Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

BUTAN Depositphotos 61213675 Xl 2015

NEPAL i BUTAN

11 dies. Sortida 17 d'abril de 2020 (divendres)

PDF
PREU: 4750
INFORMACIÓ / RESERVA

ITINERARI:

DIA 01. DIVENDRES.17 Abril – Manresa – Barcelona – Doha.-
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Katmandú, via Doha i sortida a les 22:25. Nit a bord.

DIA 02. DISSABTE. 18 Abril – Doha – Katmandú.-
Arribada a l’aeroport de Doha a les 05:45 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Katmandú Sortida de l’aeroport de Doha a les 08:15 direcció Katmandú. Arribada a l’aeroport de Katmandú, a les 15:25; tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat; distribució d’habitacions i temps per descansar i aclimatar-se al horari. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 03. DIUMENGE. 19 Abril – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida per visitar Swayambhunath, que es diu que té al voltant de 2000 anys, aquesta estupa budista situada dalt d’un turó amb vistes a la vall de la ciutat. És coneguda com el Temple del Mono, a causa de la presència d’un gran nombre de micos voltant de la zona. Seguidament es veurà la Plaça Durbar, amb el seu conjunt de temples, patis, monuments i l’antic palau de la reialesa nepalesa, el Hauman Dhoka; Kumari Ghar la residència de la deessa vivent Kumari; el Temple de Ashok Vinayak dedicat al senyor Ganesh (deïtat amb cap d’elefant) i Kal Bhairav el Déu de la Ira. Dinar inclòs. A la tarda es visitarà Patan, popularment coneguda com la “ciutat de l’artesania” amb una magnífica plaça que alberga els palaus de la reialesa, patis artístics i elegants pagodes (amb una mostra de l’arquitectura Newar). La ciutat és plena d’escultures de fusta i pedra, estàtues de metall i arquitectura ornamentada, incloent dotzenes de temples budistes i hinduistes i més de 1200 monuments. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 04. DILLUNS. 20 Abril – Katmandú.-
OPCIONAL: Sobrevol – molt d’hora trasllat a l’aeroport per prendre un sobrevol d’1 hora aproximada de durada (s’enlaira a les 06h30). A mesura que l’avió s’aixeca i es dirigeix cap a l’est, el passatger podrà veure muntanyes. A mesura que l’avió avança, les muntanyes s’acosten més: Shisha Pangma, Dorje Lakpa, Choba Bhamare, Gauri Shankar i Cho Oyu a l’Everest). Esmorzar a l’hotel. Després de l’esmorzar, sortida cap a Bhaktapur la ciutat més petita de la vall de Katmandú; la seva plaça principal és famosa pel palau del segle XV que té 55 vendes tallades. Enfront de l’edifici del palau hi ha innombrables temples i peces d’exhibició arquitectònica incloent la Porta del Lleó; l’estàtua del rei Bhupatindra Malla sobre una pedra gegant. Hi ha una campana de bronze a la terrassa del temple que es coneix com la “campana de Barking Dogs”. Dinar inclòs. Seguidament retorn cap a Katmandú per visitar el Temple Pashupatinath que data del 400 AC i és un dels temples més antics dedicats a Shiva i situat a la vora del riu sagrat Bagmati i construït amb disseny de Pagoda en dues plantes amb sostres daurats i portes de plata espectacularment tallades. Veurem el Temple Boudhnanath un dels monuments budistes més antics i més grans mai construïts al Nepal i és una estructura en forma d’estupa esfèrica que té una alçada de 36 metres amb tres plataformes d’estil Mandala. Es creu que té quatre parells d’ull en les quatre direccions cardinals perquè està vigilant el comportament recte i la prosperitat de l’ésser humà. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 05. DIMARTS. 21 Abril – Katmandú – Atur – Thimpú.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport per agafar el vol cap a Atur. Arribada a l’aeroport de Paro, tràmits migratoris, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat cap a Thimpu, la capital de Bhutan, fent una parada a Chuzom, en les confluències dels rius Thimpu i Atur. Arribada a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Dinar inclòs a l’hotel. Finalitzat el dinar es visitarà el Memorial del Rei Chorten, sempre envoltat de gent al seu voltant, girant les rodes de l’oració i els seus mantres. La construcció va ser idea del tercer rei de Bhutan, Dorji Wangchuk ( “el pare del Bhutan modern”) que va erigir el monument a la pau i prosperitat del món. Va ser acabat el 1974 després de la prematura mort del Rei i que serveix tant com un monument al difunt Rei com un Memorial a la Pau. A la nit es farà un passeig al voltant del carrer principal de Thimpu prop de la zona del mercat. Es visitarà també el Basar local d’artesanies on podran veure les arts tradicionals de Bhutan on podran comprar teixits fets a mà, pintures de thangkha, màscares, ceràmica, talles de pissarra i fusta; joies, articles realitzats de materials locals. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 06. DIMECRES. 22 Abril – Thimpú.
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida per realitzar la visita panoràmica de la ciutat, on es veurà la Biblioteca Nacional que alberga una extensa col·lecció de manuscrits budistes de valor incalculable; es passarà per davant de l’Escola de Pintura (Institut Zorig Chusum) on els estudiants reben un curs de 6 anys de formació en les 13 arts i oficis tradicionals de Bhutan. Es visitarà el Museu Tèxtil que ofereix una visió de la forma d’art més diferent. Es veurà també Simply Bhutan, museu en viu que conté el patrimoni cultural del poble bhutanès. Dinar inclòs. Sortida en direcció Pangri Zampa, un dels monestirs més antics de Bhutan, on hi ha una escola monàstica on els novicis monjos estudien el lamaísme i l’astrologia basada en la filosofia budista. Sortida cap a Kuensel Phodrang, situat a poca distància de la ciutat, on podran obtenir una visió general de la Vall de Thimphu. Podran caminar al voltant de l’estàtua més gran de Buda del país on podran deixar la seva oració i les seves reverències. Visita nocturna a Trashichhoedzong, impressionant fortalesa / monestir que alberga l’Edifici de la secretaria, la sala del tron de sa majestat i diverses oficines governamentals. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 07. DIJOUS. 23 Abril – Thimphu – Punakha.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció Punakha, passant pel Pas Dochula (3080 metres d’alçada) on podran veure la bandera d’oració que hi ha a cada un dels cims del país. Aquí es poden veure les vistes més espectaculars sobre els alts pics de l’Himàlaia en un dia clar. Dinar. Arribada a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. A l’hora indicada es visitarà Punakha Dzong, una estructura construïda en la unió de dos rius. La població va ser capital de Bhutan fins a 1955 i encara avui dia serveix com a residència d’hivern dels monjos. Es sortirà cap a Chimi Lhakhang passant entre arrossars i petits pobles. Es veurà el Ihakhang Chimi, situat en un turó al centre de la vall, també conegut com a temple de la fertilitat. Es creu que les parelles que no tenen fills i volen un, si preguen en aquest temple en general són beneïts amb un nen molt aviat. Sopar inclòs. A la nit es farà una passejada pel poble. Allotjament.

DIA 08. DIVENDRES. 24 Abril – Punakha – Paro.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada baixant el Dochu, camí de tornada cap a les valls del riu Wang Chhu i en ruta es visitarà Simtokha Dzong, el lloc que alberga una escola de la llengua Dzongkha. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Més tard es visitarà Ta Dzong originalment construït com talaia, que alberga el Museu Nacional amb una extensa col·lecció de pintures antigues, tèxtils, armes i armadures, objectes domèstics i una rica varietat d’artefactes naturals i històrics. Dinar inclòs. A l’hora indicada es farà una passejada per visita Rinpung Dzong (la “fortalesa del munt de joies”), que al llarg de les seves galeries de fusta que voregen el pati interior es podran observar pintures murals que il·lustren la tradició budista. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 09. DISSABTE. 25 Abril – Paro.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada de l’hotel per realitzar la visita del Monestir de Taktshang, un dels monestirs més famosos del Bhutan, enfilat al costat d’un penya-segat a 900 metres de terra sobre la vall de l’Atur. La llegenda explica que Guru Rinpoche va arribar aquí a la part posterior d’una tigressa i meditar en aquest monestir i d’aquí que se l’anomeni “Niu del Tigre”. Aquest lloc és el més sagrat i visitat per tots bhutanesos almenys una vegada a la vida. El 19 d’abril de 1998, un incendi va danyar greument l’estructura principal de l’edifici, però ara aquesta joia bhutanesa ha estat restaurada en el seu esplendor original. En el camí de retorn es pararà a Drukgyel Dzong, una fortalesa en ruïnes on els guerrers bhutaneses van lluitar contra els invasors tibetans. La cúpula nevada del Chomolhari “la muntanya sagrada” es pot veure en tota la seva esplendor des del camí d’aproximació cap al Dzong. Dinar inclòs. En el camí es visitarà un dels 108 temples construïts a l’Himàlaia pel rei tibetà Songtsen Gampo. L’edificació d’aquest temple va marcar la introducció del budisme al país. A la nit es farà una passejada pels voltants de Main Street, la zona del mercat. Sopar inclòs. Allotjament.

DIA 10. DIUMENGE. 26 Abril – Atur – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per agafar el vol de tornada a Katmandú. A l’arribada a l’aeroport de Katmandú, tràmits migratoris, recollida d’equipatges i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i es podrà visitar el Mercat de Thamel. Dinar inclòs. Seguidament tindran temps lliure fins a l’hora que s’ha de gaudir del Sopar al “Restaurant Krishnarpan”. Finalitzat el sopar retorn a l’hotel. Allotjament.

DIA 11. DILLUNS. 27 Abril – Katmandú – Doha – Barcelona – Manresa
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat de l’hotel a l’aeroport de Katmandú per prendre vol de Qatar Airways amb destinació Barcelona, via Doha, amb sortida a les 11:40. Arribada a l’aeroport de Doha a les 14:25 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona amb sortida a les 15:15. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 21:10,recollida d’equipatge i trasllat de nou al punt de sortida.

 

El viatge inclou:
Vols en classe turista amb la companyia Qatar Airways en els trams BCN / DOH / KTM / DOH / BCN.
Vols en classe turista amb la companyia Druk Air en els trams KTM / PBH / KTM.
9 nits d’allotjament segons detall de circuit en habitació doble amb esmorzar inclòs en hotels seleccionats o similars.
Trasllats d’arribada i sortida en privat per al grup.
Transport en autocar al Nepal i en Bhutan.
Règim alimentari tal com ve indicat en l’itinerari.
Excursions i trasllats segons itinerari descrit i en privat per al grup.
Guia de parla hispana al Nepal durant tot el viatge per aquest país.
Guia nadiu a Bhutan durant tot el viatge per aquest país.
Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
Entrades als monuments indicats a l’itinerari.
Visat de Nepal (25$ a pagar directament a l’arribada a Kathmandu)
Visat de Bhutan
Taxes d’aeroports
Taxes locals i de Govern a Bhutan inclosa.
1 ampolla d’aigua mineral per persona i dia.
Propines a guia, xofer i maleters

El viatge no inclou:
Qualsevol tipus de visita que no estigui esmentada com inclosa en l’itinerari
Begudes en els àpats.
Serveis privats com ara trucades de telèfon, bugaderia, etc.

PREU: 4750
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »