Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Nepal. Golden Stupa Bouddanath In Kathmandu With Colorful Tibetan Prayer Flags, Close-up On A Sunny Day. Was Built In The 14th Century. Blue Cloudy Sky In The Background. Travel, Holidays, Sight

NEPAL i POKHARA

8 dies. Sortida 6 d'octubre de 2022 (dijous)

INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

1r dia – Manresa – Barcelona – Doha – Katmandú.-
Sortida des de la nostra ciutat, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de fer els tràmits de facturació, sortirem  en vol de la companyia Qatar Airways destí Katmandú, via Doha. Nit a bord.

2n dia – Doha – Katmandú.-
Arribada a l’aeroport de Doha i connexió amb vol a Katmandú. Arribada a l’aeroport de Katmandú, tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal i trasllat a l’hotel seleccionat. Temps per descansar del viatge, o conençar a descobir la zona, acompanyats del nostre guia. Sopar a l’hotel. Allotjament.

3r dia – Katmandú – Swyambunath – Patan – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar visita de dia complet a Katmandú. La plaça Durbar, amb els seus conjunts de temples, patis, monuments i els antics palaus dels antics Reis del Nepal. Se situen en Basantapur, al cor de la ciutat. Les més importants són el Palau Reial Hanuman Dhoka, el magnífic Temple Taleju que s’eleva a més de 40 metres; Kumari Ghar la residència de la Deessa Vivent Kumari; el Temple de Ashok Vinayak dedicat al senyor Ganesh i Kal Bhairav ​​el Déu de la Ira. Es veurà la pagoda gegant de Kasthamandap, una estructura que es diu que va ser construïda amb un sol arbre. El nom de la capital es deriva en realitat de Kasthamandap. A continuació passeig en tricicle (rickshaw) durant uns 20 minuts aproximadament fins al centre de Thamel, passant pels seus carrers estrets, petites botigues, restaurants, etc. Seguirem la visita per la Stupa de Swayambhunath, que té al voltant d’uns 2000 anys i es troba a la part alta d’un turó a 2 quilòmetres a l’oest de Katmandú. És coneguda com el “Temple dels micos” a causa de la presència d’una gran quantitat de micos a la zona. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a Patan, situada a 5 km al sud-est de Kàtmandu, popularment coneguda com “la ciutat dels artesans” i que alberga una magnífica plaça que alberga els edificis palatins de la llavors reialesa, patis artístics i elegants temples de pagodes. En l’arquitectura Newari es pot observar les talles de fusta i pedra, estàtues de metall i una arquitectura ornamentada que inclou dotzenes de temples budistes i hindús. Retorn a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

4t. dia.-  Katmandú – Bhaktapur – Pashupatinath – Boudhanath – Katmandú.-Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Bhaktapur situada a 12 km a l’est de la capital, que significa “la ciutat dels devots” i és la ciutat més petita de la vall de Katmandú. La seva plaça principal és famosa pel palau de 55 finestres tallades del segle XV amb el Pont Reial com a entrada. Enfront de l’edifici del palau es troben innombrables temples i obres mestres de l’arquitectura com la Porta dels Lleons, l’estàtua del rei Bhupatindra i el Temple de Pieda de Vatsala Devi. Un altre lloc bonic de veure és la Campana “dels gossos lladradors”, erigida en 1737 pel rei Ranjit Malla. Dinar en un restaurant local. Visita a continuació de Pashupatinath, que és un dels temples més antics dedicats al déu Shiva, el déu superior segons la mitologia hindú. Situat a 5 km a l’est de Kàtmandu, enmig d’un entorn natural exuberant a la riba del riu sagrat Bagmati. Temple construït en dues plantes, amb sostre daurat i portes de plata ricament tallades. A continuació visita de Boudhanath, un dels monuments budistes més antics i més grans mai construïts al Nepal; una estructura de estupa esfèrica que s’imposa amb una alçada de 36 metres amb tres enormes plataformes d’estil Mandala. Situada a uns 8 km a l’est de Kàtmandu, es creu que l’estupa amb quatre parells d’ull en les quatre direccions cardinals. Construït sobre una base octogonal amb 108 rodes d’oració, el santuari està envoltat de cases de refugiats tibetans que van arribar aquí a la dècada de 1950. Retorn a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

5è dia.- Katmandú – Pokhara.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a Pokhara. Dinar en ruta. Arribada a Pokhara, paratge d’extraordinària bellesa natural, a una alçada més baixa que Katmandú i que té una sensació de molt més tropical en el seu ambient i que es ressalta per les belles flors del seu entorn. La ciutat té diversos bells llacs i ofereix unes impressionants vistes dels pics de l’Himàlaia. Les valls que l’envolten són la llar d’espessos boscos, rius, llacs color maragda i pel seu lloc vistes de la famosa serralada. La serenitat dels llacs i la magnificència de l’Himàlaia que s’eleva darrere d’ells creen un ambient de pau. Arribada a l’hotel a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

6è dia.-  Pokhara – Llac Phewa – Pokhara.-
Sortida molt d’hora de l’hotel (sobre les 05h00) en direcció Sarangkot, situat a 9 km al nord-oest de Pokhara, a la part alta d’una carena a 1592 metres d’altura. El serè complex de pujols ofereix un espectacular panorama de tota la serralada de l’Annapurna que s’estén d’est a oest i els assentaments rurals just sota d’aquests imponents pics. Es tenen unes vistes de l’estreta vall de Pokhara, del Llac Phewa. Retorn a l’hotel per realitzar l’esmorzar a l’hotel. Sortida a l’hora indicada per realitzar un passeig en barca pel Llac de Phewa, als peus de la Muntanya Annapurna i Machhapuchhre. Podran veure que a l’illa del centre se situa un temple. Finalitzat el passeig en barca, es visitarà el Basar de Pokhara, brillant i colorit, igual que els seus  comerciants ètnicament diversos. Dinar en un restaurant local. Situat a uns 4 km del llac, és un lloc agradable, ple de botigues que venen de tot, des de comestibles i teles fins cosmètics i altres. Es veurà a continuació el Temple Bindebasini, de gran importància religiosa per als hindús. El temple en sí està dedicat a la deessa hindú Durga, que és la deïtat guardiana de Pokhara. Seti significa blanc en nepalès i així és com el famós riu Seti va rebre el seu nom amb les seves aigües blanques i platejades. Flueix silenciosament al centre de la vall formant una meravellosa gola. El congost de Seti comprèn les esquerdes profundes de les muntanyes conglomerades i tallades fins a 40 o 50 metres de profunditat, que majoritàriament poden ser presenciades des del pont Singh a Bagar. Visitarem la cascada Devi a la carretera a Tansen. Es veurà a continuació la Cova Gupteshwar les més gran del sud d’Àsia que es troba al nord-oest del districte de Pokhara. Aquesta cova és avui dia una destinació religiosa i turística de les més importants del Nepal. Els hindús la visiten per adorar el senyor Shiva, el déu superior segons la mitologia hindú. Retorn a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

7è dia.-  Pokhara – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de retorn cap a Katmandú. Dinar en restaurant local en ruta. Arribada a Katmandú, trasllat a l’hotel. A l’hora indicada sortida per realitzar el Sopar al Restaurant Krishna Arpan de l’Hotel Dwarika’s. Finalitzada sopar, tornada a l’hotel. Allotjament.

8è dia.-  Katmandú – Doha – Barcelona – Manresa
Esmorzar a l’hotel. I a l’hora indicada sortida de l’hotel en  direcció a l’aeroport de Katmandú per prendre vol amb destinació Barcelona, ​​via Doha, on farem connexió amb vol fins a Barcelona, per arribar a última hora de la tarda.
Trasllat de nou fins a Manresa.

 

El viatge inclou:

Trasllat des de la nostra ciutat a l’aeroport de Barcelona
Bitllets avió amb la cía Qatar Airways, via Doha.
Guia acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
Circuit en còmode autocar
Guies oficials per les visites a les ciutats
6 nits d’estada en hotels de 4*
Pensió completa durant tot el viatge.
Visites a Katmandú, Bhaktapur, Pokhara, Llac Phewa, Swayambhunath
Visita de la pujada del sol de Sarangkot
Entrades als monuments especificats a l’itinerari
Passeig en Rickshaw a Thamel
2 ampolles d’aigua per persona i dia
Impostos locals
Taxes aèries
Assegurança mèdica de viatge amb cobertura de cancel·lació
Propines al guia, cambrers, xofer


El preu no inclou:
Begudes als àpats
Qualsevol servei o visita no especificada a l’itinerari
Visat d’entrada a Nepal. Pagament de 25 USD a l’entrada al país (necessària foto carnet)

 

INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »