Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

New York Free

NOVA YORK i WASHINGTON

8 dies. Sortida 27 de setembre de 2019 (divendres)

PDF
PREU: 3710
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT i MITJA PENSIÓ 

Setembre 27 TERMINAL / BARCELONA / NOVA YORK
• divendres
Sortida des de la nostra terminal, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol de línia regular directe amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, sortida pels voltants amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

Setembre 28 NOVA YORK
• Dissabte • Esmorzar + Dinar
Avui farem la visita de l’Alt i Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent una passejada panoràmic parant a Strawberry Fields de Central Park, és el nom que se li va donar a la zona central del Central Park en memòria de John Lennon, que va ser assassinat a les proximitats del parc. En vida solia passejar per aquest lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5a Avinguda, per seguir enfront de la Trump Tower (si la policia ho permet). Pararem a Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles del món modern. Seguirem pels barris del Soho i el barri Xino per dinar a Little Italy.
Després del dinar, ens dirigirem a Battery Park per agafar un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de Nova York.
A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

Setembre 29 NOVA YORK
• Diumenge • Esmorzar + Dinar
En el dia d’avui farem una visita de mig dia de Harlem. Harlem és conegut per la seva història musical i hi ha molt a fer i veure quant a música es refereix. Passarem per l’il·lustre Apollo Theatre on cada nit se celebra una Amateur Night, on podràs triar al guanyador aplaudint o esbroncant. Seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de Gospel en una autèntica església.
Farem un dinar tipus brunch a Sílvia ‘s. Trasllat a l’hotel.
Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.

Setembre 30 NOVA YORK
• Dilluns • Esmorzar + Dinar
Vista de contrastos. Seguirem en el dia d’avui amb la visita de la ciutat. Al matí visitarem el comtat de Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada del nou mil·lenni, la zona ha donat un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip hop. En els seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Musicalment parlant, Queens és el bressol del Jazz (Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjan segle XX) i és, al costat del Bronx, un dels principals focus del rap i del hip hop.
Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbra Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Entre els esportistes més importants val la pena nomenar Michael Jordan i Mike Tyson. Dinar en un restaurant per la zona de Mahattan. Després del dinar, pararem a la coneguda catedral de Sant Patrici (entrarem si aquesta oberta) i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública (entrada). Baixarem per la 5º Avinguda fins al Empire State on pujarem al seu mirador.
A l’hora indicada, trasllat a l’hotel. Allotjament.

Octubre 1 NOVA YORK / PHILADELPHIA / LANCASTER / WASHINGTON
• Dimarts • Esmorzar + Dinar
Sortida d’hora de l’hotel. Ens dirigirem cap al sud a través de Nova Jersey fins a la ciutat de l’amor fraternal, Filadèlfia. Farem una visita panoràmica en la qual veurem, la Campana de la Llibertat, l’Ajuntament de la Constitució, la Plaça de la Constitució i Elfert Alley (un dels carrers més antigues d’Estats Units). Seguirem per Benjamin Franklin Parkway i el Museu d’Art i al sortir de Filadèlfia veurem els famosos “Rocky Steps”.
Continuarem cap a l’est cap al comtat de Lancaster, llar dels Amish. Farem un dinar en un restaurant típic Amish. Seguirem amb una petita visita per la zona Amish i el mercat, on es pot comprar productes locals.
A última hora de la tarda, sortirem en direcció est per arribar a Washington D.C. Allotjament.

Octubre 2 WASHINGTON
• Dimecres • Esmorzar + Dinar
Dedicarem el matí a la visita panoràmica de la Capital d’Estats Units: el Capitoli Hill, el Capitoli, el Senat i la Casa Blanca (per fora). Seguirem amb la visita a monument de Lincoln i Washington, a les guerres de Corea i Vietnam. Seguirem amb la visita del Cementiri Militar d’Arlington i la sepultura de la família Kennedy. Si el temps ho permet continuarem amb la visita al monument commemoratiu a Thomas Jefferson. Finalment arribarem al Museu de l’Aire i l’Espai on tindrem un dinar.
Tarda lliure en la qual podrem anar amb el nostre guia a visitar algun dels museus de la Institució Smithnian, l’ingrés és gratuït. Allotjament.

Octubre 3 WASHINGTON-BARCELONA
• Dijous • Esmorzar + Dinar
Avui visitarem la part colonial de la ciutat, Alexandria, davant de Washington i el riu Potomac. Es tracta una de les ciutats més antiga d’Estats Units. Hem de tenir en compte que Alexandria és una ciutat 50 anys més antiga que Washington, i actualment en la seva Old Town encara conserva més de 4.000 edificis originals del segle XVIII.
Dinar i recollida de maletes a l’hotel.
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Nit a bord.

Octubre 4 BARCELONA – TERMINAL
• Divendres •
Arribada a Barcelona i trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos:

– Trasllats terminal-Aeroport de Barcelona-terminal

– Guia acompanyant des de Barcelona

– Bitllet aeri, Barcelona / Nova York / Washington / Barcelona

– 06 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars

– Règim de mitja pensió, (del dinar del 2n dia al dinar del 7è.)

– Visites com s’indica en l’itinerari

– Guia de parla castellana

– Propines conductor i guia

– Taxa turística

– Taxes aèries

– Visat ESTA, d’entrada a Estats Units

– Assegurança de viatge i cancel·lació

– Bossa de viatge

Serveis no inclosos

– Begudes en els menjars

– Qualsevol cosa no indicada a l’apartat anterior

Preu:

  • Preu per persona : 3.710€   (base habitació amb llit matrimoni)
    Suplement individual: 920€

PREU: 3710
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »