Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Lavendar Field 5

PROVENÇA I ELS CAMPS DE LAVANDA

5 dies. Sortida 28 de juny de 2019 (divendres)

PDF
PREU: 1025
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


DIA 28.- TERMINALS – AIGÜES MORTES – ARLES – AIX EN PROVENCE
Sortida de les nostres terminals en direcció a la Jonquera, el Rosselló i el Llenguadoc fins arribar a Aigües Mortes a la Camarga. Temps lliure en aquesta població dins un recinte emmurallat del s. XIII. Dinar. A la tarda seguirem fins a Arles, ciutat d’orígen romà que conserva importants vestigis de l’època. Visita, temps lliure i continuació fins a Aix en Provence, encisadora ciutat provençal d’origen romà. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 29.- AIX EN PROVENCE – MARSELLA – AIX EN PROVENCE
Esmorzar i sortida cap a Marsella, al segona ciutat de França i un dels ports més importants del Mediterrani. Arribada i pujada al turó de la Basílica de Notre Dame de la Garde, mirador excepcional que Visita de l’interior de la Basílica i recorregut pel Port Vell i el barri antic de la ciutat. Dinar. A la tarda farem un creuer que ens permetrà admirar la bellesa de la costa marsellesa amb precioses cales i formacions rocoses. En acabar, temps lliure i retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 30.- AIX EN PROVENCE – GRAN CANÓ DEL VERDON – MOUSTIERS SAINTE MARIE – AIX EN PROVENCE
Esmorzar i sortida per la vall del riu Durance. Seguirem cap a La Palud sur Verdun i recorrerem una espectacular carretera seguint el congost del riu que ens oferirà impressionants paisatges. Ens aturarem en diversos miradors per gaudir del paisatge excepcional. Dinar en ruta. A la tarda avisitarem a Moustiers Sainte Marie, un dels pobles més bonics de França. Retorn a Aix-en-Provence i visita de la ciutat per admirar les seves elegants mansions dels s.SVII i XVIII, les places, fonts i carrerons plens d’ambient. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 1.- AIX EN PROVENCE – LES BAUX DE PROVENCE – ELS CAMPS DE LAVANDA – AIX EN PROVENCE
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Les Baux de Provence, un castell al bell mig del Parc Natural de les Alpilles, que ens sorprendrà amb el paisatge lunar de les pedres calcàries. Temps lliure i visita de les canteres amb un espectacle impressionant de llum i so. Continuarem la nostra ruta recorrent els Camps de Lavanda i visitant els seus poblets més atractius. Dinar en ruta. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2.- AIX EN PROVENCE – FIGUERES – TERMINALS
Esmorzar i sortida cap a Nimes, on farem una breu parada. Seguidament, emprendrem camí de retorn a terres catalanes. Arribada a Figueres i dinar. A la tarda continuació fins a les nostres terminals.

EL PREU INCLOU

 • Pensió completa amb aigua i vi inclosos
 • Guia acompanyant
 • Hotel 3 ***
 • Autocar última línea
 • Visites especificades
 • Entrades: Canteres de Les Baux de Provence; Basílica de Notre Dame a Marsella.
 • Assegurança bàsica de viatge.

Serveis no inclosos

 • Tot allò NO especificat a l’apartat “Inclou”

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble : 1.025€
  Suplement habitació individual: 178€
  Assegurança de cancel·lació: 35€

PREU: 1025
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »