Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Magical Journey Fields Of Tuscany

LA TOSCANA

7 dies. Sortida 21 de setembre de 2022 (dimecres)

PDF
PREU: 1960
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA (mínim 4 places)

Hora sortida del vol 06.45 hrs
DIA 1 MANRESA – BARCELONA – PISA – FLORÈNCIA.
Sortida des de Manresa, fina a l’aeroport de Barcelona, ​​tràmits de facturació i vol directe a Pisa, arribada i sortirem direcció al centre de la ciutat. Esmorzar inclòs on farem visita amb el nostre guia acompanyant, destaquen el Camp de les Meravelles, on s’aixeca el conjunt monumental de la Catedral, la Torre Inclinada i el Baptisteri. Continuació fins a Florència arribada a mitja tarda, acomodació a l’hotel. Temps lliure, sopar i allotjament.

DIA 2 FLORÈNCIA.
Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí farem la visita a peu de Florència acompanyats per un guia local. Ciutat aclamada com a bressol del Renaixement i el patrimoni artístic del qual constitueix un dels tresors més bells de tot Itàlia. Passejarem per la ciutat recorrent la Plaça de la Signoria, el Palau del Duomo, el Campanile de Giotto, el Ponte Vecchio sobre el riu Arno, Palazzo Pitti, Piazza de Santa Cilicia, etc.…els llocs més interessants de la ciutat. Dinar inclòs. Continuarem la visita de la ciutat combinat amb autocar ia peu, pujarem a la Piazza Michelangelo amb les millors vistes de la ciutat, incloem l’entrada a la Galeria de l’Accadèmia que acull el famós “David” de Michelangelo. Sopar i allotjament.

Galeria de l’Acadèmia de Florència
La Galeria de l’Acadèmia (Galleria della Accademia) és el segon museu més visitat de Florència darrere de la Galeria Uffizi. L’exposició va ser oberta el 1784 per oferir als alumnes de belles arts material d’estudi. Si per alguna cosa és famosa l’Acadèmia és per tenir a l’interior l’obra mestra de Miquel Àngel: David, una escultura de marbre blanc de 5,17 metres d’alçada que representa David abans d’enfrontar-se amb Goliat. L’escultura va ser realitzada entre 1501 i 1504 als tallers de l’Òpera del Duomo. En acabar va ser traslladada a les portes del Ponte Vecchio a la Piazza della Signoria. Per protegir-la dels fenòmens meteorològics va ser traslladada a l’Acadèmia el 1873.

DIA 3 FLORÈNCIA – MONTEPULCIANO – AREZZO – SIENA.
Esmorzar a Hotel. Check out de l’hotel i sortida en bus per fer l’excursió de dia complet a Montepulciano i Arezzo. Montepulciano, situada a dalt d’un turó, es caracteritza per la seva arquitectura medieval i renaixentista. Visitarem l’Església de la Madonna de Sant Biagio, els seus carrers són estrets i estan plens de construccions medievals renaixentistes.
Continuació a Arezzo, ciutat de gran interès artístic que ha conservat el seu aspecte medieval, ja existia en època dels etruscs, i en temps, fou antagonista de la poderosa Florència. Conserva obres arquitectòniques de gran importància com la Catedral i l’Església de San Doménico, aquí es conserva el famosíssim Crucifix de Cimbaue.
A més, és una de les ciutats més riques d’Itàlia, la indústria principal resideix en l’elaboració de joies d’or. Bressol de personatges com Vasari i Petrarca. Val la pena prendre’s un temps per a un cafè a la seva Plaça Gran. S’hi inclou la visita a la Ciutat i el dinar. Arribada a Siena i sopar i allotjament.

DIA 4 SIENA.
Esmorzar a Hotel. Al matí, acompanyats del nostre guia local, farem la visita a la ciutat de Siena. Es tracta d’una bellíssima ciutat el centre històric de la qual va ser declarat per la Unesco el 1.995 com a Patrimoni de la Humanitat per considerar que és l’encarnació d’una ciutat medieval. Destaca la seva Catedral, obra de Giovanni Pisano, el Baptisteri de Sant Giovanni i els seus intricats carrers medievals, finalitzarem la visita a la famosa Piazza del Campo, construïda en forma de petxina marina, aquí se celebra, dues vegades a l’any, la famosa carrera del Palio, en què competeixen els cavalls que representen els diferents “contrade” o barris. Dinar inclòs. Tarda lliure. No perdeu l’oportunitat de tastar un panfort, típic de Siena, elaborat amb mel, ametlles i fruites seques. Sopar i allotjament.

DIA 5 SIENA-CHIANTI – SANT GIMIGNNANO – LUCCA.
Esmorzar i tràmits de sortida del nostre hotel a Siena. Ens dirigirem cap a la regió de Chianti, el famós vi el segell de qualitat del qual és un gall negre. Visitarem el Castello di Vicchiomaggio, la seva granja i cellers on gaudirem del dinar inclòs, acompanyat per un vi de la regió. A la tarda sortida en direcció a Sant Gimignano, una joia a la Toscana!! Bellíssima ciutat que conserva el seu aspecte medieval, ha servit d’inspiració a literats i cineastes; presenta un doble ordre de muralles, edificis nobiliaris i, sobretot, les cèlebres torres, que han donat fama al lloc. Sortida en direcció a Lucca. Acomodació a l’hotel, sopar.

DIA 6 LUCCA- CINQUE TERRE – LUCCA.
Esmorzar a l’hotel. La jornada d’avui la dedicarem a una de les regions més espectaculars de la Riviera Liguriana, Le Cinque Terre, on es verema amb barca, les seves poblacions de difícil accés, es col·loquen en petits vessants al costat del mar. Sortirem amb autocar al matí cap a La Spezia, després d’un curt trajecte amb tren, arribarem a Riomaggiore, per seguir en un agradable passeig pel “Sendero de l’Amor”, fins a Marola, encantadora població de pescadors, amb les seves cases pintades de colors cridaners. Després de gaudir del seu ambient, farem un passeig amb barca fins arribar a Vernazza, aquí dinarem. Tornada a l’hotel. Sopar especial i allotjament.

DIA 7 LUCCA-FLORÈNCIA-BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a l’hotel. Al matí a Lucca visita inclosa aquesta localitat amb guia local. Coneguda com la ciutat de les 100 torres i de les 100 esglésies, conserva tota la seva esplendor medieval. Travessar les muralles que l’envolten és com viatjar en el temps. Dinar inclòs i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol directe de tornada
Arribada, comiat, trasllat a Manresa  i fi del viatge!!
Hora de sortida del vol 22.35

 

Preu per persona:

Amb 25 places: 1.960€
Amb 20 places: 2.040€
Amb 15 places: 2.170€
Suplement habitació individual: 295€

 

 

El programa Inclou:

Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (mínim 4 places)
Bitllet d’avió BCN-FLO-BCN, amb 1 maleta i seient assignat
Guia acompanyant durant tot el viatge des de Barcelona
Allotjament en hotels 4**** (en aquests indicats, o similars)
A Florència hotel ROMA 4*
A Siena hotel MERCURE 4*
A Lucca hotel EUROSTAR 4*
Pensió completa des del dinar del primer dia fins al dinar del 7è amb aigua inclosa, 1 dinar a Chianti amb vi inclòs
Entrades indicades i bitllets de tren i vaixell a cinqueterre
Autocar per fer tota la ruta
Guies locals a Florència, Siena, Lucca, Arezzo, la resta de visites les realitza el nostre guia
Assegurança d’assistència mèdica i cancel.lació
Taxes turístiques de les ciutats

El programa NO Inclou:

– Res no especificat a l’itinerari, extres als hotels.

PREU: 1960
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »