Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Five-storey Pagoda In Miyajima, Japan

JAPÓ

12 dies. Sortida 13 d'abril de 2020 (dilluns)

PDF
PREU: 4445
INFORMACIÓ / RESERVA

ITINERARI:

Dia 1: 13abr Manresa – Barcelona – Hong Kong – Tòquio
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, tràmits de facturació i sortida en vol regular, via Hong Kong, classe turista amb destinació Tòquio, Narita.

Dia 2: 14abr Arribada Tòquio, trasllat a Tòquio – SOPAR
13.35 hrs: Arribada a l’Aeroport Internacional de Narita – Tòquio. Després del tràmit d’immigració i duana, recepció per guia de parla espanyola. Trasllat a centre de Tòquio en autocar privat per a una visita panoràmica
Coneixeran el barri d’Akihabara, és el barri conegut de tecnologia, electrònica i màniga. I passarem pel cor de Tòquio, Ginza on ofereixen selectes botigues i gaudir d’impressionants edificis i seguiran Odaiba, una illa futurista a la badia de Tòquio per veure l’skyline de Tòquio.
Abans de trasllat a l’hotel, vista panoràmica a el famós bari de “Shibuya” pel gran encreuament i moda.
16: 00hrs: arribada a l’hotel. Check in i temps lliure. Sopar a l’hotel. Nit a Tòquio

Dia 3: 15abr Tòquio ESMORZAR i DINAR
Esmorzar a l’hotel. 08: 30hrs: Reunió a la sala principal i sortida per visita de Tòquio dia complet en autocar privat i guia de parla castellana.
La primera parada és el Santuari Meiji-Jingu, el més famós de la ciutat, dedicat a l’esperit de l’Emperador Meiji. A continuació, visitaran el barri de Harajuku & Omotensado, al centre de moda.
13: 00hrs: Dinar en restaurant. A la tarda, visita a el Palau Imperial per conèixer el pont Nijubashi. A la fi de el dia, seran al barri de Shinjuku i pujaran a l’Edifici de Govern Metropolità per observar la vista de Tòquio des del mirador d’aquest edifici dissenyat per un famós arquitecte japonès. 18: 00hrs: Retorn a l’hotel. Nit a Tòquio

Dia 4: 16abr Tòquio ESMORZAR i DINAR
Esmorzar a l’hotel.
Visita de Tòquio en autocar privat amb guia de parla castellana. La primera parada és un dels barris més antics de la ciutat, Asakusa, on es troba el temple de Sensoji, el temple budista més antic de Tòquio. Al llarg dels carrers que envolten Sensoji hi ha gran varietat de botigues tradicionals i de records.
Trasllat a barri tradicional de Nezu i Yanaka que conserva l’atmosfera de “Shitamachi”, d’abans. Faran una passejada La ruta prevista és visitar Cementiri de Yanaka amb jardí preciós Yanaka Ginza (carrer comercial) Santuari de Nezu. El passeig dura una 1.5 hores.
13: 30hrs: Dinar en restaurant. A la tarda, tindran un temps lliure al barri de Ueno. 17: 30hrs: Retorn a l’hotel.
Nit a Tòquio.

Dia 5: 17abr Tòquio – Matsumoto ESMORZAR i DINAR
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar privat amb guia de parla castellana.
Avui visiten la zona del “Monte Fuji” (menys de 2/3 hores de trajecte). Gaudiran de la zona, pujaran a l’Mt Kachi Kachi per a grans vistes, en telefèric, i realitzaran un creuer pel llac Kawaguchiko.
Nota: segons condicions climàtiques, hi ha possibilitat que no es pugui observar el “Monte Fuji”
13: 30hrs: Dinar en restaurant, Trasllat a Matsumoto passant per les muntanyes (sobre 2.5 hores amb una parada de descans). 17: 30hrs: Arribada a l’hotel. Nit a Matsumoto

Dia 6: 18abr Matsumoto – Takayama – Okuhida ESMORZAR, DINAR I SOPAR
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar privat amb guia de parla castellana.
Visita de Matsumoto & Takayama en autocar privat. A Matsumoto, visita a el famós Castell de Matsumoto, construït el 1504, en els temps difícils de la guerra civil. El fossat i els murs de pedra són les restes dels edificis originals. És un dels 3 castells més importants de Japó. Sortida a Takayama (sobre 2 hores)
13: 00hrs: Dinar en restaurant local. A Takayama, coneixerà el centre històric “Kami-Sannomachi” de Takayama on conserven cases radiocanals de fusta. I seguiran el Takayama Jinya, solia ser una oficina governamental en el període d’Edo (1603-1868). Dels 60 Jinya que van existir durant el període Edo, aquest és l’únic que queda amb la seva forma original i ha estat designat Monument Històric. Sortida cap el Ryokan a Okuhida (1 hora)
17: 30hrs: Arribada al Ryokan.
19: 30hrs: Sopar Kaiseki al Ryokan (sopar tradicional japonès) i gaudir de banys termals del Ryokan.
nit Okuhida.

Dia 7: 19abr Okuhida – Shirakawago – Kanazawa ESMORZAR i DINAR
Esmorzar japonès al Ryokan. Sortida en autocar privat per conèixer Shirakawago, visitar i passejar per aquest preciós poble famós per les seves cases granja i conèixer perquè són tan conegudes. (Inclou l’entrada a casa Kanda). Seguiran el camí fins Kanazawa en autocar.
13: 30hrs: Dinar en restaurant local i visita de Kanazawa a la tarda. Coneixeran el bell jardí de Kenrokuen, considerat un dels jardins més bonics de Japó. També visitaran el barri de residència de samurai, Casa Nomura de Kanazawa. 18: 00hrs: arribada a l’hotel i check-in. Nit a Kanazawa.

Dia 8: 20abr Kanazawa – Kyoto ESMORZAR i DINAR
* 08: 45hrs: Les seves maletes seran traslladades directament a l’hotel de Kyoto, 1 maleta per persona i arribarà el dia següent a Kyoto. Si us plau, preparin una maleta petita per passar la primera nit a Kyoto *
Esmorzar a l’hotel. Abans de marxar a Kyoto, visitaran una altra part interessant de Kanazawa. Un passeig per la zona de cases de Te de Higashichaya i el mercat local “Omicho” per conèixer productes locals com peix i marisc.
12: 00hrs: Dinar en restaurant local o un bento box (tipus picnic) a bord (prendre dins el tren)
13: 20hrs: Sortida amb tren exprés “Thunderbird 24” a Kyoto.
15: 36hrs: Arribada a Kyoto i trasllat a l’hotel en autocar privat.
16: 00hrs: check-in i temps lliure
Nit a Kyoto

Dia 9: 21abr Kyoto ESMORZAR i DINAR
Esmorzar a l’hotel, i visita de Kyoto dia complet en autocar privat.
La primera visita d’avui és el Kiyomizudera, temple de les aigües pures. Des del alt mirador de 13 metres que sobresurt de la sala principal, es pot gaudir d’unes vistes impressionants de tot Kyoto. És impressionant pensar que tant la sala principal com la terrassa es van construir sense l’ús de claus o qualsevol tipus d’element d’acoblament. Seguiran un passeig pel districte de Higashiyama, Ninen-zaka & Sannen-zaka
12: 30hrs: Dinar en restaurant local o en restaurant de l’hotel
La següent visita és el Kinkakuji o pavelló daurat, únic per la seva construcció i preciós emmarcat. En els seus jardins, vam gaudir de la seva bellesa i els seus jardins en un agradable passeig. A continuació, visitaran el Temple Ryoanji. Quinze roques emergeixen d’un mar de sorra blanca. La seva senzillesa i la seva puresa constitueixen l’emanació dels principis del budisme Zen. Abans de tornar a l’hotel, un passeig per la zona tradicional de Gion, famosa per albergar cases de te, i Okiyas residències de Geishes (artistes)
18: 30hrs: Arribada a l’hotel. Nit a Kyoto

Dia 10: 22abr Kyoto – Nara – Kyoto ESMORZAR i DINAR
Esmorzar a l’hotel, i visita a Nara i Kyoto dia complet en autocar privat.
Trasllat a Nara, durant 74 anys durant el segle VIII, Nara va ser la capital del Japó i molts dels temples i santuaris construïts en aquesta època encara romanen. Nara és una localitat petita i la majoria dels seus atractius turístics es troben al voltant de el Parc de Nara, on es poden veure els cérvols. Visita inclou l’impressionant Temple Todaiji, el temple més famós de Nara amb buda gegant. Dinar en restaurant. A la tarda, visita al Fushimi Inari protector de les collites i guardià de la clau del graner, en ell trobem milers de portes en forma de donació a Inari per demanar la seva benevolència en el repartiment de riquesa.
16: 30hrs: Arribada a l’hotel. Nit a Kyoto.

Dia 11: 23abr Kyoto – Osaka – Hong Kong – Barcelona ESMORZAR
Esmorzar a l’hotel i temps lliure fins l’hora de recollida a l’aeroport.
Nota: No inclou “late check – out”
Reunió a l’hotel.
Trasllat a l’aeroport d’Osaka, Kansai en autocar privat.
18.30 hrs: Sortida de vol destí Hong Kong. Arribada i enllaç amb el vol a Barcelona.

Dia 12: 24abr Barcelona-Manresa
07.35 hrs: Arribada a l’aeroport de Barcelona, i trasllat privat fins al punt de sortida.

VOLS PREVISTOS:

Data Ruta Nº de vol Horari
13/04/2020 Barcelona – Hong Kong CX 318 13.20 – 07.20
14/04/2020 Hong Kong – Tokyo (Narita) CX 526 08.10 – 13.35
23/04/2020 Osaka (Kansai) – Hong Kong CX 569 18.30 – 21.45
24/04/2020 Hong Kong – Barcelona CX 321 00.20 – 07.35

HOTELS PREVISTOS

Ciutat Hotel Nits
Tokyo Hotel Metropolitan Ikerbukuro 3
Matsumoto Hotel Kagetsu 1
Okuhida Okuhida Garden hotel Yakedake 1
Kanazawa Hotel Kokusai 1
Kyoto Kyoto Grand prince Hotel 3

 

Preu per persona en base habitación doble/triple.
De 15 a 19 places: 4180€ + 265 tax
De 10 a 14 places: 4910€ + 265 tax
Suplement Individual: 870€

PREU: 4445
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »