Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

1419619436

SETMANA SANTA A PENYISCOLA – CASTELLÓ I VALÈNCIA

5 dies. Sortida 18 d'abril de 2019 (dijous)

PDF
PREU: 596
INFORMACIÓ / RESERVA

Itinerari

VIATGE EN GRUP AMB GUIA ACOMPANYANT


18 d’abril.- ORIGEN – PENYISCOLA
Sortida del nostre origen per autopista. Farem una parada Tortosa, capital del Baix Ebre i que tota la seva activitat es desenvolupa al voltant del riu Ebre, un riu que li dóna vida. Tortosa és una de les poques emplaçaments en la baixa edat mitjana on van conviure 3 cultures i religions diferents en el mateix moment, cristians, musulmans i hebreus. Acomodació al nostre hotel. Dinar. La tarda està destinada a conèixer la població de Peníscola, dominada pel majestuós castell del Papa Lluna i possibilitat de gaudir de les àmplies instal·lacions de l’hotel.

19 d’abril.- PENYISCOLA (Morella, Sant Mateu, Cervera del Maestrat)
Després de l’esmorzar, pujarem fins a Morella, vila medieval emmurallada, plena en els seus carrerons d’artesans. Realment és un trasllat al passat. Dinar en restaurant. Seguidament ens desplaçarem a Sant Mateu, un passeig ens descobrirà la importància històrica d’aquesta acollidora població i reviure la història que explica sobre Papa Lluna i altres històrics. Visitarem el Museu de les Presons Medievals, per endinsar-nos una mica més a històries passades. De retorn realitzarem una parada a Cervera del Maestrat, que es troba sobre un turó, amb fantàstiques panoràmiques.

20 d’abril.- PENYISCOLA (València) Pensió Completa
Excursió de dia complet a València, capital del País Valencià, per visitar el seu part monumental: Catedral, Palau Marquès Dos Aigües, el Miquelet etc. Així com el seu modern Museu dels Ciències i l’Hemisfèric, obra arquitectònica avantguardista de l’arquitecte valencià Santiago Calatrava. El dinar serà a restaurant.

21 d’abril.- PENYISCOLA (Vall d’Uixó – Onda)
Visita de les coves de Sant Josep, fantàstiques joies naturals, que recentment han estat reformades i compten amb una nova il·luminació que afavoreix a gaudir d’una visita increïble, es tracta de les coves més navegables i amb el riu subterrani més llarg d’Europa. Dinar en un restaurant de la zona. Per la destinarem a conèixer Onda, on destaca el seu Castell. Sobre l’empremta de les antigues cultures ibèrica i romana, els musulmans van construir al segle X una extraordinària fortalesa, de la qual el seu Castell encara avui vigila la ciutat. També coneixerem el Museu del Taulell Manolo Safont un gran centre d’interpretació de la ceràmica amb una grandíssima tradició a tot el litoral mediterrani i molt especialment a la zona.

22 d’abril.- PENYISCOLA (Benicarló) ORIGEN
Esmorzar al nostre hotel. Coneixerem la veïna i animada població de Benicarló, ciutat que s’obre al port i al mar. Dinar a l’hotel. A la tarda emprendrem el retorn a la nostra terminal

Serveis inclosos i no inclosos

EL PREU INCLOU

  • Pensió Completa tots els dies amb begudes incloses
  • Modern Autocar amb butaca numerada i expert guia acompanyant
  • Pensions completes tots els dies incloent les begudes
  • Excursió a València, Morella i la Vall d’Uixó amb dinar al Restaurant
  • Entrades a les Coves de Sant Josep
  • Assegurança d’assistència en viatge

Serveis no inclosos

Extres personals ni qualsevol servei no especificat

Preu:

  • Preu per persona en habitació doble : 596 €
    Preu venda anticipada (1 mes abans): 531 €

PREU: 596
INFORMACIÓ / RESERVA
Traducir »