Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Vistas Gaztelugatxe

SETMANA SANTA A BISCAIA (Bilbao, Miradors i Txacolí)

5 dies. Sortida 18 d'abril de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 651
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


18 d’abril.- ORIGEN (Vitòria) BILBAO / DERIO
Sortida de la nostra terminal per l’autopista de Saragossa. Dinar en un restaurant de la nostra ruta. Arribada a Vitòria una ciutat amb grans espais verds i molt acollidora. Visitarem la catedral de Santa Maria, una interessant visita la que acull aquest lloc, ja que està en procés de restauració, i la visita ens permet dotats d’un casc i elements de seguretat, entrar per les parts on s’està duent a terme aquesta restauració i veure el seu procés. Sense cap dubte una visita molt diferent i que ha atret a visitants com Ken Follet per les seves novel·les. Arribada al nostre hotel. Sopar i Allotjament.

19 d’abril.- DERIO (Bilbao, Portugalete, Getxo)
Al matí descobrirem Bilbao, una ciutat que en les últimes dècades l’hem vist d’una ciutat industrial i fosca a una ciutat moderna, vistosa, extravagant i amb grans contrastos. Disposarem del matí lliure a la ciutat, el que ho desitgi podrà visitar la ciutat amb un guia local i descobrir els racons més reconeguts. A la tarda coneixerem dues poblacions de la ria que es troben enllaçades pel Pont de Biscaia, com són Getxo i Portugalete. Farem l’encreuament del pont declarat Patrimoni de la Humanitat.

20 d’abril.- DERIO (Ruta dels Vuit Cognoms Bascos)
La jornada la dedicarem a conèixer algunes de les poblacions que han estat protagonistes en la comèdia Els Vuit Cognoms Bascos. Iniciarem la ruta a Zarautz, població amb una línia de mar de grans cases senyorials i en la qual trobem el Restaurant de Karlos Arguiñano. Seguidament en Guetaria, una població pesquera envoltada de vinyes. L’última població que coneixerem és Zumaya

21 d’abril.- DERIO (Gernika – Ruta de Miradors: de Mundaca a Sant Joan de Gaztelugatxe)
En Gernika, coneixerem la Casa de Juntes i on el seu element més característic i simbòlic és el seu arbre mil·lenari. Continuació de la nostra ruta per la costa, gaudint d’espectaculars miradors sobre la costa de Mundaca a Bermeo i finalitzant al Mirador de Sant Joan de Gaztelugatxe.

22 d’abril.- DERIO (Celler de Txakolí) ORIGEN
Esmorzar i sortida cap a un celler per visitar el procés d’elaboració del Txakolí, un preuat vi amb grandíssima tradició a Euskadi. Veurem el procés d’elaboració i podrem degustar un dels seus vins. Emprendrem el camí de tornada. Dinar al Restaurant de la nostra ruta. Arribada al nostre origen.

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

 

 • Modern Autocar amb butaca numerada i expert guia acompanyant
 • Pensions completes tots els dies incloent les begudes
 • Entrada de la Catedral de Vitòria “en obres”
 • Entrada inclosa a la Casa de Juntes de Gernika
 • Passarel·la del Pont Penjant entre Getxo i Portugalete
 • Visita i degustació de Txakoli
 • Assegurança d’assistència en viatge
 • Taxes Hoteleres incloses

 

Serveis no inclosos

 • Tot allò no especificat en l’apartat d’inclòs

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble : 651 €
  Preu venda anticipada (1 mes abans): 645 €

PREU: 651
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »