Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

1

RÚSSIA / Moscú i Sant Petersburg

7 dies. Sortida 6 d'agost de 2019 (dimarts)

PDF
PREU: 1925
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT

 

6 d’agost. TERMINAL – BARCELONA – SANT PETERSBURG
Trasllat des de la nostra terminal fins a l’aeroport de Barcelona TERMINAL 1 a les 10.00 per agafar el vol de la Cia AEROFLOT a les 11.55 cap a Sant Petersburg. En arribar a Sant Petersburg farem els tràmits de duana i visat. Després anirem a recollir l’equipatge. Trasllat a l’hotel. Recorregut panoràmic d’aquesta impressionant ciutat i les seves Catedrals de Sant Isaak i Sant Salvador de la “Sangre Derramada”. Sopar i allotjament a l’Hotel HELVETIA 4*.

7 agost. SANT PETERSBURG
Desdejuni a l’hotel. Pel matí farem la visita panoràmica per la ciutat, anomenada “La Venècia del Nord” pels seus nombrosos rius i canals que creuen SanT Petersburg formant precioses illes. Pararem a la plaça San Isaak on contemplarem l’impressionant exterior de la Catedral de Sant Isaak, el Camp de Mart amb la vista formidable de l’església de Sant Salvador , el cap de la Illa Vasilievsky amb el seu magnífic panorama de la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, el Palau d’Hivern i el riu Neva. Continuarem amb la visita de l’interior de l’ Església de Sant Nicolàs. Acabarem amb la visita a la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, i el nucli històric de la ciutat. Dinar en restaurant. Per la tarda farem una excursió en vaixell privat pels rius i canals de Sant Petersburg per poder contemplar la bellesa de la ciutat des de l’aigua. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’Hotel HELVETIA 4*

8 agost. SANT PETERSBURG – PETROVORETS – PUSHKIN
Desdejuni. Visita a la residència Imperial d’estiu de l’Emperador Rus Peterhof. (Gran palau i parc). Famosa a tot el món: una ciutat de parcs,palaus, fonts… Va ser fundada a principis del segle XVIII per Pere el Gran amb l’idea de servir de monument a la glòria de Rússia. Seguint un pla on les terrasses descendeixen cap el mar es va construir el palau rodejat per esplèndides cascades de fonts i parcs amb palaus menors i pavellons. Després de la visita, dinar en un restaurant local. Per la tarda visita del Palau de Pushkin. La seva sala d’àmbar és considerada una meravella mundial. Tornada a Sant Petersburg Sopar i Allotjament a l’Hotel HELVETIA 4*

9 agost. SANT PETERSBURG – HERMITAGE
Desdejuni. Pel matí visita del museu estatal – HERMITAGE – que té una de les pinacoteques més grans del món. Entre els tresors de l’Hermitage podrem admirar les obres de Leonardo da Vincci, Rafael, Tiziano,Michelangelo, Buonarroti i Rembrandt, Dinar en un restaurant local. Per la tarda continuarem la visita a l’edifici dels impressionistes com Monet, Manet, van Gogh, Cezanne, etc. Sopar i Allotjament a l’Hotel HELVETIA 4*.

10 agost. SANT PETERSBURG – MOSCOU
Desdejuni a l’ hotel. A l’hora convinguda farem el trasllat cap a l’estació de trens, on agafarem el tren d’ alta velocitat “SAPSAN” per anar a St. Petersburg a les 11.00. Arribada a Moscou a les 14.45 i visita recorrent els carrers i les places principals , fent les parades aprop dels monuments més destacats: La Plaça Roja, el teatre Bolshoi, La Catedral de Sant Basili, l’edifici de la Lubianka, seu de l’antiga KGB, etc.
Sopar . Allotjament a l’Hotel AZIMUT 4*.

11 agost. MOSCOU
Desdejuni. Farem l’impressionant e inoblidable passeig pel territori del Kremlim, la ciutadella antiga de Moscou on visitarem una de les catedrals, admirarem el palau Presidencial, el Senat i L’Arsenal: “ Campana Zarina” el “Cañón Zar”, etc. Dinar. Tarda lliure al centre històric. Sopar i allotjament a l’Hotel AZIMUT 4*.

12 agost. MOSCOU: SERGUIEV POSAD “El Vaticà Rus”
Desdejuni. Sortida per visitar la ruta imperial de l’anell d’or, on hi trobarem l’interessant conjunt de monestirs Fortalesa del 1340 de S. Sergi, situat a 60 Km. de Moscú,seu del Gran Patriarca de totes les Russies i declarat Patrimoni de la Humanitat. Destaquen les seves cúpules blaves i la Catedral de l’Assumpció. Dinar. Per la tarda continuarem amb la visita pel carrer peatonal ARBAT, un dels més antics de la ciutat que segueix sent el centre de la vida cultural i turística de la capital. Tornarem a l’Hotel amb Metro per poder admirar les seves magnífiques estacions Sopar. Allotjament a l’Hotel AZIMUT 4*.

13 agost. MOSCOU – BARCELONA – TERMINAL
Desdejuni a l’hotel. Trasllat a l’ aeroport per agafar el vol cap a Barcelona. Arribada a Barcelona a les 14.50. Trasllat a la nostra terminal i FI DEL VIATGE.

 

 

Serveis inclosos i no inclosos

 • El preu inclou: – Trasllat Terminal  aeroport de Barcelona – Terminal
  –  Vols directes BCN – ST. Peter – Moscou – BCN amb facturació d’una maleta.
  – Hotels indicats de 4* cèntrics i garantits.
  – Pensió Completa durant tot el viatge, excepte el dinar del dia 10 d’agost.
  – Guia acompanyant  durant tot el viatge.
  – Autocar privat pel nostre grup.
  – Guies locals de parla castellana.
  – Entrades dels monuments que es visiten.
  – Taxa turística.
  – Assegurança de viatge i cancel·lació

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble 1.925 €
 • Suplement habitació individual:  350 €   

PREU: 1925
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »