Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Beautiful View Of Machu Picchu Ruins On Sunny Day (Peru)

PERÚ – “Cruce Andino”

10 dies. Sortida 13 de març de 2020 (divendres)

PDF
PREU: 2692
INFORMACIÓ / RESERVA
VIATGE EN GRUP i GUIA ACOMPANYANT

13 MARÇ – MANRESA – BARCELONA – LIMA
Trasllats a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe de la Cia Latam a les 16’00h. destinació Lima. Sopar a bord. Arribada a les 23’00h. (hora local). Assistència i trasllat a l’hotel. Allotjament.

14 MARÇ – LIMA – CUZCO – VALLE SAGRADO
Esmorzar a l’hotel i trasllat en shuttle a la terminal domèstica, per sortir en vol directe, a les 09:07h destinació Cusco.  Arribada a les 10:30h. Ens dirigirem a l’encantadora comunitat de Chinchero on explorarem les restes de la casa real de Tupac Inca Yupanqui, així com un temple colonial construït sobre la base d’una edificació Inca. Chinchero es conegut pels teixits fet en teler de cintura. Podrem observar la demostració de l’elaboració de teixits típics d’una família local. Dinar en  restaurant al Valle Sagrado. Continuació cap a San Agustin Urubamba. Sopar i allotjament.

15 MARÇ – VALLE SAGRADO – MERCAT PISAQ – FORTALEZA OLLANTAYTAMBO
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Valle Sagrado i visita al típic Mercat de Pisaq, indret on originalment les comunitats de l’àrea rural hi anaven per intercanviar els productes, moltes vegades utilitzant el “trueque”. Pisaq s’ha convertit en un dels mercats turístics d’artesania més popular de Sud-Amèrica. Dinar en típic restaurant. A la tarda, visitarem la fortalesa d’Ollantaytambo, on hi destaca el temple del sol i la terrassa dels deu nínxols. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 MARÇ – VALLE SAGRADO-CIUTADELLA MACHU PICCHU (TREN VISTADOME)
Després d’esmorzar, trasllat a l’estació per pujar al tren Vistadome destinació a la ciutat perduda dels inques: Machu Picchu, situada en una zona subtropical, vorejada de selva, a una alçada de 2.350 metres. Trasllat a la Ciutadella en bus i visita a les Places, Temples, Recintes Cerimonials, Palaus Reials i el rellotge solar. Dinar. A darrera hora de la tarda, retorn en tren a Cuzco. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 MARÇ – CUZCO – SOPAR AMB SHOW FOLKLÒRIC
Esmorzar a l’hotel i visita a la fortalesa de Sacsayhuaman situada dalt d’una muntanya i que ofereix una vista panoràmica de la ciutat de Cuzco. Després arribarem a Kenko, temple dedicat a la mare terra i farem una parada a Puka Pukara ( la fortalesa roja ) i Tambomachay (lloc de descans de l’Inca). Dinar en un restaurant. Després de dinar recorregut per aquest barri d’artesans San Blas amb els seus carrers empedrats. Caminada pels indrets atractius de la ciutat imperial dels Inques, coneguda per la ciutat del Puma.  La Catedral amb els seus treballs d’ebenisteria i les pintures de l’Escola Cusqueña del segle XVII. Temple del Sol o Korikancha. Admirarem els treballs d’enginyeria dels incas. La famosa pedra del 12 angles, el mur del Palau del Inca Roca. Sopar amb show folklòric i allotjament a l’hotel.

18 MARÇ – CUZCO – PUNO “RUTA DEL CRUCE ANDINO
Esmorzar. Sortida de Cuzco en direcció a Puno, on podrem gaudir dels meravellosos paisatges de la Vall del Sud de Cuzco. En primer lloc, visitarem Andahuaylillas, on hi ha la Misión de San Pedro, una preciosa edificació del segle XVII, coneguda com la capella SIXTINA de les Amèriques. A continuació, visitarem les runes de Raqchi -conegudes com el Temple del Deu Wiracocha-. Dinar en un deliciós i típic bufet en restaurant local. A la tarda, ens dirigirem cap a La Raya, el punt més alt entre Cuzco i Andahuaylillas, on farem una breu parada per admirar el paisatge. Després, seguirem cap a Pucará, per visitar el poble i el museu de construcció militar inca, que va funcionar com a centre administratiu. Finalment, arribada a Puno, al peu del llac Titicaca. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

19 MARÇ – PUNO – NAVEGACIÓ LLAC TITICACA: ILLA DELS UROS – PUNO
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la navegació en llanxa privada, per conèixer la illa de Taquile, on serem rebuts per una comunitat indígena. Coneixerem les tradicions “quechuas” d’aquesta comunitat, on tindrà lloc el dinar i diverses activitats (cerimònia de matrimoni “Sirvinaqui”, ofrena a la Terra “Pachamama”. Posteriorment, anirem a les illes flotants dels Uros amb una típica embarcació,  feta d’una fibra vegetal anomenada “totora” situat a la “Reserva Nacional del llac Titicaca” un dels més alts del món 3.830 metres.  Les tribus dels Uros continuen vivint com ho feien els seus avantpassats, preservant les seves costums i els seu sistema de vida comunal.. Retorn a Puno. Sopar i  Allotjament a l’hotel.

20 MARÇ – PUNO – LIMA (EN AVIÓ)
Esmorzar a l’hotel. De camí a l’aeroport de Juliaca, visitarem les Torres Funeràries de Sillustani, l’enginyeria d’aquesta construcció desafia la gravetat; al diàmetre de la part superior de les torres és molt més gran que el diàmetre de la base, situades a l’entorn del Llac Umayo, que ofereix un meravellós paisatge que convida a la meditació. Dinar en pic-nic. Arribada a Juliaca i  per sortida en vol directe, a les 15’00 h. destinació a Lima. Arribada a les 16’40 h.  Visita panoràmica de la ciutat: districte modern i centre històric, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, coneguda com la “ciutat dels reis”, amb esplèndides edificacions que daten del 1535. Sopar i allotjament a l’hotel, situat al barri residencial de Miraflores.

21 MARÇ – LIMA-MUSEU CERÀMICA: LARCO HERRERA I PIRÀMIDE HUACA PUCLLANA – NIT A BORD
Esmorzar a l’hotel. Visita de Lima; la plaça Major, Sant Martín amb la seva arquitectura colonial, Monestir de Santo Domingo, la Universitat de Sant Marcos, primera de Sud-Amèrica (any 1551). Continuarem pel districte residencial de Sant Isidro i la piràmide Pucllana, centre cerimonial i sagrat dels inques. Visita del Museu Larco Herrera amb col·leccions de ceràmiques, joies, tèxtil i mòmies de 3.000 anys. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 18:40h. destinació a Barcelona. Sopar i nit a bord.

22 MARÇ – BARCELONA – MANRESA
Arribada del vol directe a les 13:10h. Trasllats de nou fins a Manresa.

 

 

El viatge inclou:
Vols directes Cia LATAM; Barcelona – Lima – Barcelona
2 Vols domèstics LIMA – CUZCO / PUNO – LIMA
8 Nits / Hotels 3* superior i 4* (Valle Sagrado)
Villas Urubamba 3* O Sonesta Posada del Inca Yucay 4*
Pensió completa amb sopar folklòric a Cuzco.
Guia acompanyant durant tot el viatge.
Tots els trasllats privats: aeroports/hotels/aeroports i estació de tren.
Circuit privat amb totes les visites amb guia local descrites a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en el viatge.
Taxes d’aeroport
Trasllats Manresa – aeroport – Manresa       -25 € en cas de no utilitzar aquest servei.

OPCIONALMENT: Assegurança de cancel·lació: 58€

PREU: 2692
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »