Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

SANT MICHEL

PARÍS, NORMANDIA I BRETANYA

7 dies. Sortida 14 de juny de 2019 (divendres)

PDF
PREU: 1580
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

DIA 14 juny.- MANRESA – BARCELONA – PARIS
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’estació de Sants a Barcelona. Sortida en TGV a les 09:24. Arribada a París a les 15:55 (dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i sortida amb guia local per visitar la ciutat el màxim i millor possible. Ens dirigirem cap al bulliciós barri de Pigalle i Montmartre, barri que va servir d’inspiració als grans pintors d’aquest segle, temps per visitar la Basílica de Sacre Coeur, sopar en restaurant i de tornada al nostre hotel farem una panoràmica per “Paris il·luminat” passant pels llocs més emblemàtics i il·luminats de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 15 juny.- PARÍS – ROUEN – CAEN
Esmorzar i sortida cap a Rouen, gran port fluvial. Recorregut a peu del vell Rouen amb la Catedral, obra mestra de l’art gòtic, l’església de St. Maclou, el carrer del Vell Rellotge i la Plaça del Mercat Vell. Dinar i continuarem fins Caen, arribada i farem amb el nostre guia una breu visita de la ciutat que manté un bonic centre medieval. Sopar i allotjament.

DIA 16 juny.- ARROMANCHES – PLATGES DEL DESEMBARCAMENT – RENNES
Esmorzar i excursió de dia complet a la zona de les Platges del Desembarcament i Arromanches, port artificial al costat de les Platges del Desembarcament. Parada a la Punta de Hoc, símbol del coratge dels 225 Rangers del Coronel Rudder, que en el matí del 6 de Juny de 1.944 van prendre aquest enclavament i van lluitar en una de les batalles més audaços de la història. Entrarem al cementiri Americà. Dinar a la zona. A la tarda continuació del viatge fins a Rennes, capital de la Bretanya. Abans de realitzar el sopar farem una passejada pel centre històric amb el nostre guia. Rennes va ser reconstruïda després de l’incendi del 21 de desembre de 1.720 que va destruir el cor de la ciutat. De la seva reconstrucció durant el segle XVIII, destaca la seva Ajuntament i la plaça Reial del Parlament, amb una estàtua eqüestre al centre de Lluís XIV. Sopar i allotjament.

DIA 17 juny.- RENNES – MONT DE SAINT MICHEL – SANT DOLENT – DINAN – RENNES
Esmorzar. Al matí excursió al Mont de Sant Michel i visita de l’Abadia, una de les més atractives de França. De l’humil oratori que va ser al segle VIII, es va convertir en un monestir benedictí, la major influència es va produir als segles XII i XIII. Coneguts com “miquelots”, els pelegrins viatjaven des de lluny per retre culte a Sant Miquel, i el monestir era un famós centre d’erudició medieval. El monestir està construït en tres nivells, que reflecteixen la jerarquia monàstica: els frares vivien en el nivell més alt, l’abat rebia als seus nobles convidats en el nivell mitjà. Els soldats i els pelegrins de l’escala social més baixa eren rebuts en el nivell inferior. Continuarem fins a Saint Malo, antiga illa fortificada que té una situació estratègica a la desembocadura del riu Rance. Deu el seu nom a Manclou, un monjo gal·lès que va desembarcar en aquest lloc al segle VI per difondre el missatge cristià. Actualment la ciutat és un important port i centre turístic. L’antiga ciutat emmurallada està envoltada de fortificacions que ofereixen belles vistes de Saint-Malo i de les illes davant la costa. Dins de la ciutat hi ha un laberint d’estrets carrers empedrats amb alts edificis del segle XVIII. Dinar en ruta. De retorn al nostre hotel entrarem a Dinan, encantadora població situada a la part alta del Rio Rance amb precioses construccions de tova i fusta. Sopar i Allotjament.

DIA 18 juny.- RENNES – COSTA GRANIT ROSA – THÉGONNEC – GUIMILAU – QUIMPER
Esmorzar. Iniciarem la ruta endinsant-nos a la Costa de Granit Rosa. Aquest nom se li ha donat pel color de les seves roques al costat del mar, arribarem al cor de la costa, el poble costaner de Perros Guirec, l’emblema és el far situat en un extrem és visita obligada per als que van al poble. Dinar en ruta. També coneixerem els calvaris de Bretanya, peculiars recintes construïts entre els segles XVI i XVII, que alberguen diverses construccions religioses com l’església, l’ossera, la capella funerària, un arc triomfal i el calvari. És una cosa que no ens podem perdre i avui veurem dos dels seus màxims exponents, el de Guimiliau, possiblement el més gran del món amb 200 figuretes distribuïdes per tots els edificis, i Sant Thegonnec, situat a tan sols 4 km de l’anterior i també de gran bellesa . Continuarem fins al nostre hotel situat a l’àrea de Quimper, amb temps per visitar la ciutat amb el nostre guia. Sopar i allotjament.

DIA 19 juny.-  COSTA SUD DE BRETANYA
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Concarneau situada en una de les badies més boniques de França. Tindrem temps per passejar pel seu principal atractiu en la Ville Close (ciutat emmurallada), construïda en una illa del port i totalment envoltada per massisses muralles de granit cobertes de liquen; s’accedeix a ella per un pont des de la plaça de Jean Jaures i es poden recórrer part de les muralles. Continuarem fins Carnac mundialment coneguda per les seves alineacions megalítiques. Farem la visita de la zona arqueològica. A la tarda farem la visita de Vannes, una de les ciutats amb més encant de França, totalment emmurallada i que conserva el sabor de segles passats. Va ser fundada per Sant Vicent Ferrer, enterrat al cor de la seva Catedral. Entre d’altres monuments destaquen la seva Muralla, la Porta Presó, la Porta de Sant Vicent, la Catedral de Sant Pere i el Castell Gaillard. Continuarem fins al nostre hotel situat a Nantes. Sopar i allotjament.

DIA 20 juny.- NANTES – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Matí lliure fins l’hora de realitzar la visita d’aquesta ciutat, capital del País del Loira, on podrem admirar el seu magnífic Castell de Els Ducs de Bretanya. Visitarem els seus jardins i la seva Catedral gòtica. Dinar especial de comiat. Resta de tarda lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a Barcelona a les 23.00h. Arribada sobre les 00.30 a Barcelona y trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos:

  • Trasllats terminal – estació de Sants / aeroport Barcelona – terminal
  • Guia acompanyant durant tot el recorregut
  • Bitllet de tren TGV Barcelona-París
  • Bitllet d’avió Nantes-Barcelona
  • PENSIÓ COMPLETA des del sopar del primer dia, fins al dinar de l’últim
  • Totes les entrades i visites indicades a l’itinerari
  • Assegurança mèdica i de cancel.lació
  • Taxes aeroport

Serveis no inclosos

– Serveis no especificats amb anterioritat.

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble 1.580€
  • Suplement habitació individual: 210 €

PREU: 1580
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »