cactus gegants que poden arribar a fer fins a 10 metres d’altura. Dinar. Farem una caminada pel lloc de 40 minuts, abans de partir cap a la població de Coquesa amb les seves momies. Arribada i acomodació al Tambo Conquesa Lodge. Tornarem al salar per observar la posta de sol acompanyat d’un còctel de coca de benvinguda. Sopar. Allotjament al Tambo Coquesa Lodge.

21 NOVEMBRE. COQUESA · SALAR DE UYUNI · SAN PEDRO DE ATACAMA

Després de l’esmorzar, partirem cap al salar. Avui visitem el curiós Hotel de Sal (conegut com a Palau de Sal), seguirem explorant la zona i ens dirigirem a l’àrea de les conegudes “piràmides de sal”: petites piràmides de no més de 1m d’altura muntades pels treballadors de Colchani per després usar-la en la construcció d’objectes (artesanies, construcció, etc.) o consum humà, després ens dirigirem al àrea del cementiri de trens; aquests oxidats trens van ser alguna vegada un important mitjà de transport de minerals, a finals del segle XIX i inicis del segle XX, però tota aquesta indústria va fracassar i el que queda és el record del passat industrial de Uyuni.

La visita continua amb la Vall de les Roques. Després prosseguirem la ruta fins a creuar la frontera amb Xile de nou en Hito Cajón, i prosseguir el descens fins a Sant Pere d’Atacama. Allotjament. Dinar box-lunch i Sopar en restaurant de l’hotel.

22 NOVEMBRE. SAN PEDRO DE ATACAMA · CALAMA · SANTIAGO DE XILE

Sortida de matinada cap a l’altiplà aconseguint els 4.320 msnm, per visitar un dels camps geotèrmics més importants del món, els Geysers de Tatio. Observarem diferents manifestacions geotèrmiques durant el matí ja que les temperatures són més fredes i extremes a aquesta hora i ens permetrà apreciar grans columnes de vapor. Farem una caminada al costat del guia de 45 minuts i gaudirem d’un reparador bany en aigües termals. En la nostra ruta de tornada, ens aturarem el bofedal de Putana, on és possible apreciar diferents espècies d’aus davant del Volcà Colorado. Prosseguirem fins al poblat de Machuca, on ens aturarem per admirar la seva església d’arquitectura original altiplánica. Retorn a Sant Pere. Dinar en restaurant de l’hotel. A l’hora convinguda sortida cap a CALAMA, per agafar el vol amb destinació Santiago de Xile. Recepció i assistència amb guia en l’aeroport de Santiago fins a l’hotel Holiday Inn Aeroport. Sopar i Allotjament.

23 NOVEMBRE. SANTIAGO DE XILE · PUNTA ARENAS · PUERTO NATALES

Esmorzar. Assistència a l’aeroport per a la seva sortida en vol a Punta Arenas. Arribada, recepció i trasllat en bus regular a Puerto Natales ( 3 hrs. Aprox. ) . Sopar a restaurant de l’hotel. Allotjament.

24 NOVEMBRE. PUERTO NATALES

Parc Nacional Torres del Paine

Esmorzar. Excursió de dia complet al Parc Nacional Torres del Paine. Sortida rumb al Monument Natural la Cueva del Milodón. La major d’aquestes cavernes acull la rèplica de l’extint Milodón, un herbívor de grans dimensions que es va extingir probablement a finals del Plistocè. Prosseguirem amb la visita del Parc Nacional Torres del Paine, sens dubte un dels llocs naturals més bells del planeta, i qualificat recentment com la Vuitena Meravella del Món.Dinar. A través del nostre recorregut apreciarem alguns dels seus principals atractius, com ara Laguna Amarga, vista als Cuernos del Paine, Salto Grande i Llac Grey. Retorn aprox. a Puerto Natales sobre 20:30 hrs. Allotjament. Sopar en restaurant de l’hotel.

25 NOVEMBRE. PUERTO NATALES · PUNTA ARENAS

Navegació Glaceres Balmaceda i Serrano. Esmorzar. Navegació en vaixell des de Port Boires cap a les glaceres Balmaceda i Serrano, pel Fiord d’Última Esperança. En el trajecte veurem els bells paisatges de muntanyes, cascades i apreciar la flora i fauna nativa. Sortida al voltant de les 07:30 hrs . Dinar. Tornada a Puerto Natales al voltant de les 17:30 hores. Trasllat a la terminal per agafar el bus regular amb direcció a Punta Arenas. Recepció i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

26 NOVRMBRE. PUNTA ARENAS · PUERTO MONTT · PUERTO VARAS

A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Punta Arenas i sortida en vol amb destinació Port Montt. Recepció i city tour de Puert Montt i Puerto Varas. Amb visita en ruta dels llocs més importants. Dinar.Tarda per passejar i conèixer Puerto Varas. Sopar a restaurant de l’hotel. Allotjament.

27 NOVEMBRE. PUERTO VARAS: SALTS DE PETROHUÉ · LLACS DE TOTS SANTS · PEULLA

Esmorzar. Sortida en direcció a la ribera sud del Llac Llanquihue, fins a arribar al Parc Vicente Pérez Rosales per apreciar els Salts de Petrohué, un increïble espectacle natural. A continuació realitzarem part del famós circuit “Cruce Andino”. Ens embarcarem per navegar durant 1 hora 45 min. Aprox. Pel Llac Tots Sants fins Peulla, una travessia on podrem observar els volcans Osorno, Puntiagudo i Tronador. Arribada a Peulla, petita vila andina on tindrem temps lliure (aprox. 3 hores) per visitar opcionalment la cascada coneguda com a Vel de Núvia, realitzar alguna activitat d’aventura o gaudir del lloc. Dinar a l’hotel Natura de Peulla. Tornarem navegant fins Petrohué i des d’aquí en bus fins a Puerto Varas. Sopar en restaurant de l’hotel. Allotjament.

28 NOVEMBRE. PUERTO VARAS · PUERTO MONTT · SANTIAGO DE XILE · MADRID

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Puerto Montt i sortida en vol LA 280 a les 12:51 h. Amb destinació Santiago de Xile. Arribada a les 14:25 h. I connexió amb el vol LA 704 a les 19:50h. Amb destinació Madrid. Nit a bord.

29 NOVEMBRE. MADRID · BARCELONA

Arribada a Madrid a les 12 :50 h. I connexió a Barcelona amb el vol IB 2718 a les 14:30 hrs. Arribada a el Prat a les 15:40 h. Assistència i trasllat cap a la nostre ciutat, on donarem per acabat aquest viatge, del que esperem, en guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Trasllat privat Manresa – Aeroport – Manresa.
 • Bitllets d’avió internacionals i domèstics.
 • Serveis a Privat en vehicle, excepte trajecte Puerto Natales – Punta Arenas dia 27 novembre.
 • Guies locals.
 • Allotjament en els hotels previstos (o similars).
 • Pensió Completa segons esmentat a l’itinerari, excepta dos dinars (dies 18 i 25) que coincideixen amb vols interiors.
 • Entrades.
 • Telèfon d’emergència i assistència 24 hores en espanyol.
 • Transport privat en 4×4 en territori bolivià.
 • Guia xofer, a Bolívia.
 • 1 Litre d’aigua per persona i dia.
 • Guia acompanyant de la nostre agencia durant tot el viatge.
 • Assegurança de viatge i cancel.lació.

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat.

Preu:

 • Preu per persona 6.965
PREU: 6965
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »