Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Market Square In Wroclaw, Poland, The View From The Top Of The Tower Of The Church Of Saint Elizabeth

POLÒNIA MERAVELLOSA

8 dies. Sortida 5 de juliol de 2020 (diumenge)

PDF
PREU: 1875
INFORMACIÓ / RESERVA

VIOATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT 

 

Dia 5 Manresa / Barcelona / Varsòvia
• Diumenge • Sopar
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona per sortida en vol regular amb destinació Varsòvia. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6 Varsòvia
• Dilluns • Pensió Completa
Al matí, visita del Castell Reial i el Palau i parc de Wilanow (entrada inclosa)
A la tarda, farem una visita panoràmica de la ciutat: Ciutat Vella, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, totalment reconstruïda després de la Segona Guerra Mundial. Visitarem la Plaça del Mercat amb el monument a la “Sireneta”, símbol de Varsòvia, la Casa del Basislisco, la Casa del Leon, Catedral de Sant Joan, La Barbacana- antigues muralles, la Plaça del Castell amb la Kolumna Zygmunta de 22 mts. d’alçada ; el primer monument laic de la ciutat i el més antic. En la seva part central hi ha el Castell Reial, el monument al ghetto, el monument al naixement de Varsòvia, la tomba del Soldat desconegut, l’Avinguda Reial amb els seus bells palaus, Palau Belvedere, el parc “Lazienki” amb el Palau sobre l’aigua (exterior)
Sopar típic en restaurant. Allotjament.

Dia 7 Varsòvia – Torun – Poznan
• Dimarts • Pensió Completa
Sortida cap a Torun, situada als marges del riu Vístula i la ciutat natal de Copèrnic. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1997. Realitzarem una visita panoràmica incloent el Castell de Torun (entrada inclosa).
A la tarda, continuarem cap a Poznan, ciutat fundada per Miezsko I, el príncep de Polònia al segle IX. Sopar i allotjament.

Dia 8 Poznan – Wroclaw
• Dimecres • Pensió Completa
El dia d’avui el començarem fent una visita panoràmica de la ciutat de Poznan, on destaca l’antic Ajuntament d’estil renaixentista que avui alberga el Museu Històric. Després de la visita, seguirem el viatge cap a Wroclaw.
Després del dinar, farem una visita per la ciutat de Wroclaw, amb el Palau Municipal, la Universitat, el complex de la catedral de Ostrow Tumski a l’illa Tumski. Per la ciutat passa el riu Oder, el segon en longitud de Polònia. A causa de les nombroses illes i ponts de Wroclaw, hi ha qui crida a aquesta ciutat la “Venècia Polonesa”. Acabarem el passeig a la bonica plaça del Mercat. Posteriorment farem una passejada en vaixell pels canals de Wroclaw. Sopar i allotjament.

Dia 9 Wroclaw- Auschwitz – Cracòvia
• Dijous • Pensió Completa
Sortida cap a l’antic camp de concentració d’Austwitz- Birkenau, testimoni de la tragèdia humana i record de 4 milions de persones a la llista de la Unesco des de l’any 1979. Farem una completa visita guiada del seu interior i museu. Després del dinar, continuarem cap a Cracòvia. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dia 10 Cracòvia – Wieliczka (Mines de sal) – Cracòvia
• Divendres • Pensió Completa
Visita de la ciutat coneguda com “Museu de Museus”, el turó Wawel amb el Castell Reial (sense entrar) i la Catedral de Wawel (entrada sense criptes), seu durant anys de l’Arquebisbe Karol Wojtyla (Joan Pau II). Visitarem la ciutat vella, el major conjunt medieval d’Europa, Plaça Major medieval, la Universitat jagelónica (pati) i el Claustre dels Agustins, l’Església de la Mare de Déu amb el seu altar principal tallat en fusta, l’antic barri jueu Kazimierz .
Després del dinar, sortida cap a Wieliczka, on visitarem les famoses mines de sal (entrada) de més de 1.000 anys d’antiguitat. Declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, tenen més de 300 km de galeries i cambres subterrànies en què destaquen les capelles en sal, realitzades pels miners. A l’hora indicada, tornada a Cracòvia. Sopar en restaurant amb concert de música jueva tradicional. Allotjament.

Dia 11 Cracòvia – Lodz – Varsòvia
• Dissabte • Pensió Completa
Sortida cap al nord de la ciutat en direcció a Lodz, on farem una visita a la ciutat. En ella, destaca el carrer Piotrowska, avinguda de 4 quilòmetres que és un dels carrers comercials més llargs del món, amb edificis renovats que rememoren l’estil vienès, la plaça del Mercat, Palau Izrael Poznanski, Palau de Justícia, etc. Després del dinar, trasllat a Varsòvia. Arribada i sopar de comiat. Allotjament.

Dia 12 Varsòvia – Barcelona – Manresa
• Diumenge • Esmorzar
Esmorzar bufet. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat de nou al punt de sortida.

 

El programa inclou:
– Trasllat Manresa-aeroport Barcelona-Manresa
– Bitllet aeri, Barcelona / Varsòvia / Barcelona
– 7 nits d’allotjament als hotels seleccionats o similars
– Règim alimentari de pensió completa, segons itinerari
– Aigua i pa en dinars i sopars
– Guies locals: Varsòvia, Castell Reial, Wilanow, Torun, Poznan, Wroclaw, Museu Auschwitz-Birkenau, Cracòvia, Mina de Sal a Wieliczka, Lodz.
– Entrades: Castell Reial, Palau i Parc Wilanow a Varsòvia, Castell de Torun, passeig en vaixell pels canals de Wroclaw, Catedral de Wawel a Cracòvia (sense cripta), Museu Auschwitz-Birkenau, Mines de sal a Wieliczka.
– Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
– Assegurança de viatge i cancel·lació
-Taxes aèries
-Propines a conductors i guies

 

PREU: 1875
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »