Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Slovenia - Aerial View Resort Lake Bled.

LA REPÚBLICA d’ESLOVÈNIA

8 dies. Sortida 9 d'agost de 2020 (diumenge)

PDF
PREU: 2250
INFORMACIÓ / RESERVA

 

Agost 9 Manresa / Barcelona / Zagreb / Ljubljana
• Diumenge • Sopar
Sortida de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol de línia regular amb destinació Zagreb. Arribada a l’aeroport de Zagreb, i sortida cap a Ljubljana.
Sopar i allotjament.

Agost 10 Ljubljana / Bled
• Dilluns • Pensió Completa
Tour panoràmic de la capital d’Eslovènia, Ljubljana, centre cultural, polític i econòmic de país. A la part alta de la muntanya, al costat de riu Ljublanica, s’eleva el seu castell medieval. A la ciutat els seus bells i interessants edificis, esglésies, galeries d’art i museus donen testimoni de la seva importància al llarg de la història. Si el clima ho permet, visitarem el Castell de Ljubljana, que es troba sobre el turó amb un magnífica vista de la ciutat.
A la tarda sortida cap a Bled, visita del seu Castell-Museu des del qual es pot admirar una magnífica vista de la ciutat i dels Alps Julians. Continuació amb un passeig en bassa típica ” pletna ” al Llac Bled per visitar l’església de l’Assumpció situada a l’illa que està al llac. Dins es troba la campana dels desitjos que data de l’1534. Sopar i allotjament.

Agost 11 Bled / Kobarid / Smartno / Portoroz
• Dimarts • Pensió Completa
A l’hora indicada, sortida cap a Kobarid, on visitarem el seu museu, dedicat a la Primera Guerra Mundial, va rebre la més alta distinció de l’Estat. Va ser proclamat el millor museu europeu en 1993. Seguirem cap a la regió de Goriška Brda on realitzarem una degustació dels deliciosos vins de la regió en un celler a Smartano. La propera parada serà a prop de Nova Gorica, a Kostanjevica, per visitar el monestir on es troben les tombes dels últims Borbó. El dia acaba a la costa Eslovena. Allotjament.

Agost 12 Portoroz / Lipica / Hrastovlje / Piran / Portoroz
• Dimecres • Pensió Completa
Després de l’esmorzar, sortida cap a Lipica per admirar els famosos cavalls Lipizzano. El lipizzano figura entre les races de cavall més antigues de l’món i són cavalls coneguts per tenir un caràcter bondadós i alegre, els quals necessiten molta atenció i li agafen molt d’afecte al seu amo o entrenador. Encara que sempre es relaciona als lipizzanos amb el color blanc, no sempre són d’aquest color.
Són cavalls que provenen de Lipica (pronunciat Lipitza), a Eslovènia, però com en el segle XVI les terres eslovenes pertanyien a la monarquia austríaca dels Habsburg, es diu que els cavalls pertanyen també a Viena.
Retorn a la costa eslovena, en el camí, parada a Istria, on visitarem la pintoresca església de Santa trinitat. Arribarem a l’encantadora Piran. La ciutat està envoltada per muralles medievals que estan formades per dos murs paral·lels construïts entre els segles VII i XVI. Al centre de la plaça principal, la Plaça de Tartini, s’eleva una estàtua de bronze de l’violinista i compositor Guiuseppe Tartini, un dels grans genis de violí que va néixer en aquesta ciutat. Allotjament.

Agost 13 Portoroz / Predjama / Postojna / Pleterje / Dolenske Toplice
• Dijous • Pensió Completa
Al matí, sortida cap a les meravelloses Coves de Postojna on farem un recorregut amb tren. El conjunt de grutes té una longitud de 19.5 quilòmetres. Les grutes són accessibles sense cap tipus d’equip especial i tenen una temperatura constant de 10ºC.
Seguirem amb la visita de el Castell de Predjama, clavat com una xinxeta a l’espectacular cara pètria de la muntanya, el castell de Predjama és una “boca” a la cova on el misteri personatge de Baró Erazem Luegger (fill de l’governador de Trieste), narrat en llegendes eslovenes, s’ocultava després d’escometre els assalts als comerciants que cobrien la ruta que unia Viena amb Trieste. A aquest Robin Hood eslovè se li coneix com el “bandit bo”.
Seguirem amb la visita de Pleterje, on podrem visitar la part pública de la Cartoixa de Pleterje. Va ser fundada el 1404 i abandonada a 1595, però va ser renovada el 1899. La forma de vida dels monjos deriva de el moviment egipci de l’ermità, que va ser restablert per Sant Bru de Colònia al s. XI i unit amb la vida comunal. A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

Agost 14 Dolenske Toplice / Celje / Maribor
• Divendres • Pensió Completa
Després de l’esmorzar, visita d’una casa tradicional Matjaz amb més de 150 anys, on realitzarem una degustació de el famós vi de la regió de Novo Mesto anomenat “Cvicek”, amb pa de fajol, nous i formatge.
A la tarda, farem una visita de la ciutat de Celjela, tercera urbs més gran d’Eslovènia, un lloc que emana grans històries medievals, i que avui en dia s’ha convertit en una important destinació turística. Són molts els que peregrinen a Celje a la recerca de les seves aigües termals, i és que tan sols a la ciutat hi conviuen sis balnearis amb instal·lacions d’última generació que veuen submergir-se en les seves aigües a milers de turistes. Visitarem seu Museu Regional. Continuació a Maribor. Allotjament.

Agost 15 Maribor / Ptuj / Jeruzalem / Maribor
• dissabte • Pensió Completa
Després de l’esmorzar sortida a la regió dels millors vins d’Eslovènia, Slovenske Gorice i Prlekija. Visitarem Ptuj, la ciutat més antiga d’Eslovènia i visitarem el seu mític castell – museu de al segle IX. Un dels monuments més bells de centre de la ciutat és el d’Orfeu, una pedra lapidària romana de segle II dC que va ser usada com a pedra penitent i que des de 1830 ha estat el centre lapidari de Ptuj. Posteriorment continuarem per la pintoresca ruta de vi a Jeruzalem. A causa dels seus exuberants vinyes que donen exquisits vins blancs de gran qualitat, també compta amb una església de pelegrinatge i bells paisatges. A la tarda visitarem un celler i tindrem una degustació de vins blancs de la regió. A l’hora prevista sortida en direcció cap a Maribor i on realitzarem un passeig pel seu centre històric. Maribor, és la segona ciutat més gran d’Eslovènia. La vinya més antiga d’Europa, amb més de 400 anys es troba en aquesta ciutat i produeix 60 litres de vi a l’any. Sopar de comiat, en un restaurant tradicional. Allotjament a l’hotel.

Agost 16 Maribor / Zagreb / Barcelona / Manresa
• Diumenge • Esmorzar
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins al nostre punt de sortida.

 

El programa Inclou:
– Bitllet aeri, Barcelona / Zagreb / Barcelona
– Transfers per als 8 dies, segons programa (des d’aeroport de Zagreb fins aeroport de Zagreb)
– Assistència de guia de parla per a tot el recorregut
– 07 nits d’allotjament en hotels de 3 * (Ljubljana, Maribos i Kranjska Gora) i 4 * (Portorose i Dolenjske Toplice)
– Règim alimentari de pensió completa
– Visites com s’indica en l’itinerari
– Entrades: Castell de Ljubljana, Castell de Bled, barca pletna a Bled, Església de Bled, Museu Kobarid, degustació de vins de Goriška Brda, Monestir de Kostanjevica, Lipica, Església a Hrastovlje, Coves de Postojna i Castell de Predjama, Cartoixa de Pleterje, Casa tradicional de Matjaz, Museu de Celje, Castell de Ptuj, degustació de vins a Jeruzalem.
– Propines a xofer i guia
– Taxes aèries
– Assegurança d’assistència i cancel·lació

El programa NO inclou:
– Begudes en els menjars
– Res no indicat en l’apartat anterior

PREU: 2250
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »