Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

INDIA IOGA

ÍNDIA DEL NORD

13 dies. Sortida 16 d'octubre de 2019 (dimecres)

PDF
PREU: 3400
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP

DIA 01 – DIMECRES. 16 oct. Terminal – Barcelona – Doha.-
Sortida de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Delhi, via Doha a les 16:40. Arribada a l’aeroport de Doha les 23:59 i connexió amb vol de la mateixa companyia destinació Delhi.

DIA 02 – DIJOUS. 17 oct. Doha – Delhi.-
Sortida de l’aeroport de Doha a les 02:25 direcció Delhi. Arribada a l’aeroport de Delhi, a les 08:40; capital de l’Índia, trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i a l’hora indicada sortida per realitzar la Visita Panoràmica de la ciutat, veient la part antiga de Delhi, incloent el Fort Vermell (per fora), un dels més opulents forts de l’època de l’Imperi Moghul; la Jama Masjid la mesquita més gran de l’Índia; el Raj Ghat el memorial de Mahatma Gandhi. Es gaudirà d’un passeig fascinant en Rickshaw, “carret tirat per home” a la zona de Chandni Chowkpara veure els seus mercats i basars típics. Dinar inclòs. A la tarda visita de la Nova Delhi, veient el Qutub Minar; es recorrerà la zona dels Edificis Governamentals; es veurà la Porta de l’Índia; es passarà per davant del Palau Presidencial i el Parlament. També es visitarà el Temple dels Sikhs. Sopar inclòs. Trasllat a l’hotel i temps lliure. Allotjament.

DIA 03 – DIVENDRES. 18 oct. Delhi – Udaipur.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per agafar el vol local amb destinació Udaipur. Arribada a l’aeroport de Udaipur, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i a l’hora indicada sortida per gaudir d’un encantador passeig amb llanxa pel Llac Pichola (subjecta al nivell de l’aigua del llac) . Finalitzat el passeig tornada a l’hotel. Sopar inclòs. Allotjament.
DIA 04 – DISSABTE. 19 oct. Udaipur – Ranakpur – Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per visitar el Palau dels Maharajas, que s’aixeca en un petit turó a la vora del Llac Pichola. La seva construcció va ser començada pel Maharajà Udai Singh, però l’edifici actual és el resultat de diversos afegits dels seus successors a la construcció original. L’interior del Palau de la Ciutat, transformat avui en museu, és un laberint de patis, quioscos, terrasses, galeries, estades i jardins. Algunes de les seves façanes estan ricament decorades d’incrustacions de miralls, algunes de les seves galeries cobertes de pintura i des dels quioscos i terrasses de la seva part alta hi ha una magnífica vista del Llac Pichola. Dinar inclòs. Sortida per carretera cap a Ranakpur, complex de temples jainistes, que deu el seu nom a Rana Kumbha que al segle XV va cedir una gran extensió de terreny al adinerat comerciant Dharna Sah per a la construcció dels temples. Es diu que Dharna Sah havia somiat amb un lloc celestial i va encarregar el disseny del mateix a nombrosos arquitectes vinguts d’arreu de l’Índia. Visita del Temple de Adinath que no només és el més gegantí temple jainista de l’Índia, sinó també el més bell tallat en marbre. Tot ell està construït en marbre blanc ricament tallat. Dinar inclòs. Seguidament sortida per carretera cap a Jodhpur, situada al límit del desert de Thar, se la coneix com la “Ciutat Blava” pel color amb que es pinten les cases. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 05 – DIUMENGE. 20 oct. Jodhpur.
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la Visita Panoràmica de la coneguda com a Ciutat Blava pel color amb que es pinten les seves cases. Visita del Fort Meherangarh, a l’interior es troben patis i palaus perfectament conservats, destacant el Palau de Moti Mahal. Dinar en un restaurant local. De retorn a la ciutat, ens aturarem a Jaswant Thada, mausoleu de marbre blanc erigit en memòria del Maharajà Jaswan Singh II. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 06 – DILLUNS. 21 oct. Jodhpur – Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera direcció Jaipur, capital de l’estat de Rajasthan, construïda al segle XVIII pel maharajà Jai Singh II. Coneguda com la “Ciutat Rosa”, tot i que no sempre va ser així, Jaipur va ser planificada al voltant de quatre grans avingudes que en creuar-se entre si deixen dividida la ciutat en nou parts, els nou barris rectangulars de Jaipur que simbolitzen les nou parts de l’univers. El comerç i les seves indústries de teixits i joieria, entre d’altres fan de Jaipur una pròspera ciutat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, assistirem a la Cerimònia Aarti en el Temple de Birla. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 07 – DIMARTS. 22 oct. Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí excursió al Fort Amber, un palau romàntic i clàssic de Rajasthan de la dinastia Kachwaha qui va governar aquesta regió des del segle VIII fins al XII. Pujada al fort serà a lloms d’elefant (subjecte a disponibilitat) o amb tot terreny si no hi ha elefants disponibles. Dinar en un restaurant local. A la tarda visita de la ciutat ressaltant: el City Palace conegut per la seva barreja d’arquitectura Rajasthani i mogol. Es farà una parada per fer fotos a Hawa Mahal també conegut com el Palau dels Vents. Va ser construït perquè les dones reals poguessin observar les processons sense ser vistes. També es visitarà l’Observatori Astronòmic. Sopar inclòs. Allotjament.

Nota: Hi ha un limitat nombre d’elefants amb llicència a Fort Amber i per la nova normativa en vigor, tot i els esforços, de vegades no hi ha prou elefants per al creixent nombre de viatgers. En aquesta situació, ens veurem obligats a utilitzar jeeps com a alternativa per pujar al Fort. Els elefants estaran disponibles durant el Festival Navarti que té lloc dues vegades l’any al mes de març i octubre durant un període de 8 dies.

DIA 08 – DIMECRES. 23 oct. Jaipur – Agra.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí molt d’hora sortida de viatge per carretera per veure en ruta la ciutat abandonada de Fahtehpur Sikri, que una vegada va ser la capital fabulosa de l’Imperi Mughal. Continuació cap a Agra, situada a la vora del riu Yamuna, on coneixerem el Taj Mahal podent gaudir de les llums del capvespre que l’envolten tot en un to vermellós-rosat, formant un escenari molt més idíl·lic per poder contemplar aquest espectacular conjunt arquitectònic considerat una de les 7 meravelles del món modern. Erigit entre 1631 i 1654 per Shah Jahan en memòria de la seva esposa Mumtaz Mahal, està construït en marbre blanc en un estil que combina elements de l’arquitectura islàmica, persa, índia i fins i tot turca. Dinar en un restaurant local. A la tarda breu visita del Fort Vermell si el temps ho permet. Trasllat a l’hotel. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 09 – DIJOUS. 24 oct. Agra – Orcha – Kajuraho.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’estació per agafar tren amb destinació Jhansi. Arribada a l’estació de Jhansi i trasllat en autocar des d’aquí fins a Khajuraho, visitant en ruta al poble d’Orchha; antiga capital d’un estat principesc que compta amb bells palaus i temples construïts pels seus governadors Bundela entre els segles XVI a XVIII. Destaca el Palau del Raj Mahal i el Temple de Lakshminarayan els interiors estan decorats amb pintures molt ben conservades. Dinar en un restaurant local. Seguidament continuarem cap a Khajuraho, on a l’arribada ens traslladarem a l’hotel. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 10 – DIVENDRES. 25 oct. Kajuraho – Varanasi.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí d’hora per visitar Khajuraho, conegut pels seus magnífics temples de la Dinastia Chandela i que estan entre els exemples més creatius de l’arquitectura Índia. Tots els temples es van construir entre 950 i 1050 d. C. només 22 dels 85 temples sobreviuen. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a l’aeroport per agafar el vol local destinació Varanasi. Arribada a l’aeroport de Varanasi, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat. Segons els registres històrics Varanasi és la ciutat més antiga del món i el més important lloc de peregrinació per als hindús durant segles. A la nit farem una passejada en Richshaw i veurem la Cerimònia de Pregària del riu Ganges a un dels “ghats” (graons cap al riu Ganges). Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 11 – DISSABTE. 26 oct. Varanasi – Delhi.-
Al matí d’hora, a l’alba farem una passejada en vaixell al riu sagrat Ganges. Es veu milers d’hindús descendint en les aigües sagrades del riu Ganges per a les oracions i rituals, això pot ser una de les experiències més extraordinàries de la seva visita a l’Índia. Retorn a l’hotel per realitzar l’Esmorzar. Temps lliure. Dinar inclòs d’hora a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Varanasi per prendre vol local destinació Delhi. Arribada a l’aeroport de Delhi, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 12 – DIUMENGE. 27 oct. Delhi.-
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per realitzar compres o visitar el que més els hagi agradat de la ciutat. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure per continuar amb les compres al barri de Chadni Chock. Sopar inclòs. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 – DILLUNS. 28 oct. Delhi – Doha – Barcelona – Terminal
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per realitzar els tràmits de facturació en els mostradors de la companyia Qatar Airways amb destinació Barcelona, via Doha. Sortida del vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Barcelona, via Doha a les 09:45. Arribada a l’aeroport de Doha a les 11:45 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 15:20. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 20:25, i trasllat de nou a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos

-Trasllats des de la nostra terminal – aeroport de Barcelona – terminal
-Vols en classe turista amb la companyia Qatar Airways en els trams llarga distància
-Vols en classe turista locals en els trams interns
-Guia acompanyant durant tot el viatge
-11 nits d’allotjament segons detall de circuit en habitació doble amb esmorzar inclòs en hotels seleccionats o similars.
-Trasllats d’arribada i sortida en privat per al grup.
-Règim alimentari tal com ve indicat en l’itinerari (Pensió Completa començant el dia 2n de viatge amb l’esmorzar i acabant amb el Sopar del dia 12è de viatge).
-Excursions i trasllats segons itinerari descrit i en privat per al grup.
Entrades per a les visites descrites en l’itinerari:
Jodhpur – Mehrangarh Fort i Jaswant Thada / Temple de Ranakpur / City Palace, Sehaliyon Ki Bari d’Udaipur / City Palace, Jantar Mantar i Fort Amber a Jaipur / Fatehpur Sikri, Fort Agra i Taj Mahal a Agra / Ruïnes de Sarnath a Varanasi / Humayun Tomba, Qutub Minar a Delhi.
-Guies locals de parla hispana per a les visites.
-Barca al Llac Pichola a Udaipur (subjecte a nivell de l’aigua).
-Pujada a Elefant al Fort Amber (segons disponibilitat d’elefants) en la pujada només.
-Cerimònia Arti al Temple de Birla a Jaipur.
-Transport en autocar durant tot el recorregut.
-Guia de parla hispana acompanyant al grup des de l’arribada d’Udaipur a la sortida d’Agra i després guia local de parla hispana a Varanasi i a Delhi.
-Cerimònia Arti a Varanasi.
-Barca a Varanasi a l’alba.
-Bitllets de tren en classe turista amb aire condicionat al tram Agra – Jhansi.
-Passeig en Rickshw tant al Vell Delhi com a Varanasi.
-2 ampolletes d’aigua per persona i dia.
-Tots els impostos i taxes de l’Índia
-Visat d’entrada a Índia
-Assegurança de viatge i cancel·lació

Preu:

Preu per persona: 3.400€
Suplement individual: 550€

 

PREU: 3400
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »