Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Tallín

LES TRES CAPITALS BÀLTIQUES I HELSINKI (Vilnius, Riga, Tallinn)

9 dies. Sortida 6 de juliol de 2019 (dissabte)

PDF
PREU: 1890
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


Dia 6 juliol MANRESA – BARCELONA – VILNIUS
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès de realitzar els tràmits de facturació, sortirem amb vol de línia regular, via punt europeu, destí a Vilnius, on arribarem a última hora de la nit. A l’arribada trasllat a l’hotel, i allotjament.

Dia 7 juliol VILNIUS
Esmorzar i sortida per fer recorregut a peu del cas antic de Vilnius, classificat com a patrimoni mundial per la UNESCO, VEUREM LA Catedral barroca de San Casimiro, l’Ajuntament, les cases històriques dels segles XVI i XVIII i la porta de l’Aurora amb la bonica icona de la Verge María, lloc visitat per cents de peregrins cada any, la Universitat de Vilnius etc. Dinar i tarda lliure per descansar, o acabar de conèixer aquesta ciutat, amb el nostre guia acompanyant. Sopar i allotjament.

Dia 8 juliol VILNIUS-KAUNAS-TRAKAI-VILNIUS
Esmorzar i sortida cap Kaunas, per visita a la segona ciutat més important de Lituània. Dinar
A la tarda prosseguirem cap a Trakai, antiga capital del Gran Ducat de Lituània. El castell de Trakai està situat en una illa al mig del llac Galve, i alberga un interessant museu que explica la seva història, famosa en els temps del Gran Duc Vytautas, quan les fronteres del país anaven des del mar Bàltic fins al mar Negre.Finalitzada la visita, retornarem a Vilnius, sopar i allotjament.

Dia 9 juliol VILNIUS – RIGA
Esmorzar i sortirem direcció Riga, capital de Letònia. Farem una parada a la famosa “Colina de las Cruces”. Lloc històric únic al món, inscrit a la llista de Patrimoni de la UNESCO.
A dalt hi veurem més de 100.000 creus que s’han col·locat per expressar gratitud, o per fer alguna sol·licitud. Dinar i desprès de creuar la frontera de Letònia, visitarem el Palau de Rundale, que es el monument més destacat de l’Art barroc i rococó a Letònia. Arribada de nou a Riga, sopar i allotjament.

Dia 10 juliol RIGA
Esmorzar i matí dedicat a descobrir aquesta bonica ciutat amb una cultura estil “Jugendstil”. Recorregut a peu per poder admirar entre altres el Castell de Riga, la Catedral Luterana Dome, l’Església de Sant Pere, la Porta Sueva, construïda el 1698 durant el govern suec, etc.
Dinarem i a la tarda continuarem la visita per el Barri Art Nouveau, amb bonics edificis de principis del segle XX i passeig per Jurmala, el balneari i spa més gran del Bàltic. Sopar i allotjament .

Dia 11 juliol RIGA – SIGULDA – TALLINN
Desprès d’esmorzar, sortirem destí a Tallinn, fent parada a Sigulda. Visitarem el Parc Nacional de Gauja, una regió coneguda com la “Suïssa de Letònia”. Visitarem el Castell de Turaida, construït el segle XIII, com a residència de l’Arquebisbe de Riga. Dinarem a Sigulda i a la tarda arribada a Tallinn. Acomodació a l’hotel, sopar i dormir.

Dia 12 juliol TALLINN
Un cop esmorzats, sortirem per fer visita a peu de la ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Construïda al voltant d’el turó fortificat de Toompea, es una de les ciutats europees que millor ha conservat els vestigis dels segles XIII i XIV. Descobrirem la seu del Parlament Estonià, el castell medieval de Toompea, la famosa farmàcia del segle XV, l’església de San Nicolàs etc. Visitarem l’interior de la Catedral de Tallin (1233), que alberga tombes molt antigues. Dinar i a la tarda, visita de Rocca al Mare, el museu d’Estònia a l’aire lliure. Ubicat en un bonic parc a la vora del mar, el museu reuneix una magnífica col·lecció del segle XVII-XIX, de l’arquitectura rural de tots els racons d’Estònia. Retorn a Tallinn, sopar i allotjament.

Dia 13 juliol TALLINN
Esmorzar i sortida per realitzar excursió a Kadriorg, famós per el seu palau barroc i el conjunt del parc construït el 1718 com a palau d’estiu de la família del Zar rus Pedro I. El papau es avui en dia seu del Museu d’Art Kadriorg. Retorn a Tallinn. Dinar i resta de la tarda lliure fins a l’hora de sopar i allotjament.

Dia 14 juliol TALLIN –HELSINKI – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar a primera hora i sortida en ferry direcció Helsinki (2 hores de durada). A l’arribada, farem visita panoràmica de la ciutat, acompanyats del guia local, que finalitzarem a l’aeroport (dinar lliure), on un cop fets els tràmits de facturació, sortirem en vol de línia regular, a les 13.40 hores directe fins a Barcelona, on arribarem a les 16.35h. Recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

Serveis inclosos:

 • Trasllat Terminal-aeroport Barcelona-Terminal
 • Bitllet avió anar i tornar classe turista (via punt europeu)
 • 8 nits en hotels 4*
 • Règim de Pensió completa
 • Trasllats en autocar segons programa
 • Guia de parla castellana durant tot el recorregut
 • Guies locals a les visites
 • Entrades al Palau de Rundale, Dome de Riga, Castell de Turaida, Dome de Talllín
 • Guia acompanyant des de Barcelona
 • Assegurança de viatge i cancel·lació

Serveis no inclosos

• Begudes en els àpats
• Propines xofer i guia
• Qualsevol altre servei no especificat en “el preu inclou”

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.890 €

PREU: 1890
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »