Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Amsterdam

HOLANDA – BÈLGICA – PARÍS (anada en TGV)

9 dies. Sortida 21 d'agost de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 1740
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

21 D’AGOST: BARCELONA (TGV) – PARIS – ARRAS
Sortida al mati de Manresa en destinació a Barcelona a l’estació de Sants on agafaren el tren d’alta velocitat TGV cap a Paris, arribada a la capital francesa, continuació cap a la frontera fins arribar a Arras, ciutat coneguda pel seu beffroi, la seva ciutadella (declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco), i las seves dues plaçes barroques. Sopar i allotjament al Hotel. a l’àrea de Arras.

22 D’AGOST: ARRAS – GANT – MIDDELBURG – PLA DELTA – AMSTERDAM
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Gant, una de les joies de Flandes. Arribada a Gant, i temps lliure per visitar el seu nucli històric, per a poder admirar la Catedral de San Bavon, el castell dels comtes de Flandes i el campanar municipal, continuació cap a Middelburg. Dinar a restaurant, i breu temps per visitar la capital de la província de Zelanda, plena d`edificis històrics que recorden la seva època d’ esplendor, entre els segles XV i XVII. A la tarda, continuació cap al Pla Delta, el projecte hidràulic més important del món, gràcies al qual Holanda protegeix la part oest del país d’inundacions, és la barrera contra les tempestes més grans del món amb 13 dics, nombroses preses i encluses, arribada al nostre hotel a Amsterdam. Sopar i allotjament.

23 D’AGOST: AMSTERDAM
Esmorzar a l’hotel. Matí dedicat a fer una visita guiada de la ciutat: la Plaça Dam on trobem el Monument Nacional, el Palau Reial i l’església Nieuwe Kerk, el Barri Vermell amb l’església Oudekerkal, el Mercat flotant de les flors on podrem trobar bulbs de tulipa, flor símbol del país; el Barri Jueu on trobem la casa de Rembrandt. Dinar a restaurant. A la tarda, farem un passeig amb barca, navegant pels bonics canals, amb més de 1000 ponts i 75 quilòmetres de canals i amb cases flotants, tarda lliure per passejar la ciutat o visitar el Rijksmuseum, el museu de l’Estat el qual posseeix una inigualable col·lecció de pintures i objectes de la cultura material, gravats i fotografia clàssica; la Casa d’Anna Frank, on la protagonista va escriure el seu famós diari; el Van Gogh Museu, on trobem la col·lecció d’obres més important del reconegut pintor. Retorn a l’hotel; sopar i allotjament.

24 D’AGOST: ZAANZE SCHANS – VOLENDAM – MARKEN – AMSTERDAM
Esmorzar. Avui efectuarem una interessant excursió que li donarà una completa imatge d’aquestes terres i les seves gents, començant per Zaanse Schans, un municipi situat en la ribera del riu Zaan. Aquest lloc recrea les cases tradicionals del segle XV i compta amb diversos molins de vent que encara es conserven i és possible visitar. En Zaanse Schans també veurem una fàbrica d’esclops i una altra de formatges holandesos, on observarem el procés d’elaboració de tots dos productes, continuarem per la terra dels Molins de Vent i els seus típics paisatges. Veurem els polderes de Purmerend, i el sistema per a guanyar terra al mar. Continuarem a Volendam, esmorzar i Marken, típics poblets mariners, un catòlic i l’altre protestant, sobre el Ijsselmeer (abans del seu polderización conegut com el Zuiderzze) i les característiques del qual els diferencia notablement entre si, tant pels seus vestits com per la decoració de carrers i cases. Retorn a Amsterdam. Sopar i Allotjament.

25 D’AGOST: AMSTERDAM – MADURODAM – DELFT – BRUGES
Esmorzar i sortida per a realitzar un recorregut per algunes de les ciutats de la anomenada Holanda meridional, visitarem Madurodam, un espai lúdic que ens permet conèixer a grandària reduïda els paisatges més típics d’Holanda. A continuació breu visita la Haia, seu del govern dels Països Baixos, es tracta d’una ciutat amb encant, ja que en el segle XIII es va convertir en el centre de la vida cortesana, el patrimoni de la qual destaca en el Palau de la Pau, les Cases del Parlament, el Palau Internacional de Justícia. Esmorzar en restaurant. A la tarda visitarem Delft, petita i preciosa ciutat coneguda per la seva bella porcellana blava i els seus carrers, plenes de flors i canals, continuació a Bruges. Sopar i allotjament.

26 D’AGOST: BRUGES – PARIS
Esmorzar i visita guiada d’una de les ciutats més espectaculars de Flandes: captivadora ciutat en la qual l’encant de les seves cases i canals, el Llac de l’Amor, el Beaterio, la Plaça Grote Markt amb el Palau Provincial, la Basílica de la Santa Sang, del segle XII, on es guarda la relíquia de la Santa Sang de Jesucrist, la Catedral de San Salvador, l’Església de la nostra Senyora amb la Madonna i el nen, que van fer ser nomenada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Dinar a restaurant i sortida cap a Paris, arribada, sopar i allotjament.

27 D’AGOST: PARIS
Esmorzar i a continuació visita panoràmica de mig dia amb guia local d’allò més destacat de Paris: Les Places de la Concòrdia i de l’Opera; els Camps Elisis, La Catedral de Notre-Dame,  l’Arc de Triomf amb la Tomba del soldat Desconegut, les vibrants Barris Llatí i de St. Germain, etc… Dinar en restaurant. A la tarda farem un plàcid passeig en Bateau-Mouche pel Sena, sota els seus històrics ponts, contemplant els bells edificis que s’alcen en les seves ribes, temps lliure fina la hora de sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

28 D’AGOST: PARIS – VERSALLES – CLERMONT FERRAND
Esmorza i excursió amb guia local al Palau de Versalles i els seus Jardins, ens allunyarem de la capital uns 25 quilòmetres per a conèixer un dels llocs més recordats de la història d’Europa. Visitarem els jardins així com l’interior del palau. Passarem per la famosíssima Galeria dels Miralls i reviurem les curiositats que van envoltar a les famílies reals franceses.Dinar en restaurant i continuació a Clermont Ferran. Sopar i allotjament.

29 D’AGOST: CLERMONT FERRAND – VIADUCTE DE MILLAU – BANYOLES – MANRESA
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Banyoles,fen una parada en el Viaducte de Millau dinar a Banyoles .Arribada a Manresa. Fi del viatge.

Serveis inclosos:

 • S’INCLOU
  •  
   • TRASLLAT EN BUS BAGES – ESTACIO DE SANTS BARCELONA ( TGV )
   • TREN TGV BARCELONA – PARIS
   • VISITES SEGONS ITINERARI
   • GUIA ACOMPANYANT DURANT TOT EL RECORREGUT ( JOSEP FERRER )
   • GUIES LOCALS
   • CIRCUIT EN AUTOCAR DESDE PARIS
   • HOTELS EN ALLOTJAMENT I ESMORÇAR
   • PENSIO COMPLETA SEGONS ITINERARI
   • PASSEIG EN VAIXELL PER AMSTERDAM
   • VISITA A UNA GRANJA AMB DEGUSTACIO
   • ENTRADES A MADURODAM
   • BATEAU MOUCHES PEL RIU SENA A PARIS
   • ENTRADES I VISITA AL PALAU DE VERSALLES
   • TAXES TURISTIQUES DELS HOTELS
   • ASSEGURANÇA MÈDICA i CANCEL·LACIÓ

Serveis no inclosos

Extres a l’ hotel – Begudes – Propines – Visites o entrades no especificades a l’itinerari – Tot allò no especificat a l’apartat Inclou.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.740€
  Suplement habitació individual: 380€

PREU: 1740
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »