Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Unique Trulli Houses With Conical Roofs In Alberobello, Italy, P

MERAVELLES DE LA PÚGLIA

8 dies. Sortida 10 de maig de 2022 (dimarts)

PDF
PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT
Grup mínim 15 places

DIA 1r.: MANRESA – BARCELONA – BARI – TRANI
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, per sortir en vol directe de la cia Vueling, arribada a l’aeroport de Bari. Trasllat al centre de la ciutat de Trani important mercat vinícola que posseeix un port molt antic. Allà visitarem la seva Catedral romànica, una de les més belles de la regió, consagrada a Sant Nicolau Pellegrino i realitzada durant els segles XI-XIII, després d’aquesta última visita acabarem la visita al nostre cèntric hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2n.: TRANI – BARLETTA – CASTELL DEL MONTE – TRANI
Esmorzar. Sortida amb el nostre guia cap a Barletta ciutat situada al costat del Mar Adriàtic on visitarem el seu centre històric, amb nombro sos Palaus i Esglésies de notable interès històric i artístic, incloem la visita de la seva Catedral de Santa Maria Maggiore, harmoniosa barreja d’estils romànic i gòtic, l’imponent Castell de Barletta, actualment seu del Museu Cívic i la Biblioteca Municipal, també el Colós de Barletta una bellíssima estàtua de bronze de 4,5 metres anomenada popularment “Eraclio” i datada al segle V. Dinar en ruta. Continuació a Castell del Monte, una imponent fortalesa de planta octogonal manada a c onstruir per Federico II al segle XIII barreja encertada d’elements de l’Antiguitat clàssica i l’Orient islàmic i l’Europa Gòtica dels Cisteres, visitarem aquest lloc que està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 3r.: TRANI – MATERA – ALTAMURA – BARI
Esmorzar i sortida cap a Matera, visita amb guia local de la ciutat, que treu el cap al barranc que la separa dels turons de Pulla, coneixerem allà els Sassi (Sasso Barisano i Sasso Caveoso) els barris troglodites a banda i banda de la roca que sustenten la Catedral, amb les seves casetes emblanquinades i superposades de manera que les teulades fan de carrers. El seu especial interès els ha valgut ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es visités una de les seves cases i les cisternes que existien abans. Dinar. A la tornada pararem a Altamura, visitarem una fleca artesana i degustarem el famós “pa de focaccia” continuarem fins Bari on farem amb guia oficial una primera visita panoràmica de Bari Capital de Pulla, visitarem la coneguda Basílica de Sant Nicolau de Bari de segle XI situada al cor de la ciutat vella i la Catedral de Sant Sabino, dues de les millors mostres de l’art romànic de Pulla, veurem també el Castell normand, les Piazzas de l’Ferrarese i Mercantile, on es troba el Mercat vell i la façana del Palau Sedile, etc… finalitzarem la visita al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4t.: BARI – CASTELLANA – MONOPOLI – POLIGNANO DI MARE – BARI
Esmorzar i sortida amb el nostre guia cap a la Vall d’Itria, per visitar Castellana, on les coves segueixen el curs d’un antic riu subterrani que travessava el sòl càrstic de les Murge, deixant al seu pas magnífiques concrecions de varietat infinita: estalactites i estalagmites de colors diversos. Seguirem fins arribar a Monopoli on visitarem el seu centre històric on encara es conserva part de les muralles que es van erigir per defensa dels atacs des del mar. Dinar en ruta. Entrarem a la població pesquera de Polignano di Mare, que la va fer famosa un dels seus fills: Domenico Morugno. Retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5è: BARI- LOCOROTONDO – ALBEROBELLO – OSTUNI – LECCE
Esmorzar i sortida cap a Locorotondo, considerat un dels pobles més bonics d’Itàlia, el seu casc antic és un petit conjunt d’anells concèntrics de cases blanques i això dóna lloc al seu nom; continuarem a Alberobello visita de la ciutat de cases “trulls”, curiosos habitatges tradicionals de la zona, quadrades i coronades amb una teulada cònic, catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Dinar i continuació a Ostuni una de les ciutats importants de la Península de Salento, també coneguda com a Ciutat Blanca, pel seu pintoresc nucli antic totalment pintat amb calç blanca. Allà podrem veure la Cocatedral, amb la seva característica façana; la Columna de Sant Orondo i la Plaça de la Llibertat. Continuació fins al nostre hotel situat a la ciutat de Lecce. Sopar i allotjament.

DIA 6è: LECCE – GALATINA – OTRANTO – LECCE
Esmorzar i trobada amb el nostre guia local per efectuar la visita de Lecce, sens dubte la ciutat artísticament més rellevant del viatge. La ciutat rep el nom de “Florència barroca” per la riquesa decorativa dels seus edificis; a l’antiga Lupiae romana visitarem el seu elegant ciutat barroca, el centre històric que antany estava tancat per una muralla, amb el Castell construït per Carles V, la catedral, les esglésies de Santa Irene i Sant Nicolau i la Basílica de la Santa Creu, l’amfiteatre romà construït al segle II, va ser capaç d’albergar més de 25.000 persones, tot i que ara està mig enterrat. Després de dinar sortida cap a l’elegant població de Galatina coneguda per la Basílica de Santa Caterina i el seu centre històric. Continuarem a Otranto, antic port pesquer i últim reducte bizantí. Visitarem la Catedral i l’Església Bizantina de Sant Pere amb els seus esplèndids frescos. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7è: LECCE – SANTA MARIA DE LEUCA – MARINA DI PESCOLUSE – GALLIPOLI – LECCE
Esmorzar. Sortida amb el nostre guia que ens acompanya per a les visites del dia, ens dirigirem a Santa Maria de Leuca situada al punt més a sud d’Itàlia i on s’erigeix la Basílica i el seu famós far de 48 metres d’altura, continuarem fins Gallipoli, passant abans per la zona de Marina di Pescoluse, l’encant de les seves costes compassa la nostra ruta, arribarem a Gallipoli històric lloc de cases amuntegades sobre una illa i dotada d’un petit port encantador amb el seu impressionant Castell angeví i la seva Catedral barroca. Recorrerem les meravelloses platges de sorra blanca i el color turquesa de la mar de Badia Verde i Porto Cesáreo. Dinar inclòs a la ruta. Tornarem retorn al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8è: LECCE – BRINDISI – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Bríndisi per sortir en vol directe en direcció Barcelona. A l’arribada trasllat de nou fins al nostre punt de sortida.

 

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »