Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Burdeos Plaza Bolsa

SETMANA SANTA A BORDEUS – Terra de vins

4 dies. Sortida 18 d'abril de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 583
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


19 d’abril.- ORIGEN (Saint-Émilion) BORDEUS Dinar, sopar i allotjament
Sortida de la nostra terminal. Dinar en Ruta. A la tarda arribarem a Saint-Émilion, és el centre de la Denominació d’Origen, però és molt més que vi. Un poble medieval amb molts recursos que ha merescut ser guardonat amb Patrimoni de la Humanitat. Si pugem a la torre del campanar, la vista ens regalarà una perspectiva de la població i de la multitud de vinyes que envolten la població. Després de la visita ens desplaçarem al nostre hotel. Sopar i Allotjament.

20 d’abril: BORDEUS (Descoberta de la ciutat – La Cité du Vin) Pensió Completa
Jornada per descobrir la ciutat de Bordeus, una ciutat que les dues últimes dècades a realitzat una reconversió urbanística total, que l’han convertit en una ciutat que val la pena ser visitada i viscuda. La visita amb un guia local començarà des de l’autocar amb una panoràmica, tot seguit vianants on coneixerem la Plaça de la Borsa, amb l’espectacular Mirall d’Aigua, el Gran Teatre o el Barri de Sant Pierre. Dinar en restaurant. A la tarda coneixerem La Cité du Vin, un centre inaugurat el 2016 amb un espectacular exterior i un fascinant interior, on es concentra la història dels vins i la seva cultura.

21 d’abril: BORDEUS (Duna del Pilat, Arcachon – Cellers bordeleses) Pensió completa
Sortida per visitar la Duna del Pilat, la major duna existent a Europa, amb més d’un centenar de metres d’altura, i envoltada de frondosos boscos. A continuació ens traslladarem a la marinera Arcachon per visitar aquesta turística població a la vora de la seva tancada badia, que es va desenvolupar amb la creació dels seus balnearis de talassoteràpia al s. XIX, i que conserva nombroses i belles mansions estivals que ara decoren aquesta cosmopolita ciutat. Dinar en restaurant de la zona. A la tarda visita d’unes cellers de la denominació Bordeus amb degustació inclosa.

22 d’abril: BORDEUS (Auch) TERMINAL Esmorzar i dinar
Després de l’esmorzar, sortida de la ciutat de Bordeus. Arribarem a Auch, capital històrica de la Gascunya, per descobrir-cal recórrer els seus carrerons pintorescos amb cases antigues, els seus monuments principals són la catedral de Santa Maria, l’escala monumental i la torre d’Armagnac. Dinar al Restaurant de la nostra ruta. Arribada al nostre origen.

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

  • Modern Autocar amb Butaca numerada i expert guia acompanyant
  • Pensió Completa (excepte 1 dinar)
  • Esmorzar tipus bufet incloent calents
  • Entrades incloses
  • Assegurança d’assistència amb cobertures mèdiques

Serveis no inclosos

Extres personals ni qualsevol servei no especificat

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble : 583€
    Preu venda anticipada (1 mes abans):  529€

PREU: 583
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »