Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

SEVILLA

SETMANA SANTA A CADIS, PUEBLOS BLANCOS i SEVILLA

5 dies. Sortida 18 d'abril de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 815
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


18 d’abril.- TERMINAL – BARCELONA – SEVILLA (Jerez de la Frontera) ROTA
Sortida de la nostra terminal fins a l’estació de Sants de Barcelona per agafar tren AVE a les 08:30 hs amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla a les 14:02 h, que immediatament ens dirigirem a un restaurant per dinar. Per la Tarda coneixerem Jerez, ciutat famosa per la seva tradició taurina, de cavalls, de vi “xerès” o “sherry” i pel motor. Possibilitat de realitzar de forma opcional d’una degustació a un dels cellers. Trasllat al nostre Hotel de Rota. Sopar i Allotjament.

19 d’abril.- ROTA (Sevilla)
Sortida cap a Sevilla per disposar matí per recórrer el seu centre monumental: Catedral, Giralda, els Reales Alcázares, el Parc de Maria Luisa, el barri de Santa Creu … i integrar-nos en l’ambient propi de la Setmana Santa sevillana. S’oferiran al matí serveis opcionals per poder gaudeixes millor de la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda a les 15.45 hores comencen a sortir les processons del barri de Santa Cruz cap a Triana que podrem veure abans d’emprendre el retorn al nostre Hotel.

20 d’abril.- ROTA (Ubrique, Arcos de la Frontera – Cadis)
Pensió Completa a l’hotel. Excursió a Ubrique, situat a la Serra de Grazalema que es caracteritza pels seus carrers estrets, costeruts i la seva famosa marroquineria. Continuarem cap a Arcos de la Frontera amb el riu Guadalete als seus peus i una de les imatges més característiques dels anomenats “pobles blancs” Tornada a l’hotel. Dinar. A la tarda, excursió a Cadis, coneguda com la “Tacita de Plata”; ciutat fortificada amb més de 3.000 anys d’història on destaca la seva Catedral, el Teatre Romà i el seu Ajuntament.

21 d’abril.- ROTA (Véjer de la Frontera, Chiclana i San Fernando)
La jornada d’avui, també serà una bona mostra dels anomenats “Pobles Blancs”. Véjer de la Frontera és sense cap dubte, una gran mostra de carrerons desordenades, casetes blanques i flors que il·luminen el nostre pas. Seguidament ens desplaçarem cap a Chiclana i San Fernando, grans mostres de la costa gaditana, que mira al mar.

22 d’abril.- ROTA (Chipiona – Sanlúcar de Barrameda) SEVILLA – BARCELONA-TERMINAL
Esmorzar al nostre hotel i sortida cap a Sanlúcar de Barrameda, fent una parada a Chipiona, on podrem visitar el Santuari de la Mare de Déu de Regla i el mausoleu de Rocío Jurado. En Sanlúcar ens aproparem al barri marítim Baix de Guia per a visitar el seu centre molt concorregut i de gran prestigi és el seu vi “manzanilla”. Dinar al Restaurant i trasllat cap a Sevilla per agafar l’AVE amb direcció Barcelona. A l’arribada, trasllat de nou fins a la nostra terminal de sortida.

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

 • Trasllat terminal-estació de Sants-terminal
 • Modern Autocar amb butaca numerada i expert guia acompanyant
 • Pensions completes tots els dies incloent les begudes
 • Bitllets de tren AVE amb origen Barcelona
 • Modern Autocar amb prestacions òptimes en seguretat i confort.
 • Butaca numerada i expert guia acompanyant durant tot el viatge
 • Pensions completes tots els dies incloent les begudes
 • Assegurança d’assistència en viatge

Serveis no inclosos

Extres personals ni qualsevol servei no especificat

Preu:

 • Preu per persona en habitació doble : 815€
  Preu venda anticipada (1 mes abans):  769€

PREU: 815
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »