Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Beautiful Aurora Borealis In Few Lines.Captured Near Skibon, Norway

ISLÀNDIA – AURORES BOREALS

5 dies. Sortida 10 de març de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 1540
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
Règim dormir i esmorzar

 

10 març.-  Manresa – Barcelona – Reykjavík – Borgafjörður
Sortida des de Manresa i trobada amb la nostra guia a l’aeroport de Barcelona i salida del vol amb destinació a l’aeroport de Keflavik. Comenzarán aquesta aventura a Illa amb una visita a la Península de Reykjanes, una de les zones volcàniques més activades de l’Illa. Visitarem el pont entre continents (Miðlína), Gunnuhver i la zona geotèrmica de Krýsuvík on es poden veure solucions impressionants, continuant cap al llac Kleifarvatn i el poble pesquero de Grindavík. Per la tarda; almuerzo en un restaurant local i traslladat al nostre hotel a Borgarnes.

11 març.- Parc Nacional Snæfellsnes – Borgarnes
Desayuno Vam explorar les meravelles naturals de la península de Snaefellsnes, que és conegut per l’impressionant Parc Nacional Snaefellsjökull i el glaciar Snaefel. L’itinerari d’avui ens porta a través de llocs de lava. Explorarem el poble encantador d’Arnastapi on les columnes de basal han estat erosionades per les fonts fortes, Hellnar, Djúpalónssandur, Snaefellsjökull glaciar i el més gran Eldborg. Iremos a la part nord de la península que passa per Stykkishólmur, un poble encantador de pescadors molt ben situat amb visites a la badia Breiðafjörður. Regresarems a Borgarnes per a una segona nit.
Aurores Boreals: La “Aurora Boreal” o “Llums del nord” com diuen els islandesoses un fenòmen natural magnífic. Aquestes llums es poden veure literalment “ballar” al cel nocturn de l’hemisferi nord a l’hivern. Amb sort, i si les condicions meteorológiques son favorables, podrem buscar aquest espectacle fantàstic de colors i llum.

12 març.- Circulo Dorado
Desayuno Visites a les zones més interessants i famoses d’Illa. La nostra primera parada serà al Parc Nacional de Thingvellir, un lloc del patrimoni mundial de la UNESCO i una de les meravelles geològiques del món. En Thingvellir es poden veure els efectes dels moviments de les plaques tectòniques que han obert diverses grietes i peses a la cort terrestre. Fue justo aquel que el Parlament insular va ser fundat al segle X. Posteriorment iremos a la famosa zona geotèrmica de Geysir. Totes les fonts termals de Strokkur expulsen una columna d’aigua a l’aire cada 5-10 minuts, també podran presentar nombroses petites instal·lacions de l’aigua. Després d’aquesta visita i d’un corto tractat en cotxe, arribats a la catarata de Gullfoss (o “La Catarata d’or”) que és el lloc que és el lloc més famós del país.
Després de Gullfoss iremos a Flúðir per a una experiència inolvidable: un bany relaxant a la Llacuna Secreta (entrada inclosa). Es tracta d’una piscina natural amb temperatures d’entre 38 ° C i 40 ° C, sense arribar a l’altura del seu baixador, fins al nostre hotel. Alojament.

13 març.- Costa Sur: Skógar – Seljalandsfoss – Reynisfjara – Reykjavik
Desayuno Saldremos es troba en autobús per descobrir la regió de la Costa Sud caracteritzada per cascades, espais de sorra negres i glaceres. Cruzaremos el major camp de lava del món originat en una sola i mateixa erupció que el seu lloc es va produir el 1783. Seguirem fins arribar a Seljalandsfoss, una cascada molt pintoresca que té una particularitat: detrás de la cascada ha de ser enviada per on és possible una vola un pastís detrás d’ella. Continuarem dirigint a vík i harem una parada a la caseta de Skógafoss, una de les més altes illes d’Illaia (60 mts.). Nosaltres detendrem a Reynisfjara, els espais de sorra negres de la costa abans d’anar a recuperar a Reykjavik. Camí a la capital no pararemos a la recepció inaugurada Centre de lava a Hvolsvöllur (entrada inclosa). En arribar a realitzacions de Reykjavík a la visita de la ciutat, la visita inclou els llocs més destacats: la Catedral de Hallgrimskirkja, el llac de reyklavik, l’ajuntament, el Parlament, la sala de música Harpa, etc. Alojament a l’hotel.

14 març.-  Reykjavik – Barcelona – Manresa
Desayuno A l’hora indicada traslladada a l’aeroport a Keflavik per prendre el vol de retorn a Barcelona, on ens esperen per traslladar-nos de nou fins a Manresa.

PREU: 1540
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »