Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

EUA SAN FRANCISCO

ESTATS UNITS “COSTA OEST”

12 dies. Sortida 7 d'agost de 2018 (dimarts)

PDF
PREU: 4550
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


7 AGOST. MANRESA · BARCELONA · LOS ANGELES

Sortida de la nostra ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament i sortida en el vol amb destinació a una ciutat europea. Arribada i connexió amb el vol de la mateixa amb destinació a Los Angeles. Després d’aterrar, recollirem l’equipatge i passar control de passaports ens traslladarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

8 AGOST. LOS ANGELES · LAUGHLIN

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita a la ciutat més gran de Califòrnia i la segona més gran d’ Estats Units dividida en 80 barris que tenen la seva identitat i vida pròpia. Aquesta ciutat té els seus orígens a l’any 1781 quan van establir-se famílies procedents de Mèxic. Anirem cap al barri xinès el Hollywood Bulevard amb el seu famós Passeig de la Fama, en acabar seguirem cap a l’àrea comercial de Beverly Hills on destaca el carrer Rodeo Drive i on es troben les boutiques amb les millors firmes internacionals, però Beverly Hills s’ha fet famosa pels actors i gent coneguda que hi viu. Dinar a un restaurant local. A la tarda sortirem cap a Laughlin. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 AGOST. LAUGHILIN · RUTA 66 · GRAN CANYON · FLAGTAFF

Després d’esmorzar sortida amb l’autocar utilitzant part de la Ruta 66 (històrica) tot fent una parada a Seligman per poder fer algunes fotografies d’aquest lloc llegendari. Dinarem i entrarem al Grand Canyon National, una de les set meravelles del món. El parc Nacional del Gran Canyon es un lloc espectacular 320 Km. de llarg i de 16 a 25 Km d’amplada. S’hi poden trobar estretes gorges amb parets de més de 3000 peus, antics cons volcànics amb els seus rius de lava, espessos boscos, llacs cascades i una variada fauna i vegetació. El gran Canyon està travessat pel riu Colorado que va del vermell més intens a la més amplia varietat de vers. Finalment arribarem a Flagtaff. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 AGOST. FLAGSTAFF · MONUMENT VALLEY · PAGE · KANAB

Després d’esmorzar continuarem direcció al nord amb parada per dinar a Kayanta i continuar fins a Monument Valley que és una gran vall a l’oest dels Estats Units a la frontera del sud de Utah amb el nord d’Arizona, a prop dels Four Corners. La vall és dins de la reserva de la Nació Navajo, on contemplarem els paisatges amb aigua, sorra del desert i roques vermelles. Després seguirem fins a la població de Page, situada a la vora del Lake Powell, un llac artificial originat per la Glenn Canyon Dam i arribarem a Kanab. Sopar i allotjament.

11 AGOST. KANAB · BRYCE CANYON · SANT GEORGE · LAS VEGAS

Després d’esmorzar deixarem Kanab i seguirem ruta cap Parc Nacional Bryce Canyon. Tot i el seu nom, el canyó Bryce no és pròpiament un canyó sinó un gran amfiteatre natural format per l’erosió i per una dotzena de barrancs que són un espectacle de color. Dinar en ruta. A la tarda continuarem cap a Sant George i Las Vegas. Aquest vespre farem una visita de la ciutat per veure l’ambient nocturn als voltants dels casinos situats al carrer principal. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 AGOST. LAS VEGAS

Esmorzar a l’hotel. Las Vegas també és coneguda de vegades com la “ciutat del pecat” (Sin City en anglès) a causa de la popularitat del joc i apostes legals, la disponibilitat de begudes alcohòliques a qualsevol hora del dia (com en tota Nevada), Dia dedicat a visitar aquesta dinàmica ciutat, és el parc de diversions per adults més gran del món. Tot a Las Vegas és a una escala grandiosa i espectacular. Dinar a un restaurant local. Sopar i allotjament a l’hotel.

13 AGOST. LAS VEGAS · DEATH VALLEY · BISHOP · MAMMOTH LAKES

Esmorzar i sortida cap al Parc Nacional de la Vall de la Mort, una zona extremadament àrida, amb visita a Sabrinsky Wiew Point i Furnace Creek a 150 mts baix el nivell del mar. Dinar. I continuarem cap a l’Alta Serra Nevada fins a Mammotk Lakes. Sopar i allotjament a l’hotel.

14 AGOST. BISHOP/MAMMOTH LAKES · YOSEMITE · MODESTO/WESTLEY

Esmorzar i de bon matí sortirem per anar a visitar el Parc Nacional de Yosemite on contemplarem les vistes impactant de la vall: les parets granítiques de Half Dome i el Càpita i el famós Glacier Point de 2199 m d’altitud. Aquest parc amb una extensió de 3080 km2, és el més famós de Califòrnia i ens ofereix unes esplèndides vistes de les imponents Serres Altes, Yosemite ens ofereix prats, boscos, llacs, cascades, gorges, valls, flors silvestres, ocells, cérvols i óssos… en definitiva un espectacle inoblidable. Dinarem i a la tarda seguirem fins a Modesto. Sopar i allotjament a l’hotel.

15 AGOST. WESTLEY · SAN FRANCISCO

Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem fins a San Francisco. Un dels grans tresors de Califòrnia, la ciutat més lliberal i una de les més boniques de Estats Units. Visitarem el Golden Gate, obert el 1937 i que a part d’haver estat el pont més llarg fins al 1964 s’ha convertit en un símbol de la ciutat Sausalito. Dinar. I el port de pescadors amb el Pier 39. Sopar típic xines. Allotjament a l’hotel.

16 AGOST. SAN FRANCISCO

Esmorzar a l’hotel. Avui al matí continuarem visitant la ciutat amb visites a City Hall, Grace Cathedral, Nob Hill, Chinatown, Alamo Square, Cases Victorianes, Twin Peaks, Castro, Mision Dolores, Barri Hippie i Union Square. Dinar. A la tarda continuarem visitant la ciutat acompanyats pel nostre guia. Sopar de comiat i allotjament a l’hotel.

17 AGOST. SAN FRANCISCO · CIUTAT EUROPEA

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Dinar a un restaurant i a l’hora convinguda amb el nostre guia trasllat a l’aeroport per emprendre el vol de retorn amb destinació a una ciutat europea. Nit a bord.

18 AGOST. CIUTAT EUROPEA · BARCELONA · MANRESA

Arribada i connexió amb un vol de la mateixa Cia. amb destinació a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat. Assistència i trasllat a la nostra ciutat, on donarem per acabat aquest viatge.

Serveis inclosos i no inclosos

Serveis inclosos

 • Reunió prèvia a la sortida per conèixer els companys de viatge i rebre l’itinerari definitiu.
 • Bitllet d’avió amb classe turista Barcelona – Los Angeles i San Francisco a Barcelona.
 • Circuit amb autocar.
 • Estada a règim d’allotjament i esmorzar a tots els hotels.
 • Dinars i sopars a restaurants locals.
 • Visites esmentades a l’itinerari.
 • Guia local per tot el circuit de parla hispana.
 • Guia acompanyant de la nostra agència durant tot el viatge.
 • Taxes d’aeroports Trasllats Manresa – aeroport de Barcelona – Manresa.
 • ESTA d’entrada a Estats Units.
 • Assegurança de viatge.
 • Dossier especial pel grup.
 • Nota: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, consulteu a Viatges Concord.

Serveis no inclosos

 • Les despeses de caràcter personal (begudes, telèfon, bugaderia…) i en general, els serveis que no estiguin especificats a l’itinerari.
 • Propines a guies i xofers locals.

Preu:

 • Preu per persona 4.550€

PREU: 4550
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »