Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

JERUSALEM – Depositphotos 9210949 Xl 2015

ISRAEL – TERRA SANTA

6 dies. Sortida 1 d'abril de 2020 (dimecres)

PDF
PREU: 1879
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
RÈGIM DE MITJA PENSIÓ + 1 DINAR

 

 1 ABRIL.- MANRESA– BARCELONA – TEL AVIV – JERUSALEM
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a 1ª hora del matÍ cap a Tel Aviv. Arribada a les 11’25h. visita de l’Esplanada del Temple. Després realitzarem el recorregut per la Via Dolorosa fins el Sant Sepulcre. Visita al Santuari del Llibre on tindrà lloc el dinar lliure, coneixerem els manuscrits del mar Mort i la maqueta de la ciutat. A la tarda, continuarem coneixent la ciutat nova de Jerusalem, passant per la Knesset (el Parlament), la Menorah amb el canelobre dels 7 braços i el Museu d’Israel, de la diàspora (història del poble jueu després de la destrucció del temple Salomó). Sopar i allotjament.2 ABRIL.- JERUSALEM
Esmorzar. Sortida cap al Mont de les Oliveres, des de on tindrem una magnífica vista panoràmica de la Ciutat Santa enmurallada. Visita del lloc de l’Ascensió i la cova del Pater Noster, després al Dominus Flevit, Basílica de l’Agonia i Getsemaní. A continuació, seguirem cap al mont Sión, la Tomba del Rei David, el Cenacle, l’Abadia de la Dormició, entrada a la porta de Sión, recorregut pel barri jueu i mur de les lamentacions. Dinar lliure. Temps lliure al basar. Sopar i allotjament a l’hotel de Jerusalem.

3 ABRIL.- JERUSALEM – MASSADA – MAR MORT – RIU JORDÀ
Esmorzar. Sortida cap a Qumram, lloc on es varen trobar els manuscrits del mar mort, prossecució cap a Massada, última fortificació dels jueus amb la seva lluita contra els romans, ascensió en telefèric per visitar les impressionants excavacions i el palau de Heródes, vista panoràmica del campament romà. Dinar lliure. A la tarda, gaudirem d’un bany terapèutic al mar mort, amb les seves aigües salades, situades a 400m. sota el nivell del mar. Continuació cap el riu Jordà, lloc de bateig i renovació de les promeses del baptisme. Retorn a Jerusalem, sopar i allotjament.

4 ABRIL.- JERUSALEM – MAR DE GALILEA – CAFARNAHUM – SAFED
Després d’esmorzar, sortida borejant el mar de Galilea arribarem al Mont de les Benaurances, escenari del sermó de la muntanya, continuació a Tabgha, lloc del miracle de la multiplicació dels pans i els peixos, visita a la capella del Primat de Sant Pere. Seguirem cap a Cafarnahum, la ciutat de Jesús. Visita als restos de l’antiga sinagoga del segle II i la casa de Sant Pere. Dinar lliure. Sortida cap a la ciutat de Safed, on es va desenvolupar el moviment de la Càbala. A continuació ens dirigirem cap al Kibbutz Nof Ginosar, on podrem coneixer aquest tipus d’experiència sociològica, pionera a l’estat d’Israel, entre la cooperativa i la comuna.

5 ABRIL.- GALILEA – HAIFA – SANT JOAN D’ACRE – TEL AVIV
Esmorzar. Sortida cap a Haifa, per visitar monestir carmelita de Stella Maris, els jardins perses, vista panoràmica de la ciutat des de el Mont Carmel. Continuació cap a Sant Joan d’Acre, impressionant ciutat fortificada dels creuats, on es visitaran les fortificacions medievals, últim indret dels cristians a Terra Santa. Dinar lliure. A la tarda, visita a la cosmopolita ciutat de Tel Aviv, amb el seu l’antic barri de Jaffo, l’Avinguda Art Decó amb els seus edificis d’estil Bauhaus i seu passeig marítim. Sopar i allotjament.

6 ABRIL.- TEL AVIV – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 12’30h cap a Barcelona. Arribada a les 16’00h i trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA : 1.879€
Suplement individual: 488€
                                                                       

SERVEIS:

  • Vols directes Barcelona – Tel Aviv – Barcelona, facturació 1 maleta 20 kgs per persona
  • Hotels categ 1ª Superior; 1 Nit a Tel Aviv, 1 Nit Kibbutz i 3 nits a Jerusalem
  • Habitacions dobles amb bany en MITJA PENSIÓ i 1 dinar al mar mort.
  • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport.
  • Guia acompanyant 
  • Totes les visites incloses, descrites a l’itinerari, expert guia local Mr Ariel
  • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
  • Servei de malaters.
  • Assegurança d’assistència en el viatge

OPCIONAL:  Assegurança cancel·lació : 45 €

 

PREU: 1879
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »