Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RÚSSIA IMPERIAL

7 dies. Sortida 12 de maig de 2020 (dimarts)

PDF
PREU: 1655
INFORMACIÓ / RESERVA

12 MAIG
MANRESA – BARCELONA – SANT PETERSBURG
Sortida des de Manresa i trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol cap a Sant Petersburg (via punt europeu) Dinar a bord. Arribada a les 13’20h i trasllats a l’hotel. Recorregut panoràmic d’aquesta impressionant ciutat i les seves les fortaleses de Sant Pere i Sant Pau, situada a l’illa de Zayachi, al costat dret del riu Neva, Destaquem la impressionat Catedral d’estil barroc, amb el seu campanar que fou durant molt temps l’edifici més alt de la ciutat amb 122,5 m. Al seu interior podrem apreciar l’iconòstasi i les escultures realitzades per artesans russos que ens impressionaran per la seva bellesa. També visitarem la Catedral de Sant Salvador de “la Sangre Derramada”. Sopar i allotjament a l’hotel.

13 MAIG
SANT PETERSBURG ; VISITA CIUTAT – CATEDRAL NTRA SRA KAZAN – PALAU YÚSUPOV – MINI CREUER CANALS I RUSSIAN FOLK
Esmorzar. Al matí realitzarem la visita panoràmica de la ciutat; recorregut per l’avinguda Nevsky, carrer principal de la ciutat, on destaquem els edifi cis de la Torre de La Duma Urbana i la de la Casa del Llibre. Passarem pel malecón i el jardí d’Estiu . Acabarem la visita, admirant la Catedral de Ntra. Sra. de Kazán, una de les obres mestres de l’arquitectura russa del segle XIX. Dinar en restaurant. A la tarda, visita Catedral de Sant Isaak i realitzarem un passeig en vaixell pels canals i pel riu Neva. Sopar i allotjament.

14 MAIG
SANT PETERSBURG; PALAU PETRODVORETS I MUSEU HERMITAGE
Esmorzar. Al matí realitzarem la visita al Palau de Petrodvorets, bella ciutat situada a 30 Km. de Sant Petersburg, a la costa del Golf de Finlàndia, on Pere I va decidí la construcció de la seva residència de luxe d’estiu, que va deixar per sota al Palau de Versalles. El passeig pels parcs ens deixarà impressionats, pels enormes espais amb arbusts decoratius, plantes exòtiques i fonts amb estàtues de bronze. Dinar. Visita al Museu del Hermitage, considerat com un dels més grans del món. Compte amb més de 3 milions de peces i està situat a l’antiga residència dels tzars de Rússia. Les col·leccions estan situades al Palau d’hivern. Sopar i allotjament.

15 MAIG
SANT PETERSBURG; MUSEU HERMIATGE – MOSCÚ
Amb l’espectacular tren d’alta velocitat SAPSAN
Esmorzar. Temps lliure per passejar per aquesta bonica ciutat, conèixer la seva artesania, amb els productes típics com el vodka i el caviar o visita opcional al famós Palau de Catalina la Gran a Pushkin. Dinar. Trasllats a l’estació per sortir en el tren SAPSAN 769 a les 15’10 h. en tren cap a Moscú. Arribada a les 18’59 h. Trasllats a l’hotel 4*. Sopar i allotjament.

16 MAIG
MOSCÚ – VISITA A LA CIUTAT DELS TZARS, KREMLIN I 2 CATEDRALS – PLAÇA ROJA
Esmorzar. Visita de la ciutat de Moscú. Iniciarem la ruta pel recinte emmurallat del Kremlin, antiga residència dels tzars russos i actual seu de la Presidència. Aquí podran gaudir de la màgica Plaça de les Catedrals; la Catedral de l’Assumpció, la més important de Rússia, la Catedral de l’Anunciació i la de San Miquel Arcàngel. També podrem observar el Panteó dels prínceps moscovites i tzars russos, així com altres monuments històrics i arquitectònics. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la Plaça Roja, on es troba el Museu d’Història, la catedral de la Intersecció, més coneguda com el Temple de Sant Basili (entrada inclosa) i admirarem l’exterior conjunt del Convent de les Donzelles, amb el llac on es va inspirar Tchaikovsky per la composició de la música del ballet més famós del món : “El llac dels Cignes”. Observarem la ciutat de Moscu, des de el mirador de la Catedral de Sant Salvador. Possibilitat opcional d’assistir a l’espectacle danses folklòriques russes KOSTROMA Sopar i allotjament.

17 MAIG
MOSCÚ; MONESTIR DE SERGUIEV POSAD “EL VATICÀ RUS” – METRO MOSCÚ
Després d’esmorzar, sortida per visitar la ruta imperial de l’anell d’or, on hi trobarem l’interessant conjunt de Monestirs Fortalesa del 1340 de Sant Sergi, situat a 60Kms de Moscú, seu del gran patriarca de totes les Russes i declarat Patrimoni de la Humanitat, destaquen les seves cúpules blaves i la Catedral de l’Assumpció. Dinar. A la tarda de retorn a Moscú, realitzarem passeig i compres pel concorregut carrer peatonal Arbat. Acabarem el recorregut visitant el Metro de Moscú, molt ben decorat i més conegut com els Palaus subterranis. Fou decorat amb mosaics, frescs i estàtues dels millors artistes i escultors del país. Destaca l’estació “Mayakovskaya”.Sopar i allotjament.

18 MAIG
MOSCÚ: PARC VICTÒRIA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Al matí, visita del Parc de la Victoria amb un Obelisc de 85 metres d’altura i amb les seves boniques fonts que l’envolten. Seguirem fins el mirador de la Universitat des d’on es contempla el magnífic panorama de la ciutat. Trasllats a l’aeroport. Dinar lliure. Sortida en vol cap a Barcelona (via punt europeu). Arribada a les 22:40H i trasllat de nou fins a Manresa.

 

 

SERVEIS INCLOSOS:

 • Avió BCN– Sant Petersburg i Moscú – BCN Facturació 1 maleta 23 Kgs
 • Hotel 3* Superior a St Petersburg i hotel 4* a Moscu.
 • Pensió Completa, excepte dinar de l’últim dia.
 • Visites privades i entrades, amb guia rus de parla espanyola.
 • Creuer en vaixell pels canals i Riu Neva, a Sant Petersburg.
 • Tren diürn SAPSAN Alta velocitat de Sant Petersburg – Moscú 04h30
 • Trasllats aeroport – hotel – estació – hotel – aeroport.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 • Visat d’entrada a Rússia
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge
 • Taxes d’aeroport.

Tramitació visat Rússia (Passaport original amb vigència de 6 mesos  + 1 foto + fotocòpia DNI)

SERVEIS OPCIONALS:

 • Espectacle danses folklòriques russes KOSTROMA amb trasllats : 55  €
 • Visita al Palau i jardins Pushkin : 58 €
                                           
PREU: 1655
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »