Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Taj Mahal

ÍNDIA DEL NORD

13 dies. Sortida 16 d'octubre de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 3400
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP

DIA 01 – DIMECRES. 16 oct. Manresa – Barcelona – Doha.-
Sortida de la nostra ciutat fins a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol de la companyia QATAR AIRWAYS amb destinació Delhi, via Doha a les 16:40. Arribada a l’aeroport de Doha les 23:59 i connexió amb vol de la mateixa companyia destinació Delhi.

DIA 02 – DIJOUS. 17 oct. Doha – Delhi.-
Sortida de l’aeroport de Doha a les 02:25 direcció Delhi. Arribada a la capital de l’Índia a les 08:40 hrs., trasllat a l’hotel , distribució d’habitacions i a l’hora indicada sortida per realitzar la visita de la ciutat. Primer anirem a la part antiga de Delhi, passarem davant del Fort Vermell i visitarem la Jama Masjid, la mesquita més gran de l’Índia . Farem un passeig en Rickshaw ( espècie de tricicle) per veure els carrerons que l’envolten i la zona de Chandni Chowk plens de botigues i basars típics. Dinarem en un restaurant local. Visitarem el Raj Ghat, el senzill memorial de Mahatma Gandhi amb la seva flama eterna. Anirem cap a la Nova Delhi on passarem per davant dels Edificis Governamentals, la Porta de l’Índia, el Palau Presidencial i el Parlament. Visitarem el vistós Temple dels Sikhs. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 03 – DIVENDRES. 18 oct. Delhi – Udaipur.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per agafar el vol amb destinació Udaipur. Arribada a la ciutat més romàntica del Rajasthan, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel. Dinarem al costat del llac. A la tarda sortirem per gaudir d’un encantador passeig amb llanxa pel Llac Pichola . Finalitzat el passeig tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 04 – DISSABTE. 19 oct. Udaipur – Ranakpur – Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per visitar el Palau dels Maharajas, que s’aixeca en un petit turó a la vora del Llac Pichola. La seva construcció va ser començada pel Maharajà Udai Singh, però l’edifici actual és el resultat de diversos afegits dels seus successors a la construcció original. L’interior del Palau de la Ciutat, transformat avui en museu, és un laberint de patis, terrasses, galeries i jardins. De la seva part alta hi ha una magnífica vista del Llac Pichola. Dinarem en un restaurant local. Sortida per carretera cap a Ranakpur, complex de temples jainistes, que deu el seu nom a Rana Kumbha que al segle XV va cedir una gran extensió de terreny al adinerat comerciant Dharna Sah que va encarregar el disseny d’aquests temples a nombrosos arquitectes vinguts d’arreu de l’Índia. Visitarem el Temple d’Adinath que no només és el més gegantí temple jainista de l’Índia, sinó també el més bell tallat en marbre. Tot ell està construït en marbre blanc ricament tallat. Dinar inclòs. Seguidament sortida per carretera cap a Jodhpur, situada al límit del desert de Thar, se la coneix com la “Ciutat Blava” pel color amb que es pinten les cases. Arribada i trasllat a l’hotel . Sopar i allotjament.

DIA 05 – DIUMENGE. 20 oct. Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la visita de la coneguda com a Ciutat Blava pel color amb que es pinten les seves cases. Visita del Fort Meherangarh on a l’interior es troben patis i palaus perfectament conservats, destacant el Palau de Moti Mahal. De retorn a la ciutat, ens aturarem a Jaswant Thada, mausoleu de marbre blanc erigit en memòria del Maharajà Jaswan Singh II. Dinarem en un restaurant local. A la tarda passejarem pel mercat de la plaça del rellotge, especialment vistós i colorista. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 06 – DILLUNS. 21 oct. Jodhpur – Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera direcció Jaipur, capital de l’estat de Rajasthan, construïda al segle XVIII pel maharajà Jai Singh II. Coneguda com la “Ciutat Rosa”, tot i que no sempre va ser així, Jaipur va ser planificada al voltant de quatre grans avingudes que en creuar-se entre si deixen dividida la ciutat en nou parts, els nou barris rectangulars de Jaipur que simbolitzen les nou parts de l’univers. El comerç i les seves indústries de teixits i joieria, entre d’altres fan de Jaipur una pròspera ciutat. Dinarem en un restaurant local. Al capvespre assistirem a la Cerimònia Aarti en el Temple de Birla. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 07 – DIMARTS. 22 oct. Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí excursió al Fort Amber, un palau romàntic i clàssic de Rajasthan de la dinastia Kachwaha que va governar aquesta regió des del segle VIII fins al XII. La pujada al fort serà a lloms d’elefant (subjecte a disponibilitat) o amb tot terreny si no hi ha elefants disponibles. Dinarem en un restaurant local. A la tarda visita de la ciutat : el City Palace conegut per la seva barreja d’arquitectura Rajasthani i mogol. Farem una parada per fer fotos a Hawa Mahal també conegut com el Palau dels Vents que va ser construït perquè les dones reials poguessin observar les processons sense ser vistes. També visitarem l’Observatori Astronòmic. Sopar i allotjament.

Nota: Hi ha un limitat nombre d’elefants amb llicència a Fort Amber i per la nova normativa en vigor, tot i els esforços, de vegades no hi ha prou elefants per al creixent nombre de viatgers. En aquesta situació, ens veurem obligats a utilitzar jeeps.

DIA 08 – DIMECRES. 23 oct. Jaipur – Agra.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida per carretera per veure en ruta la ciutat abandonada de Fahtehpur Sikri, que una vegada va ser la capital de l’Imperi Moghol. Continuació cap a Agra on dinarem en un restaurant local. A la tarda coneixerem el Taj Mahal, el monument més famós de l’Índia, mausoleu de marbre blanc amb incrustacions de pedres semiprecioses. Va ser construït entre 1631 i 1654 per Shah Jahan en memòria de la seva esposa Mumtaz Mahal. Podrem gaudir de les llums del capvespre que ho envolten tot en un to rosat i formen un escenari idíl·lic per poder contemplar aquest espectacular conjunt arquitectònic considerat una de les 7 meravelles del món modern. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 09 – DIJOUS. 24 oct. Agra – Orcha – Kajuraho.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’estació per agafar tren amb destinació Jhansi. Arribada a l’estació de Jhansi i trasllat en autocar des d’aquí fins a Khajuraho, visitant en ruta al poble d’Orchha que va ser antiga capital d’un estat principesc que tenia palaus i temples construïts pels seus governadors Bundela entre els segles XVI a XVIII. Dinarem en un restaurant local. Seguidament continuarem cap a Khajuraho, on a l’arribada ens traslladarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 10 – DIVENDRES. 25 oct. Kajuraho – Varanasi.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí d’hora per visitar Khajuraho, conegut pels seus magnífics temples de la Dinastia Chandela i que estan entre els exemples més creatius de l’arquitectura Índia. Tots els temples es van construir entre 950 i 1050 d. C. només 22 dels 85 temples sobreviuen. Dinarem en un restaurant local. Sortida cap a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Varanasi. Arribada a l’aeroport de Varanasi, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel. Segons els registres històrics Varanasi és la ciutat més antiga del món i el lloc més important de peregrinació per als hindús durant segles. A la nit farem una passejada en Richshaw i veurem la Cerimònia de Pregària del riu Ganges a un dels “ghats” (graons que baixen cap al riu). Sopar i allotjament.

DIA 11 – DISSABTE. 26 oct. Varanasi – Delhi.-
Al matí d’hora, a l’alba farem una passejada en barca al riu sagrat Ganges. Veurem milers d’hindús banyant-se en les aigües sagrades del riu Ganges per a les oracions i rituals. Això pot ser una de les experiències més extraordinàries de la seva visita a l’Índia. Retorn a l’hotel per esmorzar. Temps lliure. Dinarem a l’hotel abans de sortir cap a l’aeroport de Varanasi per agafar el vol amb destinació Delhi. Arribada, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 12 – DIUMENGE. 27 oct. Delhi.-
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per realitzar compres o visitar el que més els hagi agradat de la ciutat. Dinarem en un restaurant local i soparem a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 – DILLUNS. 28 oct. Delhi – Doha – Barcelona – Terminal
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida cap a l’aeroport de Delhi per realitzar els tràmits de facturació en els mostradors de la companyia Qatar Airways. Sortida del vol amb destinació Barcelona, via Doha a les 09:45h. Arribada a l’aeroport de Doha a les 11:45 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb sortida a les 15:20h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 20:25h., i trasllat de nou a la nostra ciutat.

Serveis inclosos

-Trasllats des de la nostra terminal – aeroport de Barcelona – terminal
-Vols en classe turista amb la companyia Qatar Airways en els trams llarga distància
-Vols en classe turista locals en els trams interns
-Guia acompanyant durant tot el viatge
-11 nits d’allotjament segons detall de circuit en habitació doble amb esmorzar inclòs en hotels seleccionats o similars.
-Trasllats d’arribada i sortida en privat per al grup.
-Règim alimentari tal com ve indicat en l’itinerari (Pensió Completa començant el dia 2n de viatge amb l’esmorzar i acabant amb el Sopar del dia 12è de viatge).
-Excursions i trasllats segons itinerari descrit i en privat per al grup.
Entrades per a les visites descrites en l’itinerari:
Jodhpur – Mehrangarh Fort i Jaswant Thada / Temple de Ranakpur / City Palace, Sehaliyon Ki Bari d’Udaipur / City Palace, Jantar Mantar i Fort Amber a Jaipur / Fatehpur Sikri, Fort Agra i Taj Mahal a Agra / Ruïnes de Sarnath a Varanasi / Humayun Tomba, Qutub Minar a Delhi.
-Guies locals de parla hispana per a les visites.
-Barca al Llac Pichola a Udaipur (subjecte a nivell de l’aigua).
-Pujada a Elefant al Fort Amber (segons disponibilitat d’elefants) en la pujada només.
-Cerimònia Arti al Temple de Birla a Jaipur.
-Transport en autocar durant tot el recorregut.
-Guia de parla hispana acompanyant al grup des de l’arribada d’Udaipur a la sortida d’Agra i després guia local de parla hispana a Varanasi i a Delhi.
-Cerimònia Arti a Varanasi.
-Barca a Varanasi a l’alba.
-Bitllets de tren en classe turista amb aire condicionat al tram Agra – Jhansi.
-Passeig en Rickshw tant al Vell Delhi com a Varanasi.
-2 ampolletes d’aigua per persona i dia.
-Tots els impostos i taxes de l’Índia
-Visat d’entrada a Índia
-Assegurança de viatge i cancel·lació

Preu:

Preu per persona: 3.400€
Suplement individual: 550€

 

PREU: 3400
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »