Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

F29ab0ec-2a14-4ebb-b24a-db6bb253c291

ISLÀNDIA FASCINANT

8 dies. Sortida 25 de juliol de 2020 (dissabte)

PDF
PREU: 3050
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP i ACOMPANYANT TOT EL VIATGE
RÈGIM DE MITJA PENSIÓ

 

DIA 1.- MANRESA – BARCELONA – REYKJAVIK
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona per agafar vol regular amb destinació a Reykjavik. Arribada a l’aeroport de Keflavík i trasllat al nostre hotel a Reykjavík. Abans del sopar farem una passejada d’orientació pel centre de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 2.- REYKJAVIK – AKUREYRI
Esmorzar. Visita panoràmica de Reykjavik. Sortida cap al Hvalfjörður (Fiord de les Balenes) en direcció Borgarnes i al volcà Grábrók. Visita de les cascades de Hraunfossar i Barnafoss. Continuació a la regió del Nord fins Eyjafjördur / Akureyri. Sopar i allotjament. A la nit, observació de balenes des Akureyri. Sortida a les 20:30 des del port de Akureyri.

DIA 3.- AKUREYRI – MYVATN HÚSAVÍK
Esmorzar. Sortida a la cascada Godafoss. Continuem cap a la regió del Llac Mývatn, a la zona de pseudocràters, Dimmuborgir: un veritable laberint de lava, els sulfats i les fumaroles de Námaskard. Seguim cap a la zona de Krafla per contemplar els camps de lava fumejant de Leirhnjukur i el gran cràter de Viti. Aturada en els banys naturals de Mývatn per prendre un relaxant bany (inclòs). Sopar i allotjament a la zona de la població pesquera de Husavik.

DIA 4.- HÚSAVÍK – ASBYRGI – DETTIFOSS – FIORDS DE L’EST
Esmorzar. Sortida fins arribar al Parc Nacional de Jökulsárgljúfur. Prosseguim cap a una de les zones més àrides de l’illa on trobem un altre dels seus molts contrastos: la cascada més cabalosa d’Europa, Dettifoss, amb un cabal de més de 300 m3 per segon caient des 44 m d’alçada. Continuem fins Fiords de l’Est. Sopar i allotjament.

DIA 5.- FIORDS DE L’EST – HOFN
Conduirem per la carretera vorejada pels majestuosos fiords, passant per petits i típics pobles pesquers en el nostre recorregut cap al poble de Höfn. Visitarem el museu de minerals de Petra (inclòs), en Stöðvafjörður considerada com una de les majors atraccions de l’est d’Islàndia. Arribada a Höfn sopar i allotjament.

DIA 6.- JÖKILSÁRLÓN – SKÓGAR – HVOLSVOLLUR -COSTA SUD
Esmorzar. Sortida per visitar la Llacuna glacial de Jökulsárlón, plena d’enormes icebergs al peu de la glacera Vatnajökull. Passeig en vaixell per la llacuna (inclòs). Continuem a través del desert de lava de Kirkjubæjarklaustur fins arribar a Vík. Seguim cap a les cascades Skogarfoss i Seljalandsfoss fins arribar a Hvolsvöllur. Sopar i allotjament.

DIA 7.- COSTA SUD – CERCLE DAURAT – REYKJAVIK
Esmorzar. Sortida cap al “Cercle d’Or” visitant la gran cascada de Gullfoss, la zona de Geysir i el Parc Nacional de Þingvellir. Continuarem ruta fins arribar a la Capital Reykjavík. Sopar al centre de la ciutat i allotjament.

DIA 8.- REYKJAVIK – BARCELONA -MANRESA
Esmorzar. Temps lliure fins l’hora del trasllat des del nostre hotel a l’aeroport, tràmits facturació i embarcament per sortir en vol de tornada destí a Barcelona. A l’arribada a l’aeroport del Prat, trasllat de nou fins a Manresa.

PREU: 3050
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »