Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Prague - Charles Bridge, Czech Republic

PRAGA -Pont de la Llum de Manresa-

3 dies. Sortida 21 de febrer de 2020 (divendres)

PDF
PREU: 780
INFORMACIÓ / RESERVA

Dia 21 febrer.- MANRESA-BARCELONA-PRAGA.-
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem a les 07.40h. amb vol de línia regular destí a Praga.
A l’arribada, recepció i trasllat privat fins a l’hotel. Acomodació, i sortida per dinar en restaurant al centre històric de la ciutat. Seguidament, i acompanyats del guia local, farem el primer contacte a la ciutat de Praga, que és una joia arquitectònica declarada per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, amb el seu Castell (entrades incloses), dominant la ciutat i una de les majors fortaleses medievals del món. Es troba sobre Mala Strana (Ciutat Petita) al costat dret del riu Moldava i ofereix unes vistes realment impressionants de la ciutat. A més els voltants del castell alberguen un conjunt d’edificis històrics i palaus barrocs, com el Palau Reial o la Catedral de Sant Vito. Veurem també el Carreró d’Or, considerat per molts un dels racons més bells de tot Praga i on va residir Franz Kakfa durant els anys 1916 i 1917.
A última hora de la tarda, retornarem a l’hotel, tindrem temps per un petit descans, i sortirem cap al centre històric per sopar en restaurant. Allotjament.

Dia 22 febrer.- PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA
Esmorzar i sortida acompanyats del guia local per realitzar visita de dia sencer a la ciutat de Karlovy Vary, la joia de la Bohèmia Occidental, ciutat balneari mundialment coneguda per les nombroses fonts d’aigües minerals que hi ha al llarg de la ciutat.
Karlovy Vary en alemany se la coneix com Karlsbad, o el que és el mateix, Termes de Carlos, Aquesta denominació es deu al fet que el seu origen es remunta a l’any 1358. quan un gos de caça de l’emperador txec Carles IV va descobrir una deu amb aigües calentes en el lloc que ara està emplaçada la ciutat. Descobrirem molts dels màgics racons de centre històric, com l’Església ortodoxa de Sant Pere i Sant Pau, la casa Mozart, i l’antiga seu dels Cavallers de Malta.
Mentre recorrem els carrers de casc antic i seguim el curs del riu Teplá, el guia ens introduirà en la història de Karlovy Vary, i ens explicarà com es va convertir en una de les ciutats de major esplendor al segle XVIII, rebent a les famílies més poderoses de l’aristocràcia europea, que triaven la ciutat com a lloc d’estiueig. A més farem un passeig per conèixer una de les principals atraccions de la ciutat: les seves fonts d’aigües termals. Seguirem el curs de les columnates més importants i que proveeixen les fonts, com per exemple la columnata del Mercat, la de Parc (neobarroca), de la Llibertat, del Molí (neo renaixentista), i la font de Carles IV.
Tindrem temps per provar les especialitats locals, com el tradicional licor Becherovka, i les neules farcides. Retorn a Praga per sopar en restaurant i allotjament.

Dia 23 febrer.- PRAGA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i deixarem les maletes guardades a l’hotel, abans de sortir amb el guia per acabar de conèixer la ciutat, amb la seva ciutat vella (en txec, Staré Mesto), i barri jueu, amb una altre joia com és el Rellotge Astronòmic, situat a l’edifici de l’Ajuntament, que dia rere dia provoca l’admiració dels seus espectadors. El principal atractiu del rellotge és la desfilada dels dotze apòstols que es produeix cada vegada que el rellotge marca les hores. Es pot pujar a la Torre del Rellotge i des d’aquí contemplar la bellesa de la Plaça de la Ciutat Vella o l’Església de La nostra Senyora de Tyn.
De visita obligada és el barri jueu, el Josefov, amb els seus sis sinagogues i el seu cementiri, així com la Plaça Wenceslao, la Casa Municipal o la Torre de la Pólvora, va ser durant segles el punt inicial del Camí Reial, que era el recorregut que seguien els reis de Bohèmia en la cerimònia de coronació, travessaven la Ciutat Vella, el Pont de Carles, Malá Strana i acabava al Castell.
Dinar en restaurant de la zona, i a la tarda, seguirem fins a la Plaça Wenceslao, que és el centre neuràlgic de la Ciutat Nova o Nove Mesto. Realment, no té la forma habitual d’una plaça, ja que és allargada, simulant més aviat una àmplia avinguda, al llarg de gairebé un quilòmetre d’extensió es localitzen botigues, restaurants i hotels, ja que es tracta d’una de les zones amb més ambient de Praga.
Retornarem a l’hotel per recollir els equipatges, i trasllat fins a l’aeroport, on formalitzats els tràmits de facturació, sortida en vol de línia regular destí a Barcelona, on arribarem sobre les 23.55h.. Trasllat de nou fins al punt de sortida.

PREU: 780
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »