Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

INDIA

ÍNDIA DEL NORD – BOMBAI + RAJASTHAN

13 dies. Sortida 14 de febrer de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 3590
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

Dia 14 Febrer.-  MANRESA – BARCELONA – MUMBAI (BOMBAI)
Sortida de la nostre ciutat en direcció a l’aeroport de Barcelona.  Tràmits d’ embarcament  i sortida en el vol de línia regular  amb destinació  a Mumbai. Tarda/nit a bord.

Dia 15 Febrer.- MUMBAI (BOMBAI)
Arribada  als voltants de les 03,00 de la matinada a Mumbai “la porta de l’India” a mes de ser el principal port del país, es una ciutat cosmopolita, un gran centre industrial i comercial de l’India. Trasllat a l’hotel. Allotjament.
Esmorzar a l’hotel  i sortida sobre les 11’30h. per començar la visita de la ciutat, es la capital financera, motor principal de l’emergent economia. Recorrerem l’àrea colonial, amb edificis victorians i la Porta de l’ India. Passarem per Dhobi Ghat, la major concentració de safareigs del món.  Dinarem en un restaurant local durant la visita. Visitarem el Mani Bhavan es un senzill i encantador museu creat a la casa que va viure Mahatma Ghandi.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 16 Febrer.- MUMBAI – UDAIPUR
Molt aviat trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Udaipur . Tindrem esmorzar en capsa. Arribada a Udaipur i trasllat a l’hotel per deixar les maletes. A continuació sortirem per visitar la ciutat més romàntica del Rajasthan, plena de  palaus de maharajas construïts a la vora o enmig de llacs. Visitarem el Palau de la Ciutat, el Temple i passejarem pels jardins de les donzelles Saheliyon ki Bari. Dinarem en un restaurant local i a la tarda farem una passejada amb barca pel llac Pichola i pararem a fer una cervesa en una illa al mig del llac on es va filmar una famosa pel.lícula de James Bond. Retorn a l’hotel per sopar i allotjament .

Dia 17 Febrer.- UDAIPUR – RANAKPUR – JODHPUR
Esmorzar a l’ hotel i sortida en autocar cap a Ranakpur . Aquí  s’hi  troben una gran quantitat de temples jaïnistes  construïts a principis del segle XV. Sobresurt el Temple Adinath per l’extraordinària perfecció  i complexitat de la seva arquitectura. És sens dubte un dels millors temples jaïnistes que es pot visitar. Dinarem en un restaurant local i seguirem cap a Jodhpur, la ciutat blava del Rajasthan. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 18 Febrer.- JODHPUR
Esmorzar a l’ hotel i sortida per visitar el Fort Mehrangarh, un dels més espectaculars del Rajasthan. A la part més alta, un magnífic mirador ens farà comprendre perquè Jodhpur és coneguda com la ciutat blava. Visitarem els memorials de Jaswant Thada i dinarem en un restaurant local. A la tarda farem una passejada pel mercat de la plaça del rellotge, especialment vistós i colorista tant a la part de menjars com a la part de robes ja que hi van a comprar tots els habitants dels poblets del voltants amb els seus típics vestits.  Tornada a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 19 Febrer.- JODHPUR – JAIPUR
Esmorzar  a l’ hotel.  A primera hora sortida per carretera cap a Jaipur. Arribada a la capital del Rajasthan, coneguda com la ciutat rosada. Arribada i trasllat a l’hotel. Després  sortirem a dinar  en un restaurant local. A la tarda començarem la visita a la ciutat amb  la típica fotografia al Palau dels Vents, visitarem l’ observatori astronòmic del segle XVIII i el Palau de la Ciutat on encara hi resideix avui la família del Maharaja. Acabarem amb la assistència a una cerimònia al bonic temple Birla. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 20 Febrer.- JAIPUR
Esmorzar a l’ hotel i sortida cap a Amber, que un dia va ser la capital de l’ estat de Jaipur.  Pujarem fins al Palau-Fort a lloms d’ elefants. Visitarem les dependències del palau amb els seus jardins i sales de gran bellesa. Tornarem a Jaipur per dinar en un restaurant local. A la tarda farem un passeig a peu i amb rickshaw per contemplar els diferents carrers i tenir contacte directe amb la ciutat rosada que fascinant i turbulenta, reuneix molts basars i un gran comerç local . Tindrem temps lliure per gaudir de tots ells. Sopar i allotjament a l’hotel

Dia 21 Febrer.- JAIPUR  -FATHEPUR SIKRI – AGRA
Esmorzar  a l’ hotel.  Sortida per carretera cap a Agra. Pel camí pararem per fer la visita de Fathepur Sikri, les restes de la ciutat fantasma, cèlebre per la seva curta ocupació imperial. Dinarem en un  restaurant local . Arribada a Agra i trasllat a l’hotel. Sortida per visitar el Taj Mahal , el monument més famós de l’Índia , mausoleu en marbre blanc amb incrustacions de pedres semiprecioses. També visitarem el Fort Vermell , magnífica obra militar amb doble muralla i bells palaus. Sopar i allotjament.

Dia 22 Febrer.- AGRA – JHANSI –  KHAJURAHO
Esmorzar  a l’ hotel.  Sortida per agafar el tren cap a Jhansi. Un cop allà trasllat per carretera a Orchha . Antiga capital d’un estat que compta en bonics palaus  i temples. Destaca el palau de Raj Majal i el Temple de Lakshminarayan.  Dinarem en un  restaurant en ruta. A la tarda continuació per carretera cap a Khajuraho on arribarem al vespre just per veure els temples il.luminats. Sopar i allotjament a l’hotel

Dia 23 Febrer.- KHAJURAHO –  BENARÉS
Esmorzar a l’hotel.  Sortida per visitar els dos grans complexos de temples de la dinastia Chandela. Aquest temples són famosos per les seves escultures eròtiques. Al migdia trasllat a l’aeroport per volar a Benarès. Arribada trasllat a l’ hotel  on dinarem. A la tarda visita de la ciutat: el temple de la Mare Índia, l’exterior del temple de Durga i la Universitat. A última hora anirem amb rickshaw fins al Ganges per assistir a la cerimònia del Aarti.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

Dia 24 Febrer.- BENARÉS – DELHI
De matinada i després de prendre un cafè o te anirem  al Ganges, el riu més sagrat de l’Índia, per fer una passeig amb barca i veure, al seu moment més  àlgid, el bany ritual i les ofrenes dels pelegrins. Després caminarem pels carrerons propers al riu i als crematoris. Retorn a l’hotel per esmorzar.  Temps lliure per visitar alguna botiga de seda natural típica d’aquesta ciutat. Després de dinar sortida cap a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

Dia 25 Febrer.- DELHI – BARCELONA
Esmorzar  a l’hotel . Sortida per visitar la Vella Delhi, amb la mesquita Jama Masjid, la més gran de l’Índia i els carrerons que l’ envolten, sempre plens d’activitat. Veurem el senzill memorial de Mahatma Gandhi amb la seva flama eterna i farem una visita panoràmica de la Nova Delhi,  construïda pels anglesos l’any 1911, on veurem el Palau Presidencial, el Parlament, la Porta de l’Índia, els ministeris i les ambaixades . Després de dinar en un restaurant local visitarem el minaret Qutub i el temple sikh de Bangla Sabih.  A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn. Nit a bord

Dia 26 Febrer.-  BARCELONA – MANRESA
Arribada a la ciutat comtal, assistència i trasllat a la nostre ciutat , on donarem per acabat aquest viatge del que esperem en guardin un bon record.

Serveis inclosos i no inclosos

  • El preu inclou: 

* Bitllet d’ avió de  Barcelona-Mumbai i Delhi-Barcelona, via Doha amb la Cia Qatar
* Vols regulars Mumbai- Udaipur , Khajuraho-Benarès i  Benarés-Delhi en classe turista.
* Bitllet de tren Jodhpur-Jaipur i Agra-Jhansi
* Tots els trasllats, privats per al grup, en vehicle amb aire condicionat.
* Estada a  hotels de 5* i  4* Sup.
* 11 dinars en restaurants locals .
* 10 sopars als hotels on ens allotjarem.
* Totes les visites citades a l’itinerari amb entrades incloses .
* Passeig en rickshaw a Jaipur .
* Assistència a la cerimònia del temple Birla de Jaipur
* Passeig amb barca pel llac Pichola.
* Passeig nocturn en rickshaw i barca a Varanasi.
* Assistència a la cerimònia Aarti al riu Ganges.
* Passeig en barca per veure sortir el sol a Varanasi
* Guies locals de parla hispana .
* Taxes aèries
* Visat de l’ India
* Guia acompanyant des de Barcelona.
* Assegurança de viatge.
* Dossier especial  del viatge

Serveis no inclosos

  • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 3.590 €
  • Suplement habitació individual: 750 €

PREU: 3590
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »