Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Le Mont Saint-Michel Tidal Island In Beautiful Twilight At Dusk, Normandy, France

PARÍS, NORMANDÍA I BRETANYA

8 dies. Sortida 1 d'agost de 2022 (dilluns)

PDF
PREU: 1985
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / Anada tren TGV / Tornada avió

 

Dia 1r. MANRESA – BARCELONA – PARÍS
Trasllat fins a l’estació de Sants per sortida amb tren  TGV a les 10.00 h. Arribada a París a les 16.50 h.
(dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i sortida amb el guia a autocar cap al bulliciós barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració als grans pintors d’aquest segle, temps per visitar la Basílica de Sacre Coeur. Sopar i allotjament.

Dia 2n. PARÍS
Esmorar i dia dedicat a visitar la ciutat, ambun fabulós centre històric, Notre Dame, l?opera, Louvre, Champs Elysees i el barri de la Defense. Dinar en restaurant i a la tarda farem un passeig amb els típics “bateau Mouches” pel Sena.
Sopar y allotjament.

Dia 3r. PARÍS – ROUEN 140 Km
Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvial del nord-oest de França i ciutat principal de Normandia del Nord. Arribarem al migdia,dinar ia la tarda recorregut a peu del vell Rouen amb la Catedral, obra mestra de l’art gòtic, l’Església de St. Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la Plaça del Mercat Vell, temps lliure. Sopar i allotjament.

Dia 4t. ROUEN – LE HAVRE – DESEMBARCAMENT DE NORMANDIA – CAEN 
Esmorzar i sortida cap a Le Havre, la ciutat més important de Normandia.  El juliolde 2005, la UNESCO va inscriure el centre recontruit per Auguste Perret, com a Patrimoni Mundial.
Continuarem per la costa, fins arribar a Arromanches. Dinar en ruta. A la tarda, a la Punta de Hoc, símbol de coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder, que el matí del 6 de juny de 1944, fan conquerir aquest enclavament, en una de les batalles més audaces de la història. Entrarem al cementiri americà i posteriorment continuarem fins al nostre hotel, situat a Caen. Sopar i allotjament.

DIA 5è. CAEN – RENNES
Esmorzar. Al matí, acompanyats del nostre guia, farem passeig per el centre històric d’aquesta ciutat medieval, destacant l’Abadia dels Homes.
Seguidament sortirem direcció a Rennes, on dinarem en restaurant de la zona. A la tarda visita de la Capital de la Bretanya, recorrent a peu el seu centre històric acompanyats del nostre guia.
Rennes va ser construida després de l’incendi de 1720. De la seva reconstrucció durant el segle XVIII, destaca el seu Ajuntament i la plaça Reial del Parlament, amb una estàtua equestre de Lluis XIV. Sopar i allotjament.

Dia 6è. RENNES – MONT DE SAINT MICHEL – SANT MALO -DINAN – RENNES
Esmorzar. Al matí excursió al Mont de Saint Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. De l’oratori humil que va ser al segle VIII, es va convertir en un monestir benedictí, la major influència del qual es va produir als segles XII i XIII. Coneguts com a “miquelots”, els pelegrins viatjaven des de lluny per a rendir culte a Sant Miquel, i el Monestir era un famós centre d’erudició medieval.  Continuarem fins a Saint Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance;
deu el seu nom a Manclou, un monjo gal·lès que va desembarcar en aquest lloc al segle VI per difondre el missatge cristià. Actualment la ciutat és un important port i centre turístic. L’antiga ciutat emmurallada està envoltada de fortificacions que ofereixen belles vistes de Saint Malo i de les illes davant de la costa. Dins de la ciutat hi ha un laberint d’estrets carrers empedrades amb alts edificis del segle XVIII. Dinar en restaurant i de retorn al nostre hotel, entrarem a Dinan, bonica població situada sobre el Riu Rance, amb precioses construccions de fusta.
Tornada a Rennes. Sopar i allotjament.

Dia 7è. RENNES – COSTA SUD BRETANYA – RENNES 
Esmorzar. Sortida per a una excursió de dia complet. Arribada a Carnac mundialment coneguda per les alineacions megalítiques, després de visitar-les continuarem a una població de la costa sud: Locmariaquer, localitat situada al Golf de Morbihan. Morbihan en bretó significa “petit mar” i descriu encertadament aquesta extensió d’aigua portada per les marees i envoltada de terra; comunicat amb l’Atlàntic només per un petit canal entre Locmariaquer i les pe nínsules de Rhuys, el golf està esquitxat d’illes. Continuació a Vannes. Dinar, aquesta ciutat va ser la capital dels veneti, una tribu de marins derrotada per Cèsar l’any 56 i farem la visita de la ciutat, les impressionants muralles medievals de la qual conserven dues de les portes més antigues: la Porta Presó al nord i la Porta Poterne al sud; dins del recinte emmurallat destaquen la Plaça des Lices, que va ser escenari de tornejos medievals, la Catedral de St.Pierre, a la capella del Sant Sagrament de la qual es troba la tomba de Sant Vicenç Ferrer i l’antic mercat cobert de la Cohue. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8è. RENNES -NANTES – BARCELONA –  MANRESA
Esmorzar i sortida direcció Nantes, on farem visita de la ciutat, capital del País del Loira, on podrem admirar el seu magnífic Castell dels Ducs de Bretanya. Visitarem els seus jardins i la seva Catedral gòtica. Dinar en restaurant i trasllat a l’aeroport per agafar vol fins a Barcelona, on a l’arribada, ens esperen per traslladar-nos de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona
Grup de 20 places:  1.985€

Grup de 15 places:   2.075€

Suplement habitació individual: 235€

 

EL NOSTRE PREU INCLOU:
• Guia acompanyant tot el recorregut des de Barcelona.
• Bitllet de tren TGV Barcelona – París classe turista.
• Bitllet d’avió Rennes – Barcelona amb la Cia. Vueling.
• Minibus o autocar per fer tot el recorregut.
• Allotjament en hotels de garantia tipus Ibis / Kyriad / Novotel de categoria turista/turista superior, situats dins de les ciutats.
• Pensió completa des del sopar del primer dia, fins a l’esmorzar de l’últim, amb aigua a gerra inclosa.
• Totes les entrades indicades al programa.
• Totes les visites indicades, que es realitzaran entre el nostre guia i guies locals.
• Assegurança d’assistència mèdica i de cancel·lació amb cobertures Covid.

  • EL NOSTRE PREU NO INCLOU:
    • Qualsevol servei no inclòs en itinerari o apartat anterior

El grup serà compartit

PREU: 1985
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »