Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Spain Costa Brava Landscape, The Monastery Sant Pere De Rodes Overhanging The Seaside Town El Port De La Selva, Catalonia, Alt Emporda, Girona, Mediterranean Sea

L’ENCANT DE L’EMPORDÀ

3 dies. Sortida 28 d'agost de 2021 (dissabte)

PREU: 395
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
FESTA MAJOR DE MANRESA

Dia 28.- MANRESA – PERETALLADA – CREUER ILLES MEDES – AIGUAMOLLS – ROSES
Sortida direcció Girona. Parada en ruta per a esmorzar (no inclòs) i continuació del viatge per a arribar a Peratallada, població declarada conjunt històric artístic per ser un dels nuclis d’arquitectura medieval més importants i millor conservats de Catalunya. Disposarem de temps lliure per a recórrer aquesta bonica població. A continuació ens traslladarem a l’Estartit, on embarcarem en el vaixell Nautilus per a realitzar un creuer que ens portarà per la Reserva Natural de les Illes Medes i que, gràcies a la seva quilla submergida, ens permetrà contemplar la fauna i flora plens de vida per sota de l’aigua, des dels penya-segats del massís de Montgrí i Canya Pedrosa fins a l’espectacular Roca Foradada de les Illes Medes.  Dinar.
Desprès de dinar ens traslladarem als Aiguamolls de l’Empordà on, acompanyats per un guia local ornitòleg, iniciarem un recorregut a bord del trenet turístic que ens endinsarà i ens portarà a través dels Aiguamolls,  el segon parc més important de Catalunya. Proveïts d’uns prismàtics (1 per cada 2 persones) anirem a la recerca dels ocells que habiten o van de pas pels Aiguamolls. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 29.- MONESTIR DE SANT PERE DE RODES – CREUER A CADAQUÉS
Esmorzar. Al matí anirem a Sant Pere de Rodes, on visitarem el seu històric Monestir del qual es desconeix el veritable origen encara que la llegenda més ferma compte que va ser fundat per monjos que van desembarcar en la zona amb les restes de Sant Pere que havien de custodiar per a no ser profanats per les hordes bàrbares que queien sobre Roma. L’element més important del monument és l’església, única en el seu tipus dins del romànic català on la nau central de la basílica és d’una riquesa decorativa i grandiositat excepcionals i els capitells són de tradició coríntia i són considerats entre les millors peces escultòriques del s.XI. També són destacables la torre de defensa (s. X reformada s. XIV) i el campanar (finals s. XI) així com els 2 claustres superposats i les restes de decoració pictòrica mural. Podrem contemplar també unes vistes excepcionals sobre la badia de Llansà i del Port de la Selva. Retorn a l’hotel. Dinar.
A la tarda ens traslladarem al port de Roses on embarcarem en un agradable creuer que ens portarà fins a Cadaqués vorejant la costa. Gaudirem d’espectaculars penya-segats que fan sentir-se petit a un mateix. Passarem per Punta Falconera, Cala Montjoi i el Cap de Norfeu, on podrem conèixer coves que fan volar la imaginació i observarem la vegetació creixent en llocs impossibles que no deixen a ningú indiferent. Durant el viatge ens explicaran per megafonia les peculiaritats i curiositats de les cales i platges, passant pel Cap de Norfeu al qual tant admirava Josep Pla, on es poden distingir els diferents colors i corts en les roques produïts fa milers d’anys. Arribem al nostre destí, Cadaqués, atracant directament a la platja, en ple barri antic d’aquest pintoresc poble de pescadors. La bonica població de Cadaqués va ser lloc d’inspiració del cèlebre pintor Salvador Dalí. Allí podrem gaudir durant 1.30 hrs d’una agradable passejada pel barri antic envoltat de cases blanques en un laberint de pintorescos carrerons empedrats i el seu passeig marítim. A l’hora acordada tornarem a embarcar per a tornar a Roses. Sopar i allotjament.

Dia 30.- ROSES – BESALÚ  – MANRESA
Esmorzar i sortida per a visitar Besalú. En aquesta històrica població medieval, iniciarem un recorregut guiat en trenet pel centre històric acabant en el Monestir de Sant Pere de Besalú, on coneixerem la seva història i podrem recórrer el seu interior. A continuació visitarem el nou i fantàstic Circusland, el Palau Internacional de les Arts del circ. Un espai únic a Europa que ens mostra la grandesa del circ a través de la seva història i al llarg de tothom amb elements originals i on destaca la maqueta de circ més gran del món. Una fantàstica visita que no oblidarem. Dinar.
A la tarda, sortida en viatge de tornada fins a Manresa.

 

Preu per persona:  395€
• Suplement habitació Individual … 190 €

El preu inclou:
• Viatge en autocar amb mínim 20 persones
• Guia acompanyant tot el viatge
• Pensió Completa amb Aigua i Vi
• Hotel 3 *
• Excursions indicades
• Assegurança de viatge

Visites incloses:
• Creuer a les Illes Medes
• Creuer a Cadaqués
• Trenet a Besalú
• Sant Pere de Rodes
• Aiguamolls de l’Empordà
• Circusland
• Peratallada
• Roses
• Besalú

 

PREU: 395
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »