Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Noruega – Depositphotos 25408083 Xl 2015

NORUEGA i FIORDS

8 dies. Sortida 19 de juny de 2020 (divendres)

PDF
PREU: 2790
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 19 juny.- MANRESA – BARCELONA – BERGEN
Sortida de Manresa, direcció a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol destí a Bergen. A l’arribada, recollida d’equipatges i amb el nostre guia acompanyant trasllat hotel. A la tarda Visita panoràmica de la ciutat: Port Vell de Bryggen, la pintoresca Ciutat Hanseàtica amb les seves antigues construccions en fusta, el centre cívic, la catedral (amb entrades) etc., amb pujada al funicular, entrada inclosa, per arribar a la Floydjellet, des d’on tindrem una supèrbia panoràmica. Sopar i Allotjament.

DIA 20 juny.- BERGEN
Esmorzar. Al matí passeig en vaixell pel fiord de Bergen. Dinar i a la tarda, amb el nostre acompanyant, acabarem de conèixer aquesta meravellosa ciutat, la segona més gran de Noruega. Sopar i allotjament.

DIA 21 juny.- VALL DEL VOSS – FIORD de SOGNE – REGION DELS FIORDS
Esmorzar. Al matí sortida en autocar, descendint per la bonica vall de Stalheim, fins Flam. Allà iniciarem un recorregut en el famós tren de “Flam”, que puja a una hora des del nivell de la mar fins a 865 metres. Retorn a Flam i continuació fins Gudvangen, Dinar i creuer de de 2,15h. navegant pel més profund i fantàstic fiord del món, el de Sogne. (Les seves dimensions ens meravellen: 200 km de llarg, altures de fins a 2045 m. I profunditats que arriben als 1308 m.). Desembarcament a Kaupanger i continuació fins arribar al nostre hotel. Sopar i allotjament.

DIA 22 juny.- REGIÓ DELS FIORDS (GLACERES)
Esmorzar i règim de Pensió Completa. Sortida per realitzar l’excursió a la Glacera de Briksdal: la llengua de gel més gran d’Europa, una experiència única: la visió del sol brillant sobre gels perpetus. Dinar i a la tarda a través de la regió dels fjord, realitzarem un creuer per un dels fiords més espectaculars: el de Geiranger, amb la seva Cascada de les Set Germanes, entre muntanyes de 1.000 mts. Retorn a l’hotel. Sopar i Allotjament.

DIA 23 juny.- REGIÓ DELS FIORDS – ALESUND
Esmorzar. Sortida cap al nord. Creuarem en ferri el Stor, dinar en ruta, per així arribar a Alesund, bella ciutat reconstruïda a Art Nouveau després de la seva incendi en 1904, que va reduir a cendres les seves 850 cases. Suggerim pugi al seu mirador, amb la imprescindible vista de la capital de la regió de More-og-Romsdal. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 24 juny.- ALESUND- LILLEHAMMER
Esmorzar bufet i sortida per creuar diversos fiords en ferri fins a arribar a Lom, el més bell exemple de població de cases i esglésies de fusta de país. Després breu temps lliure, continuarem per creuar el Gundbransdalen, dinar en ruta i arribada a Lillehammer, temps lliure per a la visita i trasllat a l’hotel a la Vall de Lillehammer, banyat pel Mjosa, el més gran dels llacs Noruecs. Sopar i allotjament.

DIA 25 juny.- LILLEHAMMER – OSLO
Esmorzar bufet. Sortida cap a Oslo. Dinar. Visita guiada de la ciutat, en què coneixerem: el Parc Frogner i les escultures de Gustav Vigeland; la KarlJohäns, l’Ajuntament i el seu interior, el Castell d’Akershus, el Palau Reial, el Parlament, etc .. Sopar i Allotjament.

DIA 26 juny.-  OSLO – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Al matí farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar el Museu Víking d’Oslo; visitarem també el Museu del Vaixell Polar “Fram”, construït el 1892 i amb el qual van fer les seves expedicions els intrèpids Amundsen, Nansen i Sverdrup; i, finalment anirem al Museu Nòrdic d’art popular a l’aire lliure, resta del dia lliure fins l’hora de l’trasllat a l’aeroport.

 

El viatge inclou:

 • Guia acompanyant, exclusiu per al grup, durant tot el recorregut. El guia sortirà de Barcelona o estarà en destí esperant, confirmarem 2 mesos abans.
 • Allotjament en hotels de 3-4 ****
 • Règim de pensió completa, amb aigua en gerres.
 • Visites incloses:
 1. Panoràmica de Bergen amb guia local i entrades Funicular
 2. Tren de Flam
 3. Fiord dels Somnis amb entrades
 4. Glacera de Bryksdal
 5. Creuer de Geiranger amb entrades
 6. Panoràmica d’Oslo amb guia local.
 7. Museu Víking, vaixell polar Fram i Museu Nordico d’Art popular amb entrades i guia local
 • Assegurança de viatge i cancel·lació
PREU: 2790
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »