Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

The Belem Tower On The Tagus River. Lisbon, Portugal.

PORTUGAL

7 dies. Sortida 6 d'agost de 2022 (dissabte)

PDF
PREU: 1511
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

6 AGOST
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; JERÒNIMS, TORRE BELEM I ROSSIO
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol a les 12:00h amb destinació Lisboa. Arribada i visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem un recorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar. A la tarda, visita de la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en tot Portugal per les seves botigues i carrers peatonals; Plaça Restauradores, carrer Augusta i de l’Or. Sopar i allotjament a l’hotel.

7 AGOST
QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL – LISBOA
Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra, petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

8 AGOST
LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – COÏMBRA
Esmorzar. Passejarem pel centre de Lisboa, la baixa Pombalina i les botigues d’artesania del barri de l’Alfama. Sortida cap a Tomar, ciutat dels templaris on tindrà lloc el dinar. A la tarda visitarem el Convent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Seguirem cap a Fàtima, recorregut pel santuari, situat a la Cova da Iria i un dels santuaris Marians més importants del món. Continuarem cap a Coimbra, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

9 AGOST
COÏMBRA – PARC NACIONAL DE BUÇACO
Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local; la capella de la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joanina d’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar. Sortida cap al Parc Nacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edat mitjana. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament a l’hotel.[/tg_program]

10 AGOST
COIMBRA – OPORTO
Després d’esmorzar, ens traslladarem cap a Oporto, visitarem l’església de Sant Francisco (exterior), el palau de la Bolsa i explorarem una de les zones històriques i urbanes millor conservades del país a la vora dreta del riu Duero, amb el seu típic barri de Ribeira. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

11 AGOST
OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – OPORTO
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’històrica ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO. Visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago, etc… Continuarem cap a Braga. Dinar. A la tarda, recorregut per l’important centre religiós des del s.Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país. Retorn a Oporto. Sopar amb espectacle de Fados com a comiat del viatge i allotjament a l’hotel.

12 AGOST
OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto a Vila Nova de Gaia amb degustació. Dinar.
Tarda lliure per fer les últimes compres i passejar pels carrers de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:50h cap a Barcelona. Arribada a les 00:35h i trasllat cap al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA :   1.420€ + 91€ taxes 

 

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols directes Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Grup reduït amb seients assignats per mantenir la distància de seguretat.
 • Hotels 3*/4* 2 Nits a Lisboa, 2 Nits a Coimbra i 2 nits a Oporto.
 • Estada en pensió completa (excepte dinar 1r dia) amb begudes incloses.
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa, Estoril, Guimaraes i Coimbra, amb servei de radio-guia per garantir la millor audició i distància social.
 • Entrades incloses amb bodega a Oporto.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge 
 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació per Covid.

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual : 364 €
 • Espectacle de Fados al barri Alfama: A consultar

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

 • D.N.I. en vigor.
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ.

 

PREU: 1511
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »