Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Aerial View Of White City Vejer De La Frontera In Andalusia, Spain In Europe.

“PUEBLOS BLANCOS”, CADIS, SEVILLA i GIBRALTAR

6 dies. Sortida 12 de juny de 2022 (diumenge)

PDF
PREU: 835
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT   – ANAR I TORNAR EN AVE-
Grup mínim 25 places
(en cas de no arirbar-hi el grup podria ser compartit)

 

1r dia.- MANRESA – SEVILLA – SANLÚCAR DE BARRAMEDA
Dinar i Sopar
Sortida des de Manresa fins a l’estació de Sants, on prendrem l’AVE  amb destinació Sevilla. Arribada a Santa Justa i trasllat a un Restaurant de la ciutat per dinar.
Primeres hores a Sevilla, on coneixerem les ribes del riu Guadalquivir, amb la Torre de l’Oro, la plaça de bous de la Mestrança i el pont de Triana, potser el barri
més típic i tradicional, molt concorregut amb els sevillans. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’hotel a Sanlúcar de Barrameda. Sopar i allotjament.

2n dia.- SANLÚCAR DE BARRAMEDA (Vejer de la Frontera, Medina Sidonia, Cadis)
Pensió completa
Excursió a Véjer de la Frontera, destacant els seus cases blanques i costeruts carrerons d’influència àrab. Continuarem cap a Medina Sidonia per la coneguda Ruta del Toro. Tornada a l’Hotel. Dinar. Excursió a Cadis, coneguda com la Taseta de Plata; ciutat fortificada amb més de 3.000 anys d’història on destaca la seva Catedral, el Teatre Romà i la seva Catedral Ajuntament. Tornada a l’Hotel. Sopar i allotjament.

3r dia.- SANLÚCAR DE BARRAMEDA (Ubrique, Arcs de la Frontera, Sanlúcar de Barrameda)
Pensió completa
Excursió a Ubrique, situat a la Serra de Grazalema. Es caracteritza pels seus carrers estrets, costeruts i la seva famosa marroquineria. Continuarem cap a Arcs de la Frontera amb el riu Guadalete als peus. La pujada a aquest empinat poble, el farem amb el trenet turístic. Dinar. A la tarda visita de Sanlúcar de Barrameda, ubicada a la desembocadura del riu Guadalquivir, on es troben
els seus famosos aiguamolls. Disposarem de la visita de un celler de Camamilla.

4t dia.- SANLÚCAR DE BARRAMEDA (Gibraltar)
Mitja Pensió
Travessarem gran part de la província de Cadis fins arribar a la Línia de la Concepció, on farem l’entrada de vianants a territori Britànic de ultramar coneixent Gibraltar. Tindrem fantàstiques
vistes des del penyal (en anglès The Rock), i l’oportunitat de fer interessants compres i escoltar el gibraltareny. Al penyal trobem 250 micos, que són els principals dominadors del territori. Durant la jornada, s’oferirà el servei opcional de telefèric i la visita.

5è dia.- SANLÚCAR DE BARRAMEDA (Jerez, Rota, Chipiona)
Pensió completa
Coneixerem Jerez de la Frontera, famosa pels seus vins i els seus cavalls de raça. Destaca el seu conjunt de Cases – Palacios, l’Alcázar i la Mesquita. Possibilitat de gaudir de serveis opcionals que complementen l’excursió com una visita a un celler amb degustació i espectacle eqüestre o passeig amb carro de cavalls. Dinar a Hotel. Excursió a Rota, pintoresc poble influenciat per la Base Naval Militar Nord-americana i Chipiona per poder visitar el Santuari de Ntra. Sra. de Regla i la tomba de Rocío Jurado.

6è dia.- SANLÚCAR DE BARRAMEDA – SEVILLA – BARCELONA- MANRESA
Esmorzar i Dinar
Esmorzar. Al voltant de la capital de Sevilla, la Giralda i el seu centre històric on destaquen els Reals Alcázares, disposarem de temps lliure fins a l’hora de dinar que serà en un cèntric
Restaurant. A l’hora convinguda, emprendrem el tornada a AVE de Sevilla fins a Barcelona, on a l’arribada, ens traslladarem de nou fins a Manresa.

 

Preu per persona, amb sortida de Manresa:  835€
Suplement habitació individual: 140€
Grup mínim 25 places (en cas de no arirbar-hi el grup podria ser compartit)

 

S’INCLOU
• Sortida i tornada a Manresa
• Modern Autocar a destinació amb butaca numerada
• Guia Acompanyant des d’origen
• Bitllets d’AVE anada i tornada a classe turista
• Pensió Completa amb begudes incloses (excepte 1 Dinar)
• Entrada amb visita i degustació a un celler de Manzanilla
• Tren turístic d’Arcs de la Frontera
• Assegurança de cancel·lació i assistència mèdica

NO S’INCLOU
• 1 Dinar
• Serveis addicionals a Jérez i Gibraltar
• Serveis no especificats ni extres personals

PREU: 835
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »