Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Antigua Guatemala Santa Catalina Arch

GUATEMALA

14 dies. Sortida 13 d'abril de 2019 (dissabte)

PDF
PREU: 4490
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

DISSABTE  13 ABRIL: TERMINAL – BARCELONA – GUATEMALA
Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona per agafar el  vol regular, classe turista, amb destinació Guatemala (via Madrid). Recepció a l’aeroport Internacional “L’Aurora” i trasllat al nostre hotel a Guatemala City. Sopar de benvinguda en restaurant típic amb show de marimba, instrument musical símbol patri de Guatemala. Allotjament.

DIUMENGE  14 ABRIL: GUATEMALA CIUTAT – IXIMCHÉ – HUEHUETANGO
Esmorzar. Sortirem rumb a l’interior del altiplà guatemalenc. La nostra primera visita serà el lloc arqueològic d’Iximché, antiga capital maia del regne Cakchiquel i un dels centres cerimonials més important. Aquí tindrem l’oportunitat de presenciar una cerimònia maia, dirigida per un autèntic Chaman maya, un curandero tradicional. Una experiència única de retrobament amb la natura i amb els altres en molt apassionat i espiritual ritual. Lliurament de nahuales – perfil de la part espiritual i humana d’una persona que es calcula astronòmicament segons la data de naixement -. Dinar en un restaurant local. A la tarda, continuarem rumb cap a Huehuetango, l’altiplà guatemalenc més autèntic. Sopar i allotjament.

DILLUNS  15 ABRIL :  HUEHUETANGO – TODOS LOS SANTOS – CHICHICASTENANGO
Esmorzar. Sortirem d’hora per ascendir als Alts Cuchumtanes, visitar el mercat de Todos los Santos, un dels més tradicionals de tota Guatemala (només se celebra en dissabte). Aquest petit poble és un lloc ideal per experimentar l’autèntica cultura maya. La seva població conserva encara tradicions ancestrals com el llenguatge maya Mam i calendari maya de 260 dies conegut com Tzolkin. Dinar en ruta. A la tarda continuarem cap a Chihicastenango, població envoltada per valls i majestuoses muntanyes. Veurem el colorit de la seva vestimenta, la penetrant olor de “encens” i el so de les seves pregàries des dels graons de l’església, que constitueixen un tot que atordeix els sentits del viatger. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIMARTS  16 ABRIL : CHICHICASTENANGO – MERCADO – LLAC-LLAC ATITLÁN
Esmorzar. Visitarem el seu impressionant mercat que se celebra dos cops per setmana (dijous i diumenge) sent un dels més importants d’Amèrica Llatina. El lloc clau aquí és la plaça central on es desenvolupa la vida comercial dels “Masheños” (habitants de Chichicastenango). En aquest mercat es troba des de flors, vegetals, fruites, animals, artesanies, fins a tèxtils. Dinar comunitari que compartirem amb una família local, per una real experiència. A la tarda continuarem rumb al Llac Atitlán, del qual Huxley va dir ser el més bell del món, envoltat pels seus tres volcans i que dóna aixopluc a dotze pobles indígenes. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIMECRES  17 ABRIL : LLAC ATITLÁN – SAN JUAN- SANTIAGO DE ATITLÁN – LA ANTIGUA
Esmorzar. Al matí sortirem amb llanxa per visitar els pobles de San Juan La Laguna i Santiago Atitlán, dos dels dotze pobles indígenes que envolten el Llac de Atitlán. En el nostre recorregut cap al poblat, gaudirem de l’incomparable paisatge que proveeixen els volcans Atitlán, Tolimán i San Lucas. A San Juan la Laguna, caminarem pel poblat per observar els murals a cel obert que decoren els seus carrers ja que San Juan és poble d’artistes extraordinaris. Recorrerem galeries d’art i podrem compartir amb els artistes. També visitarem l’Associació Comunitària Ixoq Aj’quem, per conèixer el procés de teixit i reciclatge dels fils per teixir, un concepte original i molt valuós per a la sostenibilitat de moltes famílies participants en el projecte. Després de la visita, navegarem llanxa pel llac per visitar Santiago Atitlán, poble habitat per indígenes zutuhiles que viuen de la pesca i l’artesania, encara que són més coneguts com adoradors d’una deïtat maia-catòlica a la qual criden Maximón. Per aconseguir els seus favors li ofereixen tabac, licor i diners alhora que ballen i resen al seu voltant. Dinar en un restaurant local. Retorn a Panajachel on ens espera el nostre transport per continuar el viatge cap a la ciutat colonial de la Antigua, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIJOUS  18 ABRIL: LA ANTIGUA
Esmorzar. Visita de la ciutat de la Antigua de mig dia, encantadora ciutat colonial. Passejarem pels seus carrers empedrats que ens transportaran al segle XVII, i descobrirem el Cabildo, el Palau dels Capitans Generals, l’Església de la mercè, Sant Francesc … entre d’altres racons colonials, mentre al fons el Volcà d’Aigua, serà testimoni mut de la nostra caminada. Dinar en restaurant. Tarda lliure per seguir visitant la ciutat en companyia del nostra guia. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIVENDRES  19 ABRIL: LA ANTIGUA – VOLCÀ PACAYA – LA ANTIGUA
Esmorzar. Sortirem cap als peus del Volcà Pacaya, majestuós volcà actiu de les de 2.552 mts. Des d’aquí començarem una ascensió d’escassa dificultat. Després d’una hora de caminada ens trobarem a l’altiplà del volcà des d’on podrem apreciar el cràter d’un dels tres volcans actius de Guatemala. Dinar en restaurant. Retorn a La Antigua i resta de la tarda lliure. Sopar en hotel o restaurant. Allotjament.

DISSABTE  20 ABRIL: LA ANTIGUA – GUATEMALA CIUTAT – COPÁN
Esmorzar. Avui creuarem la frontera hondurenya per visitar Copan. Dinar a l’hotel. A la tarda, visita guiada pel Parc Arqueològic declarat per la UNESCO “Patrimoni Cultural de la Humanitat”. Visitarem l’Acròpolis, el Joc de Pilota, l’Escalinata Jeroglífica i la Gran Plaça de les Esteles: El Joc de la Pilota, La Gran Plaça, La Escalina Jeroglífica, L’Acròpolis divina en dos grans places i l’Altar Q. Resta de la tarda lliure per descansar i gaudir de Copán, un bell i petit poble de carrers empedrats i alineades amb cases de tova blanquejades amb calç i sostres de teula vermella, donant-li un aire d’harmonia i història, un oasi tranquil de cultura antiga i natura. Sopar en restaurant local. Allotjament.

DIUMENGE  21 ABRIL : COPÁN – QUIRIGUÁ – LIVINGSTON – AREA IZABAL
Esmorzar. Avui ens dirigirem des de Copán cap al carib guatemalenc. De camí, visitarem el centre arqueològic de Quiriguá, que conserva alguna de les millors esteles que van aixecar els maies. Al final del matí arribarem a l’àrea d’Izabal, una de les majors meravelles naturals del país. Dinar en restaurant. A la tarda partirem amb llanxa per visitar el poblat de Livingston, un colorit poble pesquer, on s’uneix el Riu Dolç i el Mar Carib, i llar de la cultura Garífuca, rica en tradicions d’origen africà. Tota una barreja molt particular de colors, sabors i ritmes. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DILLUNS  22 ABRIL : LIVINGSTON – RÍO DULCE – AREA DE PETÉN (FLORES)
Esmorzar. Al matí navegarem amb llanxa pel Rio Dulce, un lloc d’excepcional riquesa ecològica. Durant el recorregut, ens aproparem al lloc turístic de Cayo Cremat, on juntament amb la comunitat, gaudim d’un taller gastronòmic, preparant un deliciós ceviche de peix al coco, caragols “burro” o gambeta. Després del dinar, continuarem el nostre passeig en llanxa fins arribar al poblat de Rio Dulce on ens espera el transport per continuar el nostre viatge a la selva petenera. A la tarda, arribada al nostre hotel situat dins d’una extensa reserva natural privada, a la vora del llac Petén Itzá, en la qual habiten aus de les més variades espècies, així com també flors i arbres únics. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIMARTS  23  ABRIL : AREA DE PETÉN (FLORES) – YAXHÁ – ISLA DE FLORES – PETÉN
Esmorzar. Al matí visitarem l’espectacular ciutat maia de Yaxhá, amb la seva llacuna sagrada. Dinar campestre. Retorn a l’hotel per descans. A la tarda, sortirem cap a la Isla de Flores per fer un recorregut pels seus carrers acompanyats de la relaxant brisa del Llac Petén Itzá. Sopar en restaurant local a l’Illa. Allotjament

DIMECRES  24 ABRIL :  PETÉN – TIKAL – GUATEMALA CIUDAD
Esmorzar. Avui visitarem el lloc arqueològic de Tikal, un dels majors jaciments arqueològics i centres urbans de la civilització maia precolombina. Segons càlculs d’alguns arqueòlegs, a Tikal van arribar a viure fins a 100.000 persones. Avui, després de més de mil anys des del seu abandonament, els edificis es mantenen encara en peu lluitant contra una vegetació que pugna per engolir-los. Coneixerem la Plaça Central amb els Temples del Gran Jaguar i la Gran Piràmide, l’Acròpolis i el temple IV, des de la cúspide s’albiren més de 50 km. de selva verge. Dinar campestre dins el recinte. A la tarda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb retorn a Guatemala Ciutat. Recepció i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIJOUS  25 ABRIL : GUATEMALA CIUTAT – AEROPORT GUATEMALA – BARCELONA
Esmorzar. Al matí, farem un recorregut panoràmic per aquesta moderna i cosmopolita ciutat, contrastos entre una arquitectura colonial que es barreja amb edificis moderns. La nostra ruta ens permetrà descobrir la Catedral, el Palau Nacional, el Centre Cívic, la Plaça Central i l’Avinguda Reforma. Dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol regular, classe turista, de tornada a Espanya. Nit a bord.

DIVENDRES  26 ABRIL : BARCELONA – TERMINAL
Arribada a l’aeroport de la ciutat comtal. recollida d’equipatge i trasllat fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

  • El preu inclou: 
*TRASLLAT CIUTAT D’ORIGEN – AEROPORT DE BCN
* ALLOTJAMENT EN HOTELS DESCRITS O SIMILARS.
* VOLS DE LÍNIA REGULAR
* VOL LOCAL DE FLORS-GUATEMALA
* SERVEIS EN PRIVAT
* COCKTEL DE BENVINGUDA A L’ARRIBADA DELS HOTELS.
* 10 DINAR I 12 SOPARS: ENTRANT, PLAT FORT, POSTRES I CAFÈ. BEGUDES NO INCLOSES.
* AMPOLLA D’AIGUA, GEL DE MANS I TOVALLOLES HUMIDES AL BUS.
* ESMORZAR A L’AMERICANA EN HOTELS.
* DINAR CAMPESTRE A TOUR DE TIKAL. BEGUDES NO INCLOSES.
* ENTRADES ALS LLOCS INDICATS EN VISITES INCLOSES
* GUIA PROFESSIONAL AUTORITZAT PER INSTITUT GUATEMALENC DE TURISME – INGUAT –
* LLANXA PRIVADA EN TOUR DE SANTIAGO I RIO DULCE
* TRANSPORT AMB AC: BUS YUTONG, MERCEDES BENZ O SIMILAR. VISITA ANTIGUA I YAXHA: MICROBUSOS TOYOTA COASTER
*ACOMPANYANT DE L’AGENCIA DURANT TOT EL VIATGE
*ASSEGURANÇA D’ASSISTENCIA I CANCEL.LACIÓ DE VIATGE

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 4.490 €
  • Suplement habitació individual: 890 €

PREU: 4490
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »