Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Bucarest Free

ROMANÍA i MONESTIRS BUCOVINA

8 dies. Sortida 21 de setembre de 2019 (dissabte)

PDF
PREU: 1260
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

21 setembre    TERMINAL –  BARCELONA – BUCAREST

Trasllat des de la nostra terminal  fins a l’aeroport de Barcelona. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular de la companyia VUELING amb destí directe a Bucarest. Assistència i trasllat a l’HOTEL NOVOTEL CITY CENTER (4*) o similar. Allotjament.

22 setembre    BUCAREST – SIBIU (290 km)

Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia i sortida per carretera fins a Transilvània, la regió més famosa de Romania. Parada al Monestir de Cozia, construït al segle XIV. Dinar en ruta. Arribada a Sibiu. Acomodació a l’HOTEL CONTINENTAL FORUM (4*) o similar. Sibiu, probablement la ciutat medieval més meravellosa de Transilvània , fundada pels saxons alemanys al segle XII. Ciutat que preservat fins a l’actualitat cases de colors, places allargades i moltes llegendes. Temps lliure per gaudir d’aquesta ciutat plena de botigues, llibreries, cafès i espectacles als carrers. A la nit, sopar tradicional. Allotjament.

23 setembre  SIBIU – BIERTAN – SIGHISOARA (120 km)

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita de Sibiu amb la Plaça Major, on es pot contemplar l’església catòlica i el Palau Brukenthal. La Plaça Menor, el Pont dels Mentiders i la Plaça Huet. Continuació cap el petit i idíl·lic poble de Biertan. Visita de l’església fortificada més gran de la zona construïda entre els segles XV i XVI. Degut al seu important valor històric i arquitectònic ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en ruta. Arribada a Sighisoara. Acomodació a l’HOTEL CAVALER (4*) o similar. Sighisoara és un petit poble fundat pels saxons transsilvans al segle XII amb una fortalesa medieval de nou torres, carreres empedrats, cases de colors i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sopar i allotjament.

24 setembre  SIGUISOARA – LLAC VERMELL – PIATRA NEAMT (220 km)

Esmorzar a l’hotel. Al matí, recorregut a peu per la ciutadella medieval de Siguisoara. Visita de la Torre del Rellotge, construïda per defensar l’entrada principal de la fortificació i l’església del Turó. Visita de la casa on va néixer el Compte Dràcula, actualment és un restaurant. Sortida cap a Piatra Neamt. Dinar en ruta. A la tarda, parada al llac Vermell, un llac de barrera natural molt pintoresc. Arribada a Piatra Neamt. Acomodació a l’HOTEL CENTRAL PLAZA (4*) o similar. Passeig panoràmic pel centre d’aquesta petita localitat. Sopar i allotjament.

25 setembre  PIATRA NEAMT – MONESTIR PINTATS – PIATRA NEAMT (300 km)

Esmorzar a l’hotel. La zona de Bucovina és famosa pels seus monestirs pintats, construïts durant l’Edat Mitjana per poderosos governants romans. La visita dels monestirs pintats comença amb el gran Monestir Agapia, rodejat de petites cases, on viuen aproximadament 200 monges, com un poble monàstic. El recorregut continua amb la visita a un monestir del segle XIV, conegut com “El Jerusalem de l’Ortodoxa Romana”, el Monestir de Neamt. Aquí descobrirà una impressionant col·lecció de llibres antics que sumen més de 18.000 volums i una valuós museu. Dinar en ruta. La següent parada es realitzarà a Voronet, on visitarà el monestir romanès més famós que fou construït a finals del segle XV per Esteve el Gran i és mundialment conegut com la Capella Sixtina de l’Est degut a les impressionants pintures amb un intens blau, també conegut com el Blau de Voronet. Visita al Monestir Humor, construït en honor a la Verge al 1530 amb frescos del judici final i la vida dels apòstols. Tornada a Piatra Neamt. Sopar i allotjament.

26 setembre  PIATRA NEAMT – PREJMER – BRASOV (230 km)

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a Brasov. En ruta, gaudirà d’un impressionant paisatge travessant el Canó de Bicaz amb un camí espectacular a través de les roques. Tornada cap a la zona de Transilvània, al petit poble de Prejmer, on visitarà l’església fortificada. Construïda pels cavallers teutons a començaments del segle XIII, aquesta forma part del Patrimoni de la Humanitat. Dintre de la fortificació hi ha 272 habitacions, un per a cada família del poble, una església acabada al 1225 i una escola. Dinar en ruta. Continuació fins a Brasov, la Corona de Transilvània. Acomodació a l’HOTEL CUBIX (4*) o similar. Visita de la vella ciutat molt ben conservada on descobrirà atraccions històriques i culturals com la Plaça del Consell, l’església de Sant Nicolau i l’església Negre. Sopar i allotjament.

27 setembre  BRASOV – BRAN – SINAIA – BUCAREST

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap a Bran, petit poble proper a Brasov on visitaran el Castell de Dràcula. El castell fou construït a finals del segle XIV pels saxons transsilvans i servia com duana entre Valquia i Transilvània. Hi ha llegendes i contes que diuen que Dràcula solia viure aquí. La veritat es pot descobrir solament durant el recorregut intern. Dinar en ruta. A la tarda, visita del Castell de Peles. Obra mestre d’arquitectura alemanya i neo renaixentista construït a finals del segle XIX i que va servir de residència d’estiu de la família reial fins el 1947. Els interiors son espectaculars, amb fins exemples d’art europeu, aranyes de vidre de Murano, pintures i mobles valuosos. A continuació, visita del Monestir de Sinaia. Trasllat fins a Bucarest. Acomodació a l’HOTEL NOVOTEL CITY CENTER (4*) o similar. Sopar de cloenda en un restaurant local. Allotjament.

28 setembre  BUCAREST – BARCELONA – TERMINAL

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita guiada de la capital de romania. Bucarest es coneguda com la Petita Paris de l’Est pels seus llarg bulevards, edificis d’estil francès, molts parcs i jardins, i sobretot, per l’Arc de Triomf. Durant el recorregut podrà contemplar la Plaça de la Unió, la Plaça de la Universitat, la Plaça Romana i la Plaça de la Victòria. A la Plaça de la Constitució podrà contemplar el Palau del Parlament, el segon edifici administratiu més gran del món després del Pentàgon. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure. A l’hora concertada, trasllat a l’aeroport. Tràmits d’embarcament. Sortida amb vol regular de la companyia VUELING directe a Barcelona. Arriba i trasllat  fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos:

 • Bitllet d’avió, classe turista, companyia VUELING: BARCELONA – BUCAREST – BARCELONA.
 • Taxes d’aeroport (a confirmar el dia d’emissió del bitllet).
 • Trasllat Manresa – aeroport – Manresa.
 • Trasllat aeroport – hotel – aeroport.
 • Estada de dues nits a l’HOTEL NOVOTEL CITY CENTER (4*) o similar a Bucarest.
 • Estada d’una nit a l’HOTEL CONTINENTAL FORUM (4*) o similar a Sibiu.
 • Estada d’una nit a l’HOTEL CAVALER (4*) o similar a Sighisoara.
 • Estada de dues nits a l’HOTEL CENTRAL PLAZA (4*) o similar a Piatra Neamt.
 • Estada d’una nit a l’HOTEL CUBIX (4*) o similar a Brasov.
 • Àpats: 7 esmorzars, 7 dinars i 6 sopars.
 • Autocar modern amb aire condicionat durant tot el recorregut.
 • Guia local de parla espanyola durant tot el recorregut.
 • Visites i entrades segons itinerari a: Monestir de Cozia, església ortodoxa de Sibiu, església fortificada Biertan, Torre del Rellotge, església del Turó, Monestir Agapia, Monestir Neamt, Monestir Voronet, Monestir Humor, església fortificada de Prejmer, església Negre Brasov, Castell del Dràcula, Castell Peles i Monestir de Sinaia.
 • Una gratuïtat en doble amb un mínim de 25 persones de pagament (la 26).
 • Guia acompanyant de la nostra agència amb un mínim de 25 persones.
 • Documentació de viatge.
 • Assegurança assistència en viatge i cancel.lació

Serveis no inclosos

– Begudes durant els àpats inclosos.

– Propines guia i xofer.

– Maleters a aeroport i hotels.

– Serveis no especificats amb anterioritat.

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.260 €
 • Suplement habitació individual: 250€

PREU: 1260
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »