Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Hot Air Balloon Flying Over Cappadocia Turkey

ISTANBUL i CAPADÒCIA

8 dies. Sortida 16 de setembre de 2022 (divendres)

PDF
PREU: 2190
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

Dia 16/9.- MANRESA-BARCELONA-KAYSERI
Trasllat fins a l’aeroport de Barcleona per sortir en vol destinació Kayseri (via Istanbul).
Arribada i trasllat a l’hotel. Breu temps lliure per a una primera presa de contacte. Sopar i allotjament al Uschisar Kaya hotel.

Dia 17/9.-  CAPADÒCIA
Esmorzar. Visita de la Vall del Camell i la de Pasabag, també coneguda com la Vall del Monjo. Seguirem amb la visita d’Avans, població situada a la vora del riu Kizilirmak, famosa per la seva artesania en argila, també podràs experimentar amb les pròpies mans l’art antic de modelar l’argila. A la tarda continuarem amb la visita al Museu a l’Aire Lliure de Göreme, amb les esglésies rupestres plenes de frescos i mosaics, acabades les visites trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 18/9.-  CAPADÒCIA
Passeig amb Globus OPCIONAL (Preu aprox: 225€)
Ens despertarem molt aviat, cap a les 04.30 hrs, per gaudir d’una activitat realment especial, passejar amb globus sobre l’increïble paisatge i les formes capritxoses de les xemeneies. Un cop al lloc s’oferirà un esmorzar a base de te cafè i pastes.
Serà un moment únic en què gaudirem de la suau llum de la matinada. Després d’aquesta magnífica experiència ens obsequiaran amb una copa de xampany i ens lliuraran un diploma.
Les persones que no s’han apuntat a la visita ens esperaran tranquil·lament a l’hotel.

Esmorzar i sortida per visitar la Vall Roja amb les xemeneies de conte de fades i les cases excavades a la roca. Continuarem amb la població de Cavusin. A la tarda, visita de la Vall de les Colomes. Visita a la Ciutat Subterrània de Kaymakli i acabarem amb el Castell d’Ortahisar i la població de Mustafapasa, antic assentament grec, també conegut com a Sinasos. Un cop finalitzada la visita, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 Dia 19/9.- CAPADÒCIA – ISTANBUL
Esmorzar. A l’hora concertada trasllat a l’aeroport de Kayseri per embarcar al vol domèstic amb destinació Istanbul.
Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar a un restaurant local. Vısıta panoràmica de la ciutat.
Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel Holiday Inn Istanbul – Old City.

Día 20/9.- ISTANBUL
Esmorzar. Sortida per fer la visita al Palau Topkapi, la residència dels sultans de l’imperi otomà, famós per la seva excel·lent col·lecció de joies i porcellanes. A continuació visitem l’Hipòdrom de l’època bizantina i La “Cisterna de Teodosi” es troba a poca distància al sud-est del Fòrum de Constantí, La cisterna, que és de maó revestit amb morter hidràulic, fa uns 24×40 metres. La seva coberta està formada per una sèrie de voltes de maó, sostingudes per 32 columnes de marbre (4 files de 8 columnes) amb capitells corintis i blocs d’imposta. Sembla datar del segle cinquè. Dinar en un restaurant típic. A la tarda visitarem el Gran Basar, un dels basars més grans i antics del món. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 21/9.- ISTANBUL
Esmorzar. Sortida per fer la visita de la ciutat antiga. Visitem la majestuosa i elegant Mesquita Blava, coneguda així per les seves decoracions interiors. Després la Mesquita Santa Sophia del segle VI. A continuació ens dirigim cap al port per fer la bella excursió per l’estret del Bòsfor, on es podrà apreciar la fabulosa vista panoràmica dels pobles, els palaus i els xalets fascinants. Dinar en un restaurant de peix a la riba del Bòsfor. A la tarda visita del Mercat Egipci. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Día 22/9.- ISTANBUL
Esmorzar. Sortida per visitar el Palau Dolmabahce, on van viure els ultims sultans Otomans . En finalitzar aquesta visita continuem cap a Ortaköy, aquest típic barri està al costat del Bosforo, és una zona amb excel·lents restaurants, pubs i bars. En un dels seus cafes podem gaudir del te de poma, un cafe turc o la famosa narghila (pipa d’aigua). Dinar a un restaurant local. A la tarda seguim cap a la Banya d’Or i visitem La Mesquita de Suleiman (Soliman) o Mesquita de Süleymaniye és una mesquita imperical otomana situada al tercer turó d’Istanbul. És la més gran de la ciutat i té una magínifica vista panoràmica a la Banya d’Or. Va ser construïda per encàrrec del Sultà Suleiman El Magnífic, anomenat d’aquesta manera a causa de la profunda reforma que va introduir al sistema legal otomà, entre els anys 1550- 1557. Després passem per l’Església Patriarcal, centre mundial de la religió ortodoxa. Tornada a l’hotel i allotjament.

Día 23/9.- ISTANBUL-BARCELONA-MANRESA
Esmorzar. A l’hora concertada trasllat a l’aeroport per embarcar al vol de la Companyia TURKISH AIRLINES, amb destinació a Barcelona. A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona:  2.190€
Suplement habitació individual: 305€

 

El viatge inclou:

  • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei -30€)
  • Vols de línia regular Barna-Istanbul-Kayseri-Istanbul-Barcelona
  • 3 nits hotel a Capadòcia
  • 4 nits hotel a Istanbul
  • Règim de Pensió completa (begudes o incloses)
  • Visites i excursions especificades a l’itinerari
  • Guia oficial de parla castellana durant tot el viatge
  • Acompanyant de l’agència des de la sortida
  • Assegurança mèdica i de cancel.lació

 

PREU: 2190
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »