Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Islandia Free

ISLÀNDIA FASCINANT

8 dies. Sortida 24 d'agost de 2019 (dissabte)

PDF
PREU: 3035
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE AMB GUIA AL DESTÍ  / Guia acompanyant des de Manresa amb mínim 20 persones
Régim de dormir i esmorzar + 4 sopars

 

Dissabte: Terminal- Barcelona – Reykjavik.
Sortida de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona, per sortir en vol regular amb destinació a Reykjavik. Arribada a l’aeroport de Keflavík i trasllat inclòs en servei Flybus més a l’hotel a Reykjavík. Allotjament.

 

Diumenge: Reykjavik – Regió del Nord.
Esmorzar. Visita panoràmica de Reykjavik. Sortida cap al Hvalfjörður (Fiord de les Balenes) en direcció Borgarnes i al volcà Grábrók. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins Eyjafjördur / Akureyri. A la nit, excursió inclosa d’observació de balenes des Akureyri. Sortida a les 20:30 des del port de Akureyri. Allotjament a l’hotel.

 

Dilluns: Akureyri – Mývatn – Húsavík
Esmorzar. Sortida a la cascada Godafoss. Continuem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocràters, Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguim cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Aturada en els banys naturals de Mývatn per prendre un relaxant bany (inclòs).

Sopar i Allotjament a la zona de Husavik.
Dimarts: Húsavík – Ásbyrgi – Dettifoss – Fiords de l’Est
Esmorzar. Sortida fins a arribar al parc nacional de Jökulsárgljúfur. Prosseguim cap a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels seus molts contrastos: la cascada més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des 44 m d’alçada. Continuem fins Fiords de l’Est. Sopar i Allotjament.

 

Dimecres: Fiords de l’Est – Höfn
Conduirem per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), en Stöðvafjörður considerada com una de les majors atraccions de l’est d’Islàndia.
Arribada a Höfn. Sopar i allotjament.

 

Dijous: Jökulsárlón – Skógar – Hvolsvöllur
Esmorzar. Sortida per visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plena d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig en vaixell per la llacuna (inclòs). Continuem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins arribar a Vík. Seguim cap a les cascades Skogarfoss i Seljalandsfoss fins arribar a Hvolsvöllur. Sopar i Allotjament.


Divendres: Cercle Daurat – Reykjavík
Esmorzar. Sortida cap al “Cercle d’Or” visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Retorn a Reykjavík. Allotjament.

 

Dissabte: Reykjavík – Barcelona – Terminal
Esmorzar. Temps lliure fins l’hora del trasllat inclòs en Flybus + des de l’hotel, tràmits de facturació i embarcament per sortir en vol de tornada destí a Barcelona.
A l’arribada, trasllat fins als diferents punts de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

 • El preu inclou: 
 • -Trasllat Terminal – aeroport de Barcelona – Terminal
  -Bitllet d’avió Barcelona-Reykjavik-Barcelona de la cia Norwegian airlines
  -Circuit de 7 nits d’allotjament, a Reykjavik en hotels 3 *** i fora 5 nits en hotels de 3 *** o Guesthouses o Bungalow amb bany privat i bufet d’esmorzar inclòs, establiments de garantia
  -Estada amb dormir i esmorzar + 4 sopars.
  -Trasllat anada i tornada aeroport-hotel en servei Flybus més,
  -Guia local de parla hispana segons programa, si el grup és inferior a 15 persones serà xofer-guia de parla hispana
  -Guia acompanyant des de Manresa amb mínim de 20 persones.
  -Visites en autocar segons programa.
  -Visita panoràmica de Reykjavik amb guia de parla hispana
  -Excursió d’observació de balenes a Akureyri
  -Assegurança de viatge i cancel·lació
  – Llocs d’interès comentats pel nostre guia (segons itinerari): Parc nacional de Þingvellir, Cercle d’Or, Geysir, Cascada Gullfoss, Deildartunguhver, Volcà Grábrók, Cascades Hraunfossar i Barnafoss, Akureyri, Cascada Godafoss, LagoMývatn, Dimmuborgir, Námaskard, Dettifoss, Asbyrgi, Fiords de l’Est, Höfn, Fjallsárlón / Jökulsárlón, parc nacional de Skaftafell, Vík, camps de lava, cascada Skogarfoss i Seljalandsfoss.

  • Passeig en vaixell a la Llacuna glacial de Jökulsárlón
  • Entrada i tovallola als banys termals a Mývatn (Jarðböðin)
  • Entrada al museu de minerals de Petra

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 3.035 €
 • Suplement habitació individual: 699 €

PREU: 3035
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »