Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Taj Mahal

ÍNDIA DEL NORD

13 dies. Sortida 17 d'octubre de 2020 (dissabte)

PREU: 3550
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

DIA 01 – DISSABTE. 17 oct. Manresa – Barcelona – Doha.-
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de fer els tràmits de facturació, sortirem en vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Delhi, via Doha i sortida a les 16:40. Arribada a l’aeroport de Doha a les 23:45 i connexió amb vol de la mateixa companyia destinació Delhi.

DIA 02 – DIUMENGE. 18 oct. Doha – Delhi.-
Sortida de l’aeroport de Doha a les 02:25 direcció Delhi. Arribada a l’aeroport de Delhi, a les 08:40; capital de l’Índia, trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i a l’hora indicada sortida per realitzar la Visita Panoràmica de la ciutat, veient la part antiga de Delhi, incloent el Fort Vermell (per fora), un dels més opulents forts de l’època de l’Imperi Moghul; la Jama Masjid la mesquita més gran de l’Índia; el Raj Ghat el memorial de Mahatma Gandhi. Es gaudirà d’un passeig fascinant en Rickshaw, “carret tirat per home” a la zona de Chandni Chowkpara veure els seus mercats i basars típics. Dinar inclòs. A la tarda visita de la Nova Delhi, veient el Qutub Minar; es recorrerà la zona dels Edificis Governamentals; es veurà la Porta de l’Índia; es passarà per davant del Palau Presidencial i el Parlament. També es visitarà el Temple dels Sikhs. Sopar inclosa. Trasllat a l’hotel i temps lliure. Allotjament.

DIA 03 – DILLUNS. 19 oct. Delhi – Udaipur.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per agafar el vol local amb destinació Udaipur, sortida a les 07:45. Arribada a l’aeroport de Udaipur a les 09:10, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions ia l’hora indicada sortida per gaudir d’un encantador passeig amb llanxa pel Llac Pichola (subjecta a el nivell de l’aigua de l’estany). Finalitzat el passeig retorn a l’hotel. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 04 – DIMARTS. 20 oct. Udaipur – Ranakpur – Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per visitar el Palau dels Maharajas, que s’aixeca en un petit turó a la vora del Llac Pichola. La seva construcció va ser començada pel Maharajà Udai Singh, però l’edifici actual és el resultat de diversos afegits dels seus successors a la construcció original. L’interior del Palau de la Ciutat, transformat avui en museu, és un laberint de patis, quioscos, terrasses, galeries, estades i jardins. Algunes de les seves façanes estan ricament decorades d’incrustacions de miralls, algunes de les seves galeries cobertes de pintura i des dels quioscos i terrasses de la seva part alta hi ha una magnífica vista de Llac Pichola. Dinar inclòs. Sortida per carretera cap a Ranakpur, complex de temples jainistes, que deu el seu nom a Rana Kumbha que al segle XV va cedir una gran extensió de terreny a l’adinerat comerciant Dharna Sah per a la construcció dels temples. Es diu que Dharna Sah havia somiat amb un lloc celestial i va encarregar el disseny d’aquest a nombrosos arquitectes vinguts d’arreu de l’Índia. Visita del Temple de Adinath que no només és el més gegantí temple jainista de l’Índia, sinó també el més bell tallat en marbre. Tot ell està construït en marbre blanc ricament tallat. Dinar inclòs. Seguidament sortida per carretera cap a Jodhpur, situada al límit del desert de Thar, se la coneix com la “Ciutat Blava” pel color amb que es pinten les cases. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 05 – DIMECRES. 21 oct. Jodhpur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la Visita Panoràmica de la coneguda com a Ciutat Blau pel color amb que es pinten les seves cases. Visita del Fort Meherangarh, en l’interior es troben patis i palaus perfectament conservats, destacant el Palau de Moti Mahal. Dinar en un restaurant local. De retorn a la ciutat, ens aturarem a Jaswant Thada, mausoleu de marbre blanc erigit en memòria del Maharajà Jaswan Singh II. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 06 – DIJOUS. 22 oct. Jodhpur – Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera direcció Jaipur, capital de l’estat de Rajasthan, construïda al segle XVIII pel maharajà Jai Singh II. Coneguda com la “Ciutat Rosa”, tot i que no sempre va ser així, Jaipur va ser planificada entorn a quatre grans avingudes que al creuar-se entre si deixen dividida la ciutat en nou parts, els nou barris rectangulars de Jaipur que simbolitzen les nou parts de l’ univers. La seva florent comerç i les seves indústries de teixits i joieria, entre d’altres fan de Jaipur una pròspera ciutat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, assistirem a la Cerimònia Aarti en el Temple de Birla. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 07 – DIVENDRES. 23 oct. Jaipur.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí Excursió a el Fort Amber, un palau romàntic i clàssic de Rajasthan de la dinastia Kachwaha qui va governar aquesta regió des del segle VIII fins al XII. Pujada al fort serà a llom s d’elefant (segons disponibilitat) o amb tot terreny si no hi ha elefants disponibles. Dinar en un restaurant local. A la tarda visita de la ciutat ressaltant: el City Palace conegut per la seva barreja d’arquitectura Rajasthani i mogol. Es farà una parada per fer fotos a Hawa Mahal també conegut com el Palau dels Vents. Va ser construït perquè les dones reals poguessin observes les processons sense ser vistes. També es visitarà l’Observatori Astronòmic. Sopar inclosa. Allotjament.

Nota: Hi ha un limitat nombre d’elefants amb llicència en el Fort Amber i per la nova normativa en vigor, tot i els esforços, de vegades no hi ha prou elefants per al creixent nombre de viatgers. En aquesta situació, ens veurem obligats a utilitzar jeeps com a alternativa per pujar a el Fort. Els elefants estaran disponibles durant el Festival Navarti que té lloc dues vegades a l’any en el mes de març i octubre durant un període de 8 dies. Les dates exactes seran informades un cop siguin fixades per les autoritats.

DIA 08 – DISSABTE. 24 oct. Jaipur – Agra.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí molt d’hora sortida de viatge per carretera per veure en ruta la ciutat abandonada de Fahtehpur Sikri, que una vegada va ser la capital fabulosa de l’Imperi Mughal. Continuació cap a Agra, situada a la vora del riu Yamuna, on coneixerem el Taj Mahal podent gaudir de les llums de la posta de sol que l’envolten tot en un to vermellós-rosat, formant un escenari molt més idíl·lic per poder contemplar aquest espectacular conjunt arquitectònic considerat una de les 7 meravella de el món modern. Erigit entre 1631 i 1654 per Shah Jahan en memòria de la seva esposa Mumtaz Mahal, està construït en marbre blanc en un estil que combina elements de l’arquitectura islàmica, persa, índia i fins i tot turca. Dinar en un restaurant local. A la tarda breu visita de la Fortalesa Roja si el temps ho permet. Trasllat a l’hotel. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 09 – DIUMENGE. 25 oct. Agra – Orcha – Kajuraho.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’estació per agafar tren amb destinació Jhansi. Arribada a l’estació de Jhansi i trasllat en autocar des d’aquí fins a Khajuraho, visitant en ruta al poble d’Orchha; antiga capital d’un estat principesc que compta amb bells palaus i temples construïts per les seves governadors Bundela entre els segles XVI a XVIII. Destaca el Palau del Raj Mahal i el Temple de Lakshminarayan els interiors estan decorats amb pintures molt ben conservades. Dinar en un restaurant local. Seguidament continuarem cap a Khajuraho, on a l’arribada trasllat a l’hotel. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 10 – DILLUNS. 26 oct. Kajuraho – Varanasi.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí d’hora per visitar Khajuraho, conegut pels seus magnífics temples de la Dinastia Chandela i que estan entre els exemples més creatius de l’arquitectura Índia. Tots els temples es van construir entre 950 i 1050 d. C. només 22 dels 85 temples sobreviuen. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a l’aeroport per agafar el vol local sortida a les 14:20 amb destinació Varanasi. Arribada a l’aeroport de Varanasi a les 15:25 (alternativa amb Air Índia de sortida a les 15:15 i arribada a les 16:10), recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel. Segons els registres històrics Varanasi és la ciutat més antiga del món i el més important lloc de peregrinació per als hindús durant segles. A la nit farem una passejada en Richshaw i veurem la Cerimònia d’Oració del riu Ganges a un dels “ghats” (graons cap al riu Ganges). Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 11 – DIMARTS. 27 oct. Varanasi – Delhi.-
Al matí d’hora, a l’alba farem una passejada en vaixell al riu sagrat Ganges. Es veu milers d’hindús descendint en les aigües sagrades del riu Ganges per a les oracions i rituals, això pot ser una de les experiències més extraordinàries de la seva visita a l’Índia. Retorn a l’hotel per realitzar l’Esmorzar. Temps lliure. Dinar inclòs d’hora a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Varanasi per prendre vol local destinació Delhi amb sortida a les 15:25. Arribada a l’aeroport de Delhi a les 16:55, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel. Sopar inclosa. Allotjament.

DIA 12 – DIMECRES. 28 oct. Delhi.-
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per realitzar compres o visitar el que més els hagi agradat de la ciutat. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure per continuar amb les compres al barri de Chadni Chock. Sopar inclosa. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 – DIJOUS. 29 oct. Delhi – Doha – Barcelona.-Manresa
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Delhi per realitzar els tràmits de facturació en els mostradors de la companyia Qatar Airways amb destinació Barcelona, ​​via Doha.
Arribada a última hora de la tarda i retorn de nou fins a Manresa.

 

PREU: 3550
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »