Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Lavender Flower Blooming Scented Fields In Endless Rows. Valensole Plateau, Provence, France, Europe.

LA PROVENÇA I CAMPS DE LAVANDA

5 dies. Sortida 14 de juliol de 2022 (dijous)

PDF
PREU: 940
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

1r. dia. MANRESA- ARLES – PROVENÇA / AIX A PROVENCE 490 Km
Sortida a primera hora del matí. Passarem la frontera i entrarem a la ciutat francesa d’Arles al cor de la Provença, on Vicent Van Gogh es va instal·lar el 1888 buscant el color i la llum. Dinar i passeig pel centre històric. Continuació fins a Marsella. Farem un recorregut panoràmic per la ciutat abans d’arribar al nostre hotel. Sopar i allotjament.

2n dia. AIX A PROVENCE – VALENSOLE – RIEZ – AIX A PROVENCE 180 Km
Esmorzar. Avui visitarem una explotació de lavanda per conèixer el cultiu i la producció dels productes derivats d’aquesta planta. En acabar, visitarem la bella Planicie de Valensole. Dinar en ruta, a la tarda visita de la petita i bonica ciutat de Riez ha conservat un notable patrimoni del seu ric passat sobretot romà, així ho testifiquen les restes d’un temple romà i d’un baptisteri paleocristià, així com les portes fortificades, les muralles, la torre del rellotge i les cases antigues de la ciutat històrica amb el Palau renaixentista de Mazan. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

3r dia. AIX A PROVENCE – MARSELLA – AIX A PROVENCE 80 Km
Esmorzar i sortida cap a Marsella. Visita guiada de la ciutat, descobrirem des del port antic que és el centre emblemàtic de la ciutat, passarem també pel barri més antic de la compra, Esglésies, La Basílica de la Mare de Déu de la Guàrdia la Canebière, etc. Dinar al Vieux Port. Temps lliure en aquesta ciutat fins l’hora del retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

4t. dia AIX A PROVENCE – GROS – ROUSSILLON – AIX A PROVENCE 170 Km
Esmorzar. Excursió dia complet, passarem per Gordes, poble del Luberon, i qualificat entre els “50 més bonics” de França, amb els seus vells carrers empedrats, el Castell, és un dels punts més suggestius de Provença. Seguirem fins a Roussillon una població típica d’aquesta regió, passejarem al Sender dels Ocres i continuarem per una de les rutes de l’espígol. Dinar en ruta. Visitarem els camps de lavanda que envolten l’Abadia de Senanque, els seus camps són una de les postals més famoses d’aquesta regió, passarem també pel Museu de la Lavanda per completar els coneixements i els secrets de la flor més característica de la Provença. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament.

5è dia. PERPINYÀ – COTLLIURE – MANRESA 510 Km
Esmorzar i iniciarem la ruta de tornada al nostre país, el recorregut passarà per la costa sud de França i entrarem a la ciutat de Perpinyà per fer una breu visita i seguirem per la costa fins a passar per Cotlliure on es troba la tomba del nostre poeta Antonio Machado. Dinar de comiat i continuació fins a la nostra ciutat . Arribada a darrera hora de la tarda i fi de viatge.


Preu per persona amb 25 places:   940€
Preu per persona amb 15 places: 1.075€
Suplement individual: 235€
Assegurança cobertura cancel.lació: 20€
Grup mínim de 15 places (Cas de no arribar-hi el viatges podria ser compartit)

 

El preu inclou:
• Autocar modern i confortable
• Guia acompanyant tot el recorregut
• 4 Nits hotel en àrea d’Aix a Provence hotels 3***Sup / 4**** tipus Iibs Styles o Novotel o similar, en règim d’allotjament i bufet d’esmorzar.
• 5  dinars 3 plats (entrante, plat principal i postres) incloent gerra d’aigua i el darrer vi i cava.
• 4 sopars 3 plats (entrant, plat principal i postre) a hotel o restaurant proper incloent gerra d’aigua.
• Entrades al Museu Lavanda i explotació de Lavanda.
• Assegurança dassistència en viatge.
• Auriculars per fer les visites.

PREU: 940
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »