Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Five-storey Pagoda In Miyajima, Japan

JAPÓ MIL·LENARI -SETMANA SANTA

10 dies. Sortida 4 d'abril de 2020 (dissabte)

PDF
PREU: 6270
INFORMACIÓ / RESERVA

4 abril 2020 (dissabte): MANRESA – BARCELONA- HÈLSINKI – TOKYO.
Sortida de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturció, sortirem en vol de la companyia Finnair amb destinació a Tòquio, via Hèlsinki. Nit a bord.

5 abril 2020 (Diumenge): TOKYO.
Arribada a Tòquio (Narita Airport). Tràmits de duana.
Començament de el viatge fent un petit passeig per Odaiba, l’illa artificial de la badia de Tòquio. Dinar. De camí a l’hotel, es farà una visita panoràmica pel barri de Ginza, el més elitista i car de la ciutat, habitualment comparat amb la Cinquena Avinguda de Nova York. Trasllat a l’hotel.
Sopar i allotjament.

6 abril 2020 (Dilluns). TOKYO.
Esmorzar a l’hotel. Visita al colorit Temple Asakusa Kannon, deessa de la Misericòrdia, a la qual els japonesos tenen gran devoció, amb la seva arcada comercial
«Nakamise». Finalitzada la visita, trasllat a un restaurant de Sushi on aprendran les tècniques d’elaboració i les diferències del famós plat japonès. Després del dinar, visita del Santuari sintoista Meiji, la zona de Harajuku amb el carrer Takeshita i l’Avinguda Omotesando. Retorn a l’hotel. Tour nocturn de Tòquio visitant el bulliciós i animat barri de Shibuya i la Torre de Tòquio. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

7 abril 2020 (dimarts). TÒQUIO – NIKKO – TOKYO
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a Nikko, la Muntanya Sagrada, on trobem una mostra dels meravellosos temples i santuaris de Japó, en una harmonia perfecta amb la natura que l’envolta. Destaquem el temple-santuari de Toshogu, els bells paisatges de l’estany Chuzenji, i les cataractes Kegon. Dinar en un restaurant local. Retorn a Tòquio per al sopar en un restaurant local «Teppan Yaki». El Teppan Yaki és un tipus de plat de menjar japonès que utilitza una planxa d’acer per cuinar els aliments. Allotjament.

8 abril 2020 (dimecres). TOKYO – KANAZAWA – SHIRAKAWAGO – YAMASHIRO OSEN
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’estació i sortida amb tren ràpid a Kanazawa.
(Nota: l’equipatge serà transportat directament de Tòquio a Kyoto. Necessiten portar un equipatge de mà per a una nit a Yamashiro.)
Arribada i continuació per carretera a Shirakawago, coneguda per les seves típiques cases d’estil «gassho-zukuri» de teulada triangular fet de palla i molt inclinat per suportar el pes de l’abundant neu que cau en aquesta zona a l’hivern. Dinar en un restaurant local. Visita de la vila, incloent la casa de la família Wada i mitjançant una petita Classe de Paper Japonès «Washi». A l’acabar, trasllat a yamashiro Onsen, el balneari d’aigües termals més important de la regió de Hokuriku. Es coneix com a «onsen» a les aigües termals d’origen volcànic que es troben al Japó. Són els banys tradicionals que aprofiten la calor natural d’aquestes aigües procedents de la gran activitat volcànica i les seves propietats beneficioses (minerals, sals …) per a la cura de la pell, la bellesa i la salut. Sopar típic japonesa i allotjament.

9 abril 2020 (Dijous). YAMASHIRO OSEN – KANAZAWA –  KYOTO.
Esmorzar al Ryokan. Trasllat amb autobús privat a Kanazawa. Viatjar a Kanazawa suposa submergir-se en el Japó de l’època feudal. Els seus carrers flanquejats per cases senyorials, les seves antigues zones d’esbarjo, el seu castell i el magnífic jardí Kenrokuen el converteixen en una destinació d’allò més exòtic.
Kanazawa és també una meca de l’artesania: quimonos de seda Kaga-Yuzen, ceràmica de Kutani i Ohi, lacats Wajima tractats en fulles i pols d’or, etc. Els famosos espectacles de «nô» o la famosa cuina tradicional contribueixen també a l’exquisit refinament d’aquesta ciutat. Visita del Jardí Kenrokuen, passeig pel barri Higashi Chaya Gai i visita a la Casa del Samurai Nomura. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l’estació de Kanazawa i sortida amb tren a Kyoto.
Arribada. Trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.

10 abril 2020 (Divendres). KYOTO.
Esmorzar i visita al Bosc de bambús, un dels més famosos i bonics Japó. Visita de l’Temple Kinkakuji famós per la seva Pavelló Daurat.
Dinar en un restaurant local. A la tarda, gaudirem d’una petita mostra de la ancestral Cerimònia de el te i tindrem temps lliure per passejar pels carrers de ninenzaka i Sannenzaka. Sopar i allotjament.

11 abril 2020 (dissabte). KYOTO – NARA – KYOTO.
Esmorzar. Visita de Nara, el Parc dels Cérvols Sagrats, i el Temple Todaiji, la construcció de fusta més gran de món: 40m d’alt per 47 de llarg, que guarda el Gran Buda de Bronze de 16m d’altura, 120 kg d’or i 430 tones de bronze. Dinar en un restaurant local. Visita del Temple Byōdō In, la silueta està estampada en les monedes de 10 Iens; i visita al Santuari Fushimi Inari, conegut com el santuari de les Mil Portes famós per sortir a Memòries d’una Geisha. A la nit tour nocturn de Kyoto passejant pel popular barri de Gion. Sopar japonesa amb Geishas. Allotjament.

12 abril 2020 (Diumenge). KYOTO – OSAKA.
Esmorzar a l’hotel. Sortida per carrtera a Osaka. Arribada i visita de l’Observatori de Umeda Sky Building i el Castell d’Osaka. Dinar en un restaurant local. Temps lliure per la zona comercial i d’entreteniment de Dotonbori al cor de Namba. Sopar i allotjament.

13 abril 2020 (Dilluns). OSAKA – HÈLSINKI – BARCELONA  – MANRESA
Esmorzar. Trasllat privat a l’aeroport d’Osaka per prendre el vol amb destinació a Barcelona via Hèlsinki.
A l’arribada, trasllat de nou fins a Manresa.

PREU: 6270
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »